kendimden geriyeeee

Ynt: kendimden geriyeeee

bananeeww2.gif
sad456

**shamanic** ' Alıntı:
ark5 sen ankaradaydında tatlım neden ankara buluşmasına geliyorum diye yazmadın bakim.. dusun
ankaralılar birbirinizi haberdar edin buluşmadan bak sonra bi daha gelmeyiz ona göre..
sonra ben duymadım... vay ben başlığı görmedim.. pc05
hayal ablam gelmiş haberim yoktu.. wave
atakan ı niye göremedim diye hayıflanmayın.. sevincli
ablacım ama benim haberim yokkk sad456 ne buluşması bir inceleyeyim gözümden kaçtı galiba

oooo herkes geliyor valla ben de geliyorum. smil56

caribbean ' Alıntı:
oooo herkes geliyor valla ben de geliyorum. smil56
zahmet olmazsa bana linki yollayabilir misin caribbean ankara buluşmasının

meryemi ' Alıntı:
shamanic ablacım yaaa ben Ankaradan değilim ama Ankarada sık sık işimiz olur. toplantının olacağı gün benim kursum var sad456 dusun hadi o gün sizlerle tanışmak için kursa gitmeyiveririm ama bizimkiler beni ne tek başıma Ankaraya gönderirler ne de ben onlara bu konuda ısrar edebilirim. agl34 88a
ya kuzum yapma ya ne güzel görüsme fırsatımız oldu sizinkileri biraz sıkıstırsan olmaz mı?

ayyyy yine muhtesem bir uyanıs gerçekleştirdim biraz daha geç kalksaydım çaydanlıkla birlikte havaya uçacaktım babam beni uyandırdıgını zannedip evden çıkmıs tabi ben 2 asamalı uyudugum için 2.oturumdan geç kalktım bir baktım çayın suyu bitmiş son anda yetiştim 96 buarada tercihlerle ilgili kafam çok karısık ne yapmalıyım acaba tıp konusunda fazla mı ısrar ediyorum herkes bu puanla tercih yapmamak büyük aptallık diyo ama ögretmen olmak istemiyorum yada mimar CERRAHLIKKKKKKKKKKK aklımda sadece bu var aman tanrım bende mi takıntılı olmaya basladım acaba sadanim

cerencim canım.. ark5

cerrah olmak istiyorsan cerrah ol tatlım..

tabii puanın arzuladığın üniversite için yeterli değilse alternatifleri değerlendir..
şimdi istemediğin bir üniversitede başlayıp seneye tekrar sınava girip yatay ya da dikey geçiş yaptık diyenler var ya..
öyle bir alternatifin olacak mı..

cerrah olmassan bu bir son değil başlangıç ama tıp alanında başka bir bölümü tercik etmek seni mutlu edecek mi..

alternatiflerini ve çözüm yollarını iyi değerlendir tatlım..

ben üni sınavlarına girdiğim sene 490 sayısal puan aldım ve tek tercihim vardı (o zamnaların punalama sis. değişikti yıl 94 girlhaha )
gata da okumak istiyordum.. gata nın puanı 520 ya da 530 du tabiki giremedim..
başkada hiçbir yerde okuamam dedim..

sanki iyi bir şey yaptım..
anneciğim öğretmen olayım diye çok uğraştı..
öğretmen olmayı bırak başka tıp fakültelerinede girebilirdim.. ankara da istanbul da izmir de..
ama inat ettim yapmadım..

ne mi oldu..
gatadan başka bir yerde okuyarak doktor olmadığıma üzüldüm..
psikoloji okumadığıma üzüldüm..
öğretmen olmadığıma üzüldüm..
ailemde bir çok öğretmen var..
yarım gün çalışarak hem iş hem özel hayatlarını gayet düzenli devam ettiriyorlar..

ama bunlar benim kendi yaşamım için duyduğum keşkeler..
sen şimdi otur şöyle güzel bir hayal kur.. basamak basamak yılları geçir..
birincisinde cerrah olmak için verdiğin çabaları hayal et..
ikincisinde cerrah olmassan neler yapabileceğini hayal et..

ama bunları yaparken içine şimdiki duygularını katma..
sadece bırak zaman aksın bakalım karşına neler çıkacak gibi hissedeceksin..

içinde açığa çıkmayı pekleyen pek çok hazinen var..
senin bunlardan farkettiğin ve baskın olan cerrahlık..
ya onun için ilerleyeceksin ve mücadele vereceksin ya da diğer alternatiflerini gözden geçireceksin..

ne yaparsan yap kendinin mutlu olabileceği en iyi ihtimal üzerinde yürü.. thumbsanim
ancak kendin seçer ve seçtiğini seversen bu yolda özveriyle güvenle ve isteyerek azimli bir şekilde yürürsün tatlım..
9.gif

sevgiler.. kiss3

tesekkür ederim shamanic abla önerilerin çok mantıklı onayi ben yatay yada dikey geçiş yapmıcam seninle aynı durumdayız aslında benim puanım 330 tıp enaz 350 anlıcagın bu durumda zor oluyo annelerimizde benziyomus girlhaha ısrarla ögretmen olmamı istiyo seninde dedigin gibi rahat bir meslek yani düz mantıkla kadınların çalışabilecegi bir meslek sakince düsünecegim bu sene tercih yapsam mı yaparsam nereleri tercih edebilirim yoksa seneye girmeyi göze alıp çok iyi hazırlansam mı vs..... daha sonrada uygulamaya geçerim ama senin neden pişman oldugunu anlayamadım hiçbir üniversiteyi mi yazmadın yoksa yazdında memnun mu deilsin dusun

canım benim şamanik ablan o zamanlar kıt kafalıydı.. girlhaha

ya hep ya hiç dedi
hep olan olmadığı için hiç tercih yaptı..

o zaman kendimi haklı görüyordum..
sonra keşkelerim oldu..
şimdi yaşamış olduğum hayatı ve kendimi tebrik ediyorum..
öğrenmenin yaşı yok..
insablara yardımcı olmak için tıp diplomam yok belki olsa mükemmel olurdu ama
o zaman şimdiki şaman olamazdım..

yaptıklarımdan dolayı üzgün değilim fakat kendimi tamamlamak için bir çoğunuzdan daha fazla kitap okuyorum..
eğitimlere katılıyorum.. kendimi yenilemeye ve yetiştirmeye çalışıyorum..

canım annem okuduğum kitapları gördüğünde üniversite okusan bu kadar çalışmazdın diyor..
bilgi açlığı başka bir şey.. önemli olan senin kendini tamamlaman..
ve evet üniversite okumalısın..
sizlerin yolu hepimizinkinden daha yüksek daha parlak daha bilgili olmalı..
bunun için mutlaka sevdiğiniz bir yerde başlangıç yapmalısınız..
bu sene olmazsa seneye.. ama limitlerini daima zorlayarak yaşamalasın kuzum..

sevgiler..

**shamanic** ' Alıntı:
canım benim şamanik ablan o zamanlar kıt kafalıydı.. girlhaha

ya hep ya hiç dedi
hep olan olmadığı için hiç tercih yaptı..

o zaman kendimi haklı görüyordum..
sonra keşkelerim oldu..
şimdi yaşamış olduğum hayatı ve kendimi tebrik ediyorum..
öğrenmenin yaşı yok..
insablara yardımcı olmak için tıp diplomam yok belki olsa mükemmel olurdu ama
o zaman şimdiki şaman olamazdım..

yaptıklarımdan dolayı üzgün değilim fakat kendimi tamamlamak için bir çoğunuzdan daha fazla kitap okuyorum..
eğitimlere katılıyorum.. kendimi yenilemeye ve yetiştirmeye çalışıyorum..

canım annem okuduğum kitapları gördüğünde üniversite okusan bu kadar çalışmazdın diyor..
bilgi açlığı başka bir şey.. önemli olan senin kendini tamamlaman..
ve evet üniversite okumalısın..
sizlerin yolu hepimizinkinden daha yüksek daha parlak daha bilgili olmalı..
bunun için mutlaka sevdiğiniz bir yerde başlangıç yapmalısınız..
bu sene olmazsa seneye.. ama limitlerini daima zorlayarak yaşamalasın kuzum..

sevgiler..
alk78 alk78 alk78 kiss3

ceren18 ' Alıntı:
meryemi ' Alıntı:
shamanic ablacım yaaa ben Ankaradan değilim ama Ankarada sık sık işimiz olur. toplantının olacağı gün benim kursum var sad456 dusun hadi o gün sizlerle tanışmak için kursa gitmeyiveririm ama bizimkiler beni ne tek başıma Ankaraya gönderirler ne de ben onlara bu konuda ısrar edebilirim. agl34 88a
ya kuzum yapma ya ne güzel görüsme fırsatımız oldu sizinkileri biraz sıkıstırsan olmaz mı?

ahh keşke yha, sıkıştırınca işi inada bindiriyorlar be kuzum, hiç salmazlar... sordum da olmaz dediler(daha neleeeer dediler sadanim) hani ben belki denk gelir, belki o fırsatı yakalarım diye ümit ediyordum ama toplantı öyle bi güne denk geldi ki.. kusrlarım gene kaynıyo,daha ders bile çalışmaya başlamadım 88a hadi onları geç istanbuldan amcamlar geliyorlar.. 2 hafta bizdeler.. şimdiye kadar halılardı, camlardı, perdelerdi, ütüydü biiiiiiiiiiirsürü iş, anam ağladı bi görsen. yrl78 çok dertliyim de halimi gören yok daha da bitmedi sadanim

değilse gelmem mi kuzum? ablalarımla senle tanışma kaynaşma fırsatını kaçırırmıyım hiç? ağla

Cerenciğim bende sana benim hikayemdeki pişmanlığımı anlatayım .Bende başarılı sayıla bilecek bir öğrencilik yaşadım.Bizim okuduğumuz dönemde sınav çift oldu benim idealimdeki meslek avukatlıktı.Annem kızların okumasından yana olmayan bir insandı .Babamda bana avukatlık dışında ne okursan oku ama avukat olamazsın demişti.Bende idealist ya ozaman bende okumam demiştim .Kuzum sonunda pişman olan ben oldum herkes sonradanherkes okusaydın sen istemedin dediler.Bende pişmanoldum keşke öğretmen olsaydım iyi bir öğretmen olurdum .Sende keşke dememek için iyi düşün ve kendine bir yol çiz senin için ne hayırlı ise onu yaşaman dileği ile.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

Mustang ' Alıntı:
Cerenciğim bende sana benim hikayemdeki pişmanlığımı anlatayım .Bende başarılı sayıla bilecek bir öğrencilik yaşadım.Bizim okuduğumuz dönemde sınav çift oldu benim idealimdeki meslek avukatlıktı.Annem kızların okumasından yana olmayan bir insandı .Babamda bana avukatlık dışında ne okursan oku ama avukat olamazsın demişti.Bende idealist ya ozaman bende okumam demiştim .Kuzum sonunda pişman olan ben oldum herkes sonradanherkes okusaydın sen istemedin dediler.Bende pişmanoldum keşke öğretmen olsaydım iyi bir öğretmen olurdum .Sende keşke dememek için iyi düşün ve kendine bir yol çiz senin için ne hayırlı ise onu yaşaman dileği ile.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3
tesekküer ederim ablacım bende sizin verdiginiz örneklerden dersimi aldı insallah kendim için en iyi olanını bilinçli bir sekilde yapıcam hatta çalışmalara basladım bile bakıyorum nelere yatkınım diye acaba tıp benim olmazsa olmazlarımdan mı baska bişey yapsam hangisinde nekadar basarılı olurum bu soruları sordum yavas yavas cevabınıda alıyorum ablacım sizede sasırıyorum insan bi üniversite havası almak için tercih yapar girlhaha sizinki baya ya hep ya hiç olmus kiss3

ohhhhhhhhhhhhhh be wave sonunda vakit bulabildim bişeyler yazmak için annemin ameliyatı derken bi baktım babamda ameliyat olmus hemde bize haber vermeden bu babam çok alem girlhaha yani hem annem hem babam ameliyat oldu tabi benim tercih yapmam lazım hepsi biraraya gelince benimde kafamı kasıcak vakit bulamamam normaldir heralde... girlhahabugün tercih için kızılaya gittigimde çok ilginç bişey oldu arkadasım dediki ceren ya şöyle 1 aylıgına çalısabilecegimiz iş olsa keske dans kursu için paramızı kazanmıs oluruz dedi bende ona dur canım ben bi çekim yasası yapıyım da sen gör dedim nese şimdi evrenden ikimizide aynı anda işe alıcak biyer istiyorum dedim sonra biz pasaja girdik bişeyler bakmak için veACİL ELEMAN ARANIYORRRR yazmasın mı hemde 2 kişi biz bastık kahkahayı cilgin897 arkadasım çekim yasasını nasıl uyguladıgımı soruyo ama ben sel verip sır vermiyorum girlhaha

cerencim tatlım merhaba;valla senin aile de matrakmış,kesin enerji dolu sevimli insanlardır tender45.tercihini netleştirmeden işe girme,işmiş mişmiş derken alelacele kötü bi tercih listesi hazırlarsan kötü olur bi tanem sonradan pişman olma.ama tercihini yap ondan sonra tabii çalış süper olur hatta clapping.hatta belki kazandığın üniversitenin sosyal faliyetlerinde dans kursu ücretsiz ya da düşük ücretli daha sonra okuldaki kursa devam edersin thumbsanim.ne hoş olur.canım inşallah istediğin yeri kazanırsın,sakın vazgeçme üniversite okuma isteğinden ,gerisi gelir onayi.koccamn öpüyorum seni kiss3 kendine iyi bak şirin kız cat3500

kısmen ' Alıntı:
cerencim tatlım merhaba;valla senin aile de matrakmış,kesin enerji dolu sevimli insanlardır tender45
bu konuda çok haklısın canım hepsi birbirinden farklı ve renkli kişilikler bazen onların hızına yetişemiyorum girlhaha iş benim için ikinci planda şimdilik tabiki tercihler daha önemli onayi ama TIPTAN vazgeçmicem kazanana kadar hazırlıklara devam.....evrenden tıp okumayı istiyorum thumbsanim

sen ne istediğini bildikten sonra, evren mutlaka verecektir canım ttli3 kararını vermiş olmana çok sevindim çünkü en çok zorlandığımız aşamayı başarıyla geçmişsin girlhaha kiss3

ceren18 ' Alıntı:
kısmen ' Alıntı:
cerencim tatlım merhaba;valla senin aile de matrakmış,kesin enerji dolu sevimli insanlardır tender45
bu konuda çok haklısın canım hepsi birbirinden farklı ve renkli kişilikler bazen onların hızına yetişemiyorum girlhaha iş benim için ikinci planda şimdilik tabiki tercihler daha önemli onayi ama TIPTAN vazgeçmicem kazanana kadar hazırlıklara devam.....evrenden tıp okumayı istiyorum thumbsanim
canım ben sana güveniyorum sen istedikten sonra elinden bişey kurtulmaz art56art56.kendime iyi bak kiss3

rahat bi nefes alıp daha yeni oturabiliyorum allahım bu nedir hergün ama hergün misafirlerle ugrasıyorum bana insanlardan bukadar sıkılıcaksın deseler inanmazdım ama sıkıldım yaaaaa hasta ziyaretine gelip insan 3 saat oturur mu anlıyamıyorumki tabi evdeki bütün işler bana kaldı su 1 haftada 10 yıllık tecrübe edindim yani annem seviniyo tabi sevenleri çok diye(bide bana sorsa b456)iyi hos bende severim oturup sohbet etmeyi ama ben oturup sohbet edemiyorum sürekli ayakta bişeyleri getirip götürmekle mesgulüm tek kız olmak ne zormus önceden hep ablam ilgilenirdi bu işlerle bende sindy bebegimle oynardım şimdi ablamı çok arıyorum dersanedeen arayıp sıkıstırıyolar tercihler basladı bir sen yoksun çabuk gel diye gelemem hocam diyorum masallah 404 yapıstırıcı gibi okadar istedigim sitenin buluşmasına gidemedim 88a nese annemle babam için herşeye katlanırım onlar tamamen iyileşsinler baska bişey istemiyorum işte böyle günlük buarada telime bilinmeyen bir numaradan mesaj geldi beni tanıyan ama kim oldugunu söylemeyen artık bana asık oldugunu saklamak istemeyen biri içimden hep metin olsun istiyorum (evren kızzzzzz senden metininin olmasını istiyorum beni kırmazsın bilirim seni girlhaha)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri