S
spestnaz
Guest
BİRİCİİİİKK MODERATÖRÜMÜZZ,, CANIMIZINN İÇİ YENİ BİR HAYAT IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARR, NİCE YILLARA MUTLU MES'UD HUZURLU EMİN ADIMLARLA YÜRÜMESİNİ DİLERİMM blissyblissy
BİRİCİİİİKK MODERATÖRÜMÜZZ,, CANIMIZINN İÇİ YENİ BİR HAYAT IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARR, NİCE YILLARA MUTLU MES'UD HUZURLU EMİN ADIMLARLA YÜRÜMESİNİ DİLERİMM blissyblissy
Sevgili yenihayat iyi ki doğdun.Yeni yaşın size her istediğinizi getirsin.
Yaşa. Sev.Gül.
Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
:zpzp::zpzpoğum günün kutlu olsun canikom :zpzp::zpzp:
Hediyen girlhaha
Nilay'cım..sevincliEkli dosyayı görüntüle 156
Gülşen'cim, birtanem benim iyi ki doğdun ve iyi ki varsın. Hayat sana mutluluk, sevgi, sağlık ve başarılar getirsin. Seni çok seviyoruz. Nİce mutlu yıllara....=))
iyiki dogdunuz saglıkla sevgiyle hoşça olun....
sevgili bengusu.sevinclibundan sonra hep gülmen dileğiylesevincliiyiki doğdun
iyiki bizimlesinsevinclibolluk bereket dolu nice yıllara hep berabersevincliseni seviyoruz iyiki varsıny789
hey hep bizimle kal
Yeni Bir Hayat slm...yeni gördüm ...doğum gününmüş bugün...dilerim sağlıkla ,mutluluk ve bollukla,sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirirsin...actionsmile
teşekkür ederim aybükem,O0iyiki doğdunuz.
sağlıklı mutlu nice yıllara
sevgiler956k
Teşekkür ederim Atakan bey,...
Yeni Bir Hayat iyi ki doğdun ve iyi ki bizlerlesin...
Ailenle sevdiklerinle ve tabii ki hep birlikte nice sağlık bolluk bereket dolu seneler diliyorum.
Hep birlikte huzur,mutluluk ve başarı dolu nice seneler geçirmek dileğiyleHuzur, Mutluluk, Başarı Dolu Nice Yıllaaaaaarrr))
iyi ki doğdun, iyi ki bizlerlesin.
nice yıllara arkadaşım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.