Valla sen öle dıyonda bu işin pirensibi buymus...bastırılan duygularımız acıga cıkıyor bı anlamda ferahlıyourz ne guzel ısde...kıskanc bırısın bnde öleyım hatta fazlasıyla...neslihannn ' Alıntı:telkinleri dinlemeye başladıktan sonra rüyamda SEVGİLİMİN BENİ SÜREKLİ BAŞKA İNSANLARLA ALDATTIĞINI ve kıskançlıktan delirdiğimi ,çirkin olduğumu görmeye başladım...bu yüzden hiç mutlu uyanmıyorum ve okadar etkileniyorum ki sevgilimede yansıtıyorum bunu ister istemez.Artık rüyada görmek istemiyorum açıkçası sadanim
TR-ance ' Alıntı:Aslında TelkinLe Çok Alakası Yokta Ben Dün Gece Çok Feci Bir Kabus Gördüm.. Bir Adamı ELimLe Bıçakla Çakra BöLgelerinden Deşmeye Başladım Ve Ellerim Kan İçindeydi.. ks3 Acaba Bu Ne Anlama GeLiyor Onuda Çözemedim... Çünkü TelkinLerden Bu Yana İLk Defa Vahşet Gördüm..
mücevher ' Alıntı:TR-ance ' Alıntı:Aslında TelkinLe Çok Alakası Yokta Ben Dün Gece Çok Feci Bir Kabus Gördüm.. Bir Adamı ELimLe Bıçakla Çakra BöLgelerinden Deşmeye Başladım Ve Ellerim Kan İçindeydi.. ks3 Acaba Bu Ne Anlama GeLiyor Onuda Çözemedim... Çünkü TelkinLerden Bu Yana İLk Defa Vahşet Gördüm..
khkh56
sevgili tr-ance,
acaba diyorum şu çakra açıcıyı fazla dinlemeyin falan diyosun ya. o tür tereddütlerin yüzünden mi gördün ki
hem çakra öyle bıçakla deşilerek mi açılıır canım??? 44 khkh56
açılmayan çakralar bıçakla açılır clapping khkh56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.