- Reaksiyon puanı
- 0
Siteye yaklaşık 10 gündür üyeyim ama son 1 yıldır devamlı takip ettiğim bir forum.. bir arkadaşımın önerisi üzerine girdiğim bu sitede gerçekten bir çok şey öğrendim kendi benliğimin farkına vardım.. bu harika bişey..
Önce telkinlerle çıktım bu yola..telkinler sayesinde kendime güvenim yerine geldi,sosyalleştim,birçok konuya daha olumlu yaklaştım ve en önemlisini bunu tam anlamıyla başaramasamda bi nebzede olsa benim için büyük bir adım olan başkalarının düşüncelerini önemsememeyi öğrendim...
Vee bende kendime bir günlük açmaya karar verdim duygularımı,düşüncelerimi,değişimlerini gün gün paylaşmak istiyorum...
Artık hayatımda keşke cümlesi olmasın istiyorum
Tüm isteklerime birer birer kavuşmak istiyorum..
Bunuda başarıcağıma sonsuz inancım var
Şimdilik sevgilerimi sunuyorum herkeseactionsmile
Önce telkinlerle çıktım bu yola..telkinler sayesinde kendime güvenim yerine geldi,sosyalleştim,birçok konuya daha olumlu yaklaştım ve en önemlisini bunu tam anlamıyla başaramasamda bi nebzede olsa benim için büyük bir adım olan başkalarının düşüncelerini önemsememeyi öğrendim...
Vee bende kendime bir günlük açmaya karar verdim duygularımı,düşüncelerimi,değişimlerini gün gün paylaşmak istiyorum...
Artık hayatımda keşke cümlesi olmasın istiyorum
Tüm isteklerime birer birer kavuşmak istiyorum..
Bunuda başarıcağıma sonsuz inancım var
Şimdilik sevgilerimi sunuyorum herkeseactionsmile