Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
bazen kendine aşırı güvenen insanlara bakıyorum..sanki onların amacı kendi fikrini savunmak değil kendini yüceltmek..ve o konumdaki insanlar bunu başarıyolar..onların yanında kendimi ufacık hissediyorum..insan kendine nekadar güvenmeli??? dusun2
İnsan kendine, insan olduğunu unutmayacak kadar, herkesin eşit olduğunu unutmayacak kadar güvenmeli bana sorarsanız. Senin dediğin tipteki insanlar çoğu zaman başkalarını küçük görerek kendini yüceltir. Kendini yüceltmek ise bir çeşit kibirdir. Kendine güvenmek apayrıdır. Bunu için o tip insanlara çok değer vermeye ve kendinizi küçücük hissetmenize gerek yok. Çünkü değmezler, inanın bana..
ewet ama ortama girdiği zaman otomatikmen oluyo..bu telkinler işe yarayacak umarım.
dediğiniz gibi belki o durum kendine güven meselesini aşıp şimarıklık ve ukalalığa bencilliğe ve kibire dönüyo..
gerçekten ortayı bulmak zor..
Evet kendine güvenmek ve kibirle uklalık farklı şeyler... Bence insan kendine güvenmeli ama başkalarına da gerektiği zaman güvenebilmeli; hep benim dediğim doğru dememeli...
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.