Evet evet seminerden sonra buluşuruz izmirdeyiz nasıl olsa...
Deniz manzaralı ha ımmm güzel bir yermiş sevdim şimdiden o mekanı..happy6
Deniz manzaralı ha ımmm güzel bir yermiş sevdim şimdiden o mekanı..happy6
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
söylediklerine içtenlikle katılıyorum sevgili tiriniti...seminerde görüşmek üzeresmil56sevgiler...sevgili banuh,
Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede.
Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım)
Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy
sevgiler
actionsmilesuper
pardon, merakımdan soruyorum;
neden her mesajıma teşekkür edilmiş? topu topu üç-dört tanecik mesajım var ona da bir sürü teşekkür gelmiş..anlamadım..herkes birbirine teşekkür mü ediyor burada?yok şikayetçi olduğumdan değil de...ne bileyim garip geldi...![]()
Belginciğim beni hatırladınmı ben yasemin.bizlerle olmandan mutluluk duyarız canım benim....kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.