Kadınlar ne ister...

kumsal1980

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Harun Reşit, savaşta esir aldığı düşman generale
>>
>>
>>
>>-Hayatini bağışlarım, der, ama bir şartım var: Kadınlar hayatta en
>>çok ne
>>
>>ister,
>>
>>
>>
>>budur bilmek istediğim. Bu sorunun yanıtını getir; kurtar kelleni.'
>>der.
>>
>>
>>
>>General sorar soruşturur, bu çetin sorunun yanıtını arar ve
>>
>>
>>
>>Kafdağı’ndaki bir cadının bunu bildiğini öğrenir.
>>
>>
>>
>>Günlerce gecelerce at koşturur, cadıyı arar bulur ve sorar
>>
>>
>>
>>- Kadınlar hayatta en çok ne ister?'
>>
>>
>>
>>Korkunç cadının, yanıt için öyle bir şart ileri sürer ki yenilir
>>yutulur
>>
>>değil.
>>
>>
>>
>>'-Evlen benimle, o zaman öğrenirsin istediğini.'
>>
>>
>>
>>Bu ölümcül teklifi, kabul eder General ve doğru yanıtı
>>
>>
>>
>>alır almaz koşar Harun Reşit’e:
>>
>>
>>
>>'-Kadınlar, en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.'
>>
>>
>>
>>Harun Reşit bizimkinin hayatini bağışlar ya; cadıyla evlenmek
>>
>>
>>
>>için de söz verilmiştir. Evlenirler. O ilk gece; general bir bakar
>>ki o
>>
>>
>>
>>korkunç cadı, dünyalar güzeli bir afete dönüşmüş, karanlık odada.
>>
>>
>>
>>Konuşur cadı:
>>
>>
>>
>>'-Benim kaderim böyle; günün sadece yarısı güzel olabilirim,
>>
>>

>>diğer yarısı ise çirkinim. Ne dersin geceleri seninleyken mi,

>>
>>
>>yoksa gündüzleri dışarıdayken mi güzel olayım?
>>
>>
>>General düşünür ve

>>
>>
>>'-Sen bilirsin, kararını kendin ver' der; iste o andan itibaren
>>

>>
>>korkunç cadı sonsuza dek çok güzel bir kadın olarak kalır.'
>>
>>
>>Peki, bu öyküden çıkarılacak üç ders nedir?
>>
>>
>>1. Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.
>>
>>
>>
>>2. Özgür iradesiyle hareket eden bir kadın, her zaman güzeldir.
>>
>>
>>
>>3. İster güzel olsun ister çirkin, her kadın aslında bir CADIDIIIIIRR

Hiç beğenmedim hıııhhbad45 Bir kere bayanları cadı haline getiren erkeklerdir. Burada hem fikir olalım. Eee bu cadılık durumu erkeklerin yüzünden ortaya çıktığına göre bütün suç erkeklerdedir. Ayrıca erkek dayanışması yapmayın, maviş.cadı adlı nickimi değiştirmiş adımı Elektra yapmış olabilirim ama geçmişime gömdüğüm bütün cadılıklarımı su yüzüne çıkartır bu yazıyı burnunuzdan getiririm sevincli Tamam mı???t678

Bak bak nasılda üstüne alındı boşuna konuşmuyoruz burda..sevincli Biz sizi cadı haline getirmiyoruz sadece içinizdeki cadıyı ortaya çıkarıyoruz.. her bayanın içinde bi cadılık var bizim suçumuz ne burda..? cadılığınıza sahip çıkın kardeşim çıkmasın dışarı..sevincli

Çok korktum anneee demek istiyorum :))
Daha birşey yapmış değilim anneni hemen çağırma, annenize ileriki zamanlarda ihtiyacınız olacak ;)

Ben bayanların cadı olduklarına inanmasamda cadı olanlar mutlaka vardır.Cadı olan bayanlar neden cadı olmuş ? mutlaka bu soruyu sormak gerekir :D:D:D:D
Cadı olanlardan biri benim, kabulleniyorum cat56Kimler yüzünden cadı olduk acabasevincli

Bak bak nasılda üstüne alındı boşuna konuşmuyoruz burda..sevincli Biz sizi cadı haline getirmiyoruz sadece içinizdeki cadıyı ortaya çıkarıyoruz.. her bayanın içinde bi cadılık var bizim suçumuz ne burda..? cadılığınıza sahip çıkın kardeşim çıkmasın dışarı..sevincli
Cadılığım, kinetik bir enerjiye sahip harekete geçiren kuvvete bağlı olarak ortaya çıkıyor. Cadılığımıza sahip olmak yerine cadılığımızı gün yüzüne çıkartanlara hakim olalımgulensmiley

Hiç beğenmedim hıııhhbad45 Bir kere bayanları cadı haline getiren erkeklerdir. Burada hem fikir olalım. Eee bu cadılık durumu erkeklerin yüzünden ortaya çıktığına göre bütün suç erkeklerdedir. Ayrıca erkek dayanışması yapmayın, maviş.cadı adlı nickimi değiştirmiş adımı Elektra yapmış olabilirim ama geçmişime gömdüğüm bütün cadılıklarımı su yüzüne çıkartır bu yazıyı burnunuzdan getiririm sevincli Tamam mı???t678
mavis cadim benim olsun biz seni böylede seviyoruz.
t678

Bir kadın ne ister ki? kendisini ömür boyu sevecek ve hep kollayacak birini ister!!!!!! ünlem işareti ile bitirdim lütfen dikkat :D

Niye ne yaptık yavv kadınlar cadı olsa da tatlı cadı :) Biz onlarsız onlar bizsiz ne yapar.Biz sevgiyi tamamlayan bir voltron gibiyiz :DD

Valla ben onlarsız gayet yapıyorum. .

Yav zaten bayanlar öyle diyor sonra aşk diyor kime aşık olacaklar merak ettim haa :))

Sanırım kendini beğenmenin ileri seviyesi kendine aşık olma :D :D :D

Aslında en güzeli kendine aşık olmak.Kendine aşık olan insan kendini seven insandır.Mutluluğun başkasından değil kendinden geldiğini bilir.Yüreği sevgiyle dolar.Kendine aşık olduğu için güzellikleri görür farkeder.Yaşar hem de hakkıyla yaşar.Ne mutlu sana :DD kendine aşık olan insan, aşk zaten gelip bulur onu :))
Aşk nedir bence insanın kendisini sevmesidir.Aslında hep kendinde ait olan şeylerin birini sevmesiyle içindeki güzelliklerin ortaya çıkmasıdır.Bu duyguyu hissettiği anda vazgeçmez.Çünkü kendini çok değerli görür,en çok o zaman sever.Aşk onun için yeniden doğuş gibidir.Sanki yılanın derisini atmasını gibi üzerindeki ölü toprağını atar.Bağırır etrafa ben de yaşıyorum der :)) Aşk insanın zaten kendini sevmesidir :D

Aslında en güzeli kendine aşık olmak.Kendine aşık olan insan kendini seven insandır.Mutluluğun başkasından değil kendinden geldiğini bilir.Yüreği sevgiyle dolar.Kendine aşık olduğu için güzellikleri görür farkeder.Yaşar hem de hakkıyla yaşar.Ne mutlu sana :DD kendine aşık olan insan, aşk zaten gelip bulur onu :))
Aşk nedir bence insanın kendisini sevmesidir.Aslında hep kendinde ait olan şeylerin birini sevmesiyle içindeki güzelliklerin ortaya çıkmasıdır.Bu duyguyu hissettiği anda vazgeçmez.Çünkü kendini çok değerli görür,en çok o zaman sever.Aşk onun için yeniden doğuş gibidir.Sanki yılanın derisini atmasını gibi üzerindeki ölü toprağını atar.Bağırır etrafa ben de yaşıyorum der :)) Aşk insanın zaten kendini sevmesidir :D
Öfff gece gece felsefe yapmayın girlhahaKonunun özü şu, bayanlar cadı değildir cadı dedikleri sadece erkeklerin bayanlara baktıklarında gördükleri birer yansımadan ibarettir. Yani yansıma olarak kendi huylarını görüyorlar. O kadar...sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri