Jive Dansının Temel Figürleri Nelerdir?

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
HTML:
<object width="450" height="404"><param name="movie" value="http://www.uzmantv.com/getswf/edd0ddeaICp" /><param name="WMode" value="Transparent"><param name="allowNetworking" value="all"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><embed src="http://www.uzmantv.com/getswf/edd0ddeaICp" wmode="transparent" width="450" height="404" name="player" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" /></object>
.

Ynt: Jive Dansının Temel Figürleri Nelerdir?

güzelll de ben son 47. dakkayı izleyemedim takılıyo hep emb23 (bu ifadeye bayıldım f678h )

25emel ' Alıntı:
güzelll de ben son 47. dakkayı izleyemedim takılıyo hep emb23 (bu ifadeye bayıldım f678h )
Video 1 dakika 47 sn zaten ...47 dakika değil...Bu videolar yuotube'a gore hiç takılmadan yükleniyor bende.Eklememin bir nedeni o...
Anlaşılan sen o ifadeyi beğenmişsin bahane ariyorsun kullanmak için aa34

hayatimdegisti ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
Video 1 dakika 47 sn zaten ...47 dakika değil...Bu videolar yuotube'a gore hiç takılmadan yükleniyor bende.Eklememin bir nedeni o...
Anlaşılan sen o ifadeyi beğenmişsin bahane ariyorsun kullanmak için aa34
iyide adminim ben son 47ci dakkayı izleyemediği söledim smil56 yani ilk 1 dakkayı izledim girlhaha e bak su konudada haklısın ifadeyi kullanacak yer bulamadım ama sevdim uygun yer gibi geldi girlhaha girlhaha girlhaha ( emb23 emb23 emb23 )

**shamanic** ' Alıntı:
maşallah maşllah... seni bize götürsem banada öğretirmisin... girlhaha
aa34 aa34 aa34 aa34

cok guzel yaa!! f678h

nasil ogreniyorlar boyle dans etmesini!!

ben dans etmeyi degil dugunlerde oynamayi bile beceremem!!

aslinda kendi dugunumde nasil oynicam simdiden kra kara dusunuyorum bile !!dusun

yok mu bana yardim edecek birisi!! 96

hadi iyi gunler hoscakalin
ulku cat3500

izmirli ' Alıntı:
cok guzel yaa!! f678h

nasil ogreniyorlar boyle dans etmesini!!

ben dans etmeyi degil dugunlerde oynamayi bile beceremem!!

aslinda kendi dugunumde nasil oynicam simdiden kra kara dusunuyorum bile !!dusun

yok mu bana yardim edecek birisi!! 96

hadi iyi gunler hoscakalin
ulku cat3500

ben de öyleyim.yardımcı olamayacağım galiba.ya keşke dansı bilinçaltına yerleştirip uyandığımızda dansetmemizi sağlayan müzik olsa.. smiliyface

Cevap: Ynt: Jive Dansının Temel Figürleri Nelerdir?

buda moder jive YouTube - Modern Jive Dance - Learn The Easiest Style! Teach Yourself! ingilizcesi iyi olanlar bu linkten derslere bakabilirler Jivemecrazy - Download Modern Jive Routines and Lessons - Ceroc-style

bu çift rumba da yapıyodu... bunlarda her şeyi biliyolar... ne zaman öğrenmişler yawww dusun YouTube - Jive maşallah maşllah... seni bize götürsem banada öğretirmisin... girlhaha
Harikalar! ÇOk teşekkür ederim!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri