KENDİNİ TAKDİR ETMEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizi takdir ettiğini gördüğüm için seni daha çok takdir ediyorum :D

bugün haketmeyen birine karşı davranışlarımı değiştirip gerçek hak edene değer verdiğim için kendimi inanılmaz taktir ediyorum şuan afferin bana :)))

Ortaokul ögretmenimi aradim, zamaninda yaptiklarimiz hakkinda konustuk, dertlestik bana sevindigini söyledi. Onu sevindirdigim icin kendimi takdir ediyorum..

slm arkadaşlar evet her ilişki bize bir tecrüme oluyor

Anne babamla cekinmeden konusabildigime onlari ne kadar sevdigimi söyleyebildigime ve onlarin bana olan sevgilerinin samimiyetini hissettigim ve farkedebildigim icin öncelikle onlari sonra kendimi takdir ediyorum.

överinizden ötürü anlayış ve koşulsuz desteğinizi benden esirgemeyen sanalda ve gerçekteki dostalarıma teşekkür ediyorum özür diliyorum afediyorum bağışlıyorum. dahası hepimizi takdir ediyorum.

Kendimi, sevenleri, positiv yönde etki yapanlari, olumlu düsünen herkesi takdir ediyorum..

Gül receli yapmayi sectigim ve gül recelini yapip sevdiklerime dagitmak istedigim icin kendimi takdir ediyorum...

interneti ilk defa hayırlı bir iş için kullandığım için kendimi takdir ediyorum :)

Kendimle barisik oldugum icin, kendimi saydigim icin, kendime deger verdigim icin, kendimi takdir ediyorum..

Birşeyleri değiştirebileceğini bilen,bunu yapmayı denemeye cesareti olan ve başarıyı mucize değil matematiksel bir denklem olarak görebilen herkesi ve kendimi takdir ediyorum..

Yaratıcılığım ve ani gelen fikirlerim için kendimi takdir ediyorum.
Hafızamda yer alan bilgileri bugün ihtimal vermediğim halde hatırladığım için kendimi takdir ediyorum.
Soğuk ortama rağmen yılmadan çalışmayı tamamlayabildiğim için kendimi takdir ediyorum.
Kelimeleri iyi kullanabildiğim zaman kendimi takdir ediyorum.
Kendime inandığım için kendimi takdir ediyorum.

Kendimce belli bir dönemde yapmam gerekenleri sanki bir sözleşme gibi bir kağıda yazıp, belli bir plan ve strateji dahilinde başarabilme ve bunun sonucunda oluşan o mutluluktan ve sabrımdan dolayı kendimi taktir ediyorum.

Ben de son zamanlarda kendımı takdır edıyorum.yakın zamana kadar dılım varmıyo ama bu dunyadan gıdesım vardı,sımdı gun be gun daha ıyı hıssedıyorum.bu cabalarım ıcın Allaha sukredıyorum,kendımı de cabalarımda gosterdıgım sebat ıcın takdır edıyorum.ben kendımı sevıyorum,deger verıyorum,kendımle barısıgım,ozguvenlıyım,sosyalım,mutluyum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri