İYİKİ DOĞDUNN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

spestnaz

Guest
BİRİCİİİİKK MODERATÖRÜMÜZZ,, CANIMIZINN İÇİ YENİ BİR HAYAT IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARR, NİCE YILLARA MUTLU MES'UD HUZURLU EMİN ADIMLARLA YÜRÜMESİNİ DİLERİMM blissyblissy

yaa resmi eklemeye çalışdım ama sanırım yanlış yere koydumm ne zamandır ayynısını yapıyorumm kusura bakmayınn

Enes'cim konu kaybolmamış,buldum...sevincli
Teşekkür ederim güzel dileklerin için,ben de mutlu mesut emin adımlarla yürüdüğün bir hayat diliyorum sana..actionsmile

Sevgili yenihayat iyi ki doğdun.Yeni yaşın size her istediğinizi getirsin.

bende size teşekür ederimm sayın mod umuz blissy sevincli 956k 25889 demek ben kaybetmişim y789 erken kalkmanı n zararları blissy iyiki varsınız sizleri seviyorumm music45derty:zpzp:

Yaşa. Sev.Gül.
Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
:zpzp::zpzp:Doğum günün kutlu olsun canikom :zpzp::zpzp:

DOGUM-GUNU_Jgq2.jpg

Dogum_Gunu_Pastasi.jpg

Hediyen girlhaha

box.jpg

iyiki dogdunuz saglıkla sevgiyle hoşça olun....

bundan sonra hep gülmen dileğiylesevincliiyiki doğdun
iyiki bizimlesinsevinclibolluk bereket dolu nice yıllara hep berabersevincliseni seviyoruz iyiki varsıny789
bird50binm6.gif

kky0305siropbirthdayth4.gif
hey hep bizimle kal

Yeni Bir Hayat slm...yeni gördüm ...doğum gününmüş bugün...dilerim sağlıkla ,mutluluk ve bollukla,sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirirsin...actionsmile

BİRİCİİİİKK MODERATÖRÜMÜZZ,, CANIMIZINN İÇİ YENİ BİR HAYAT IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARR, NİCE YILLARA MUTLU MES'UD HUZURLU EMİN ADIMLARLA YÜRÜMESİNİ DİLERİMM blissyblissy

Enes'cim,güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.. hayatta hep gülmen dileğiyle..(Artık forumdaki gözyaşlı mesajların yerini gülmeye bıraksın lütfen:))
Sevgili yenihayat iyi ki doğdun.Yeni yaşın size her istediğinizi getirsin.

Sevgili momismyhope,
Çok teşekkür ederim.."Annelik" başta olmak üzere tüm dileklerinizin en hayırlı şekilde gerçekleşmesi dileklerimle.. actionsmile

Yaşa. Sev.Gül.

Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
:zpzp::zpzp:Doğum günün kutlu olsun canikom :zpzp::zpzp:

Hediyen girlhaha

Sevgili Wampir'cim,
"Yaşa.Sev.Gül"
Ne güzel bir üçlü..Çok güzel dilekler..Teşekkür ederim..Senin de her daim yaşamında bu üçlü olsun..actionsmile
Hediye için de ayrıca teşekkürler sevincli

Ekli dosyayı görüntüle 156
Gülşen'cim, birtanem benim iyi ki doğdun ve iyi ki varsın. Hayat sana mutluluk, sevgi, sağlık ve başarılar getirsin. Seni çok seviyoruz. Nİce mutlu yıllara....=))
Nilay'cım..sevincli
Mutluluğun,sağlığın ve başarıların daim olsun..Teşekkürler..Sen de iyi ki varsın canım..

iyiki dogdunuz saglıkla sevgiyle hoşça olun....

Sevgili derya88,
Çok teşekkür ediyorum..İyi ki varsınız..actionsmile

bundan sonra hep gülmen dileğiylesevincliiyiki doğdun
iyiki bizimlesinsevinclibolluk bereket dolu nice yıllara hep berabersevincliseni seviyoruz iyiki varsıny789

hey hep bizimle kal
sevgili bengusu.sevincli
Güzel dileklerinin fazlasıyla, bonusuyla hayatına tezahür etmesi dileklerimle..İyi ki varsın,iyi ki tanıdım seni..actionsmile

Yeni Bir Hayat slm...yeni gördüm ...doğum gününmüş bugün...dilerim sağlıkla ,mutluluk ve bollukla,sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirirsin...actionsmile

Sevgili gülpor;
Sağlıkla,mutluluk ve bollukla nice yıllar diliyorum ben de..teşekkür ederim..actionsmile

Bugünümü buradan güzel mesajlarıyla,teşekkür butonuyla,telefonla,maille ve yüreğiyle kutlayan tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum her birinize..iyi ki varsınız..actionsmile

...
Yeni Bir Hayat iyi ki doğdun ve iyi ki bizlerlesin...
Ailenle sevdiklerinle ve tabii ki hep birlikte nice sağlık bolluk bereket dolu seneler diliyorum.
xt73XH.png

Huzur, Mutluluk, Başarı Dolu Nice Yıllaaaaaarrr :)))

ersin55_happy_birthday.gif

HBD-Bouq.gif

iyi ki doğdun, iyi ki bizlerlesin.
nice yıllara arkadaşım.

O0iyiki doğdunuz.
sağlıklı mutlu nice yıllara
sevgiler956k
teşekkür ederim aybükem,
sağlıklı mutlu yıllar diliyorum ben de..actionsmile

...
Yeni Bir Hayat iyi ki doğdun ve iyi ki bizlerlesin...
Ailenle sevdiklerinle ve tabii ki hep birlikte nice sağlık bolluk bereket dolu seneler diliyorum.
Teşekkür ederim Atakan bey,
Sağlık,bolluk bereket dolu nice seneler yaşayalım hep birlikte..
iyi ki varsınız,iyi ki varızactionsmile

Huzur, Mutluluk, Başarı Dolu Nice Yıllaaaaaarrr :)))
Hep birlikte huzur,mutluluk ve başarı dolu nice seneler geçirmek dileğiyle:)
Teşekkürler..

iyi ki doğdun, iyi ki bizlerlesin.
nice yıllara arkadaşım.

Teşekkürler genco,
Hayatta tüm dileklerinin gerçekleşmesi temennisiyle..actionsmile

yeni bi hayat
iyiki dogdun bütün güzellikler seninle olsun iyiki bizimlesin
nice güzel yaşlar geçirmeni diliyorum her zaman sevgi ve ışığın bol olsun

Ben baya bi geç kalmışım galibaa.sevincli

Sevgili Yeni Bir Hayat.

Doğum Gününü Kutluyorum gecikmeli olsa da :)

Nice sağlıklı, huzur dolu yıllar diliyorum.956k

İyi ki Doğdun.super

1095726539dogumgunu5wg6ck5.gif

Şu sıralar pek giremiyorum foruma. Kusura bakmazsan sevinirim ;)

Doğum gununuz kutlu olsun. Yaşadılarınız size ayna yaşayacaklarınız her daim, sevinç, neşe , mutluluk, hayırlı güzel kazançlar olsun... Her günün şükürlerle, mutlulukla gecsin...Sevgi her daim yanınızdadır.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri