Kendimi çok............gördüm Bugün.

Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün.

kendimi çok paylaşıma açık gördüm bugün.... blissy blissy

25emel ' Alıntı:
bugün kendimi çok gereksiz akla zarar işe yaramaz saf salak hissediyorum.... agl34
her şeyi bilen benden hiç bir şeyi bilmeyen söyleyeceğim tek cümle;ben yüreğimi kaybettim!!güvenimi!! nerden mi biliyorum?! gözyaşımın tenimde soğumasıyla aldığım hali görmeliydiniz....

88a seni ilk tanıdığımda çok enerjik ve hayat dolu görmüştüm seni..bu çok hoşuma gitmişti..ancak hayatımızda dönem dönem illaki yaşıyoruz bu tip duygular...çok fazla tanımıorum hatta hiç tanımıyorum buna rağman, inanıyorumki çok güçlüsün ve çevrendeki herkese yetecek kadarsın..İnsanların sen ve senin gibi pozitif düşünen hayat dolu kişilere ihtiacı var...ağlamalıyızki gülmenin değerini bilelim,hasta olalımki (çok hasta değil tabi) sağlığımızın kymetini bilelim,parasız kalalımki paramızın kıymetini bilelim,işsiz kalalımki işimizin kıymetini bilelim vs ..vs...bu çok uzayacak sanki onayi yaşadığımız her an bişeyler öğreniyoruz...sağlımızı kaybetmeyelim bu hayatta herşey olur..yeterki ayaklarımız yere bassın.. onayi

Bir Ben Değilim Bedende

İçimde bir his.Dünya içimde..Acılar,sevgiler,aşklar.Hepsi küçücük kalbimde..Herkesin acısını ve yanısıra kendi acılarımı yaşıyorum,bedenimde..Herkes mutlu olsun..Herkes sevsin sevilsin...

Bir ben değilim bedende...
Hepiniz benimle...
Yükselmek semalara Hep birlikte....
Acı,sevinç,umut...
Bitmesin yüreklerde...
Yaradanın ışığı..
Hepimizin içinde...
Yardanın ateşi...
İçimizde.....
Ölüme kadar bizimle...
Öldükten sonra bizimle...

BeyzA-14/09/2004/Salı

Benden sana olsun güzel forum arkadaşım...Yüzün hep gülsün thumbsanim

bu arada kendimi çok bilmiş gördüm bugün blissy y789

BeYzA33 ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
bugün kendimi çok gereksiz akla zarar işe yaramaz saf salak hissediyorum.... agl34
her şeyi bilen benden hiç bir şeyi bilmeyen söyleyeceğim tek cümle;ben yüreğimi kaybettim!!güvenimi!! nerden mi biliyorum?! gözyaşımın tenimde soğumasıyla aldığım hali görmeliydiniz....

88a seni ilk tanıdığımda çok enerjik ve hayat dolu görmüştüm seni..bu çok hoşuma gitmişti..ancak hayatımızda dönem dönem illaki yaşıyoruz bu tip duygular...çok fazla tanımıorum hatta hiç tanımıyorum buna rağman, inanıyorumki çok güçlüsün ve çevrendeki herkese yetecek kadarsın..İnsanların sen ve senin gibi pozitif düşünen hayat dolu kişilere ihtiacı var...ağlamalıyızki gülmenin değerini bilelim,hasta olalımki (çok hasta değil tabi) sağlığımızın kymetini bilelim,parasız kalalımki paramızın kıymetini bilelim,işsiz kalalımki işimizin kıymetini bilelim vs ..vs...bu çok uzayacak sanki onayi yaşadığımız her an bişeyler öğreniyoruz...sağlımızı kaybetmeyelim bu hayatta herşey olur..yeterki ayaklarımız yere bassın.. onayi

Bir Ben Değilim Bedende

İçimde bir his.Dünya içimde..Acılar,sevgiler,aşklar.Hepsi küçücük kalbimde..Herkesin acısını ve yanısıra kendi acılarımı yaşıyorum,bedenimde..Herkes mutlu olsun..Herkes sevsin sevilsin...

Bir ben değilim bedende...
Hepiniz benimle...
Yükselmek semalara Hep birlikte....
Acı,sevinç,umut...
Bitmesin yüreklerde...
Yaradanın ışığı..
Hepimizin içinde...
Yardanın ateşi...
İçimizde.....
Ölüme kadar bizimle...
Öldükten sonra bizimle...

BeyzA-14/09/2004/Salı

Benden sana olsun güzel forum arkadaşım...Yüzün hep gülsün thumbsanim

bu arada kendimi çok bilmiş gördüm bugün blissy y789
canımsın bea o msj eski,bana göre çok eski... zor bir durumda kimse ile paylaşamadığım bir konuda anlık bir sinir patlaması gibi birşeydi.o dönemde lalem, lerzanım , etternam yanıdaydı saolsunlar.hele lalem ayrı bir boyut canımmmm.... 44 hüzün elem bizler için.. yaşar deneyim ediniriz. önemli olan onlarla karşılaşmak deil karşılaştıktan sonra silkelenip tekrar ayaklarının üstünde doğrulmandır. yapı olarak saman alevi gibidir bende hüzünler cabuk tutuşur ve söner...kendimi dagitmam ve toplamam 12 saat bile sürmedi f678h bak şu güç konusunda mütevazilik yapamam gerçekten ben çok güçlüyüm f678h

Merhaba..kalb ,dönüp durduğu için bu adı almıştır.ismiyle müsemmadır yani..
Emel'im...hercaim..iyi bakın kalbinize..

lalezar ' Alıntı:
Merhaba..kalb ,dönüp durduğu için bu adı almıştır.ismiyle müsemmadır yani..
Emel'im...hercaim..iyi bakın kalbinize..
sende ablam benim... görüşemiyoz ne vakittir. bugün lerzan aramış uyuyordum duymamışım.farkettiğimde aramadım artık geç die.sana çok selamı vardı en son. seni çoook seviyorrrmuşşş utananadam e tabi bende sevincli

Kendimi çok boş gördüm Bugün. Ve hiç görmek istemediğim günlerden biriydi belkide.

asisler ' Alıntı:
Kendimi çok boş gördüm Bugün. Ve hiç görmek istemediğim günlerden biriydi belkide.
hımm belkide yeni başarıların öncesinde yaşadığın bir sesizliktir onayi hani derler ya fırtına öncesi sesizlik die ben ona yordum sevincli bu boşluk tanımını

kendimi çok mutsuz gördüm bugün ağla

kendimi çok afallamış gördüm bugün

kendimi çok aklım karışık gördüm bugün 4897

Hayatın koşturmacasından kendimi göremedim bugün

Kendimi çok sinirli gördüm bu gün

Kendimi çok sakin,akşam saatlerine doğru iyice toparlanmış ve gecenin verdiği sessizlik ve sukunetle iyi gördüm bugün
şükürler olsun wave blissy s456 clapping coffe2 gogogo uy897 hpm2 98569 k8908 thumbsanim

Kendimi boslukta ooylece sallaniyor gordum bugun rt67

kendimi gelecek, iş ve parasal konularla ilgili güvenli gördüm bugün.

yakamoz ' Alıntı:
Kendimi çok............gördüm Bugün.

----------------------------------------------------------------------------------------

Kendimi pek bi tembel gördüm bugün yaww 44
44
garfield-diet-free-zone-5001210.jpg

.
Benim herzamanki halim:))

Kendim çok çok huzurlu gördüm bugün smiliyface

kendimi çok yorgun ve dostlarımı özler gördüm bu gece catsle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri