iyiki doğdun shamanicim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: iyiki doğdun shamanicim

Shamanic'in 2 gün erken,

pisimbatın 2 gün geç olmak üzere..

kiss3 doğuuum gününüzzz kutlu olsunnnn.. kiss3

Acaba kendi doğum gününü bile unutan bi insan olarak, Aralık sonuna kadar doğan herkesi şimdiden kutlasam nası olur wave

forumda ilk günümüzden itibaren 'biri yazdıklarımı okuyor' diye düşünmemizi sağlayan teşekkürleriyle bizi foruma bağlayan sevgili Shamanic, günün günden güzel olsun kiss3

çiçek göndermeyi bir türlü beceremedim :(( ama tarif edeyim. kırmızı camdan bir gül. üzerinde su damlacıkları var pırıl pırıl. kabulünü rica ederim kiss3

Canım Samanım iyiki doğdun bitanem .

Ne mutluki bir çok şeyden umudumuzu kestiğimiz anda senin gibi bir melekle karşılaştık. mlk34

Bazen düşünüyorum ya bu kadar yapıcı bukadar sevecen olunabilinirmi diye .

Senin o yürekten yazılarınla karşılaşıyorum hiç tanımadığın insanlara gönüllü yardımın var ya .

İşte beni hayata daha henüz işin var daha sıkı sarıl diyor .

Söylenecek ne çok güzel şey biriktirmişin hayatında ve herkesle paylaşmışsın sınırsızca.

Senin güzel yüregin samimi oluşun içimde güneşler açtırıyor.

İyiki varsın ve bizimlesin .

Hayata sana herkese dağıtığından çok mutluluk sağlık sevgi versin .Eşinle bir ömür mutlu yaşayın .

Yeni yaşında bütün dileklerin gerçek olsun. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

forumun güneşi

gülü

kalbi
meleği

biliyorum ki sana ne desek ne yapsak az. doğum günün kutlu olsun şamanım. pırlanta yüreğin kadar pırlanta bir yaşam sürmeni diliyorum. güzelliklerin ve sevgilerin en hakikisine layıksın ttli3

lütfen sevgimi kabul et

canııım mutlu seneler
hep mutlu yaşaaaa
sevgiler

Mutlu yıllar smiliyface

Nice mutlu senelereeee...doğum günün kutlu olsunnnnn.... mlk34

107414oeo8.jpg

canım bugün 6 kasıma geldik nihayet blook artık koca kız oldun şamancık dusun hayatım değişti sitesinin vasıtası ile bir dostluk kurduk seninle hayatına cat56 girince seninde kıskançlık huyun depreşti blook sen sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu reikikili bilmem neyli blook güzel bir hayat yaşamanı diliyorum şamancık beni kıskanmaya devam et kardeşim nice mutlu yaşlar seninle olsun sende bizle ol blookkıskan beni 44 dusun şaşkın blook

Sevgili shamancığım,

Doğum günün kutlu olsun...

Nice nice doğum günlerine tüm sevdiklerinle... kiss3 kiss3 kiss3

http://i251.photobucket.com/albums/gg294/wafpaf/clocks/swf/flowersclock1.swf

Hayatim Değişti sitemizin bu kadar üyesi olmasına rağmen bu kadar düzeyli bir şekilde devam etmesinde en büyük pay Shamanic'indir....Bizlerle olduğu için çok şanslıyız.Ben kendisinden insanlara olaylara yaklaşım tarzından çok şey öğrendim.
Kendisine emekleri ve bizlerle paylaştıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Yeni yaşını tebrik ediyor eşi ile birlikte nice mutlu sağlıklı bolluk bereket dolu seneler diliyorum.

20551i45b525na7.gif

Shamancım doğum günün kutlu olsun, dilerim yeni yaşın ile birlikte;
arzuladığın tüm düşlerin kolaylıkla gerçek olur..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler dilerim canım..
dogum-gunu-resimleri-1.jpg

Evet çok söz var senin için söylenecek olan.

Ben sana hep söylüyorum ya bedene bürünmüş bir meleksin,gerçek bir melek buna her gün,her an biraz daha inanıyorum,daha doğrusu artık biliyorum.

Rehberim,yol ışığım,yol arkadaşım,ablam,canım,kanımdan bir parça.Bu küçük ailemin en değerli bireyi.

Seni tanıdığım için,seni sevdiğim için ve senin tarafından da bu sevgiyi doya doya tattığım için binlerce şükürler olsun.

Bütün bir ömrün sevdiklerinle,bolluk,bereket,huzur ve refahla dolsun.

En büyük rehberinle daha nice mutlu senelere.

Seni çok seviyorum.

Ve senin için en değerli olan şeyi,sevgimi ve şükranlarımı gönderiyorum.

mlk34
herkese selam olsun yeni üye oldum henüz sistemin nasıl çalıştığını kavrayamadım,o kadar vaktim olmadı ama

bugün doğum günü olan çok değerli biri var aramızda anladığım kadarıyla bende

mutlu yıllar,nice sağlıklı,huzurlu seneler dilemek istedim

her saniyeniz sevgi dolu olsun.. kiss3 kiss3

55725649yk8.gif
55725649yk8.gif
55725649yk8.gif

ablamm.. shamanım.. seni tanıdığıma göre bende bu şanslı insanlardan biriyim... daha çok tanımayı ne çok isterdim... tender45 belki bigün.... ttli3
mutluyllar05as2xq1.gif

İyiki Doğdun Ve İyiki Bizlerlesin...(ve iyiki hemşerimsin tender45 börekleri yedirememiş olsamda sad456 )
Mutlu yıllar!
dogumgunu7zl0.gif

Mutlu yıllar!

Mutlu yıllar!

808709mu1kz0ak2c.gif

mutlu yıllar

candied04.gif
dscn2722zb1.jpg

kalpresmi6.gif

hep birlikte nice senelere canımmmmmmm

hayat yolculculuğun hep bolluk ve berekete doğru olsunnn

yagmur.gif

biblepoinsettiassuper-2.gif

tüm hayallerinin gerçek olması dileğiyle.....

seni çok seviyorum............... kiss3

glob152.gif
i659481035573459ni.gif
Canım arkadaşım,ablacım doğum günün kutlu,mutlu olsun.
12.gif

Kalbin okadar büyük ki,o kadar güzel ki yüzüne vurmuş..İyiki yollarımız kesişti,seni tanıdım.Bana çok şey öğrettin hala öğretmeye devam ediyorsun.Tüm güzelliklerin,mutlulukların seninle olmasını diliyorum.Sevdiklerinle herzaman sağlıklı,mutlu,huzurlu olmanı diliyorum. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
5.jpg

kalphareketlijb0.gif

Seni çok seviyorum..Doğum günün kutlu olsun.iyiki doğdun..
roosval6eh1ts.gif

uzulme39ui.gif

Doğum günün kutlu olsun, alk78 sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yaşlara.... kiss3

Sevgili Shamanic iyiki doğdun!! Gerçekten iyiki doğdun ve iyiki seni tanıma fırsatı bulduk. Yeni yaşını mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçirmen dileğiyle kiss3

Bugün gözlerinde hangi anının hayali
Kulaklarında hangi sesin hasreti
Kalbinde hangi sevginin özlemi varsa,
Hepsine kavuşman dileğiyle doğum günün kutlu olsun.
kiss3 kiss3 kiss3

kizgin1 kıızııımm sevgi manyağı oldun yahu blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri