KENDİNİ TAKDİR ETMEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
farkındalık yaşayıp hayata güzel bakabildigim için, çevremdeki insanları teşvik edip başarılarını gördügüm için, valla takdir ediyorum kendimi .sevgiyle...

Hiç bir kimseye ve hiç bir nesneye en küçük bir zerre kadar kötülük düşünemediğim için benliğimi ve benimle ilgili herkesi takdir ediyorum.

uy897

az evvel şükür defteri fikrini şükür ile ilgili konuda hatırladığım ve hatırlattığım için kendimi takdir ediyorum.

Bende kişisel gelişmeme ilk kez bu kadar zaman ayırıp yılmadan usanmadan zaman ayırdığım için kendimi takdir ediryorum. İlk kez sıkılmadan bu eylemi gerçekleştiriyorum. Burdaki herkesi seviyorum, herkese teşekkür ediyorum ve herkesi takdir ediyorum

bilincli bir sekilde daha da positiv bir düsünceye sahip oldugum icin kendimi takdir ediyorum.

Herkesin gozlerinin icne cekinmeden bakabildigim icin kendimi takdir ediyorum....

Olanı olduğu gibi kabul ettiğimden takdir topluyorum

Bugun bir oncekinden daha derin ve daha guzel....

Bugun kendime mutlu olmak icin soz veriyorum... ve kendimi takdir ediyorum...

onumdeki isleri bitirmeye kararliyim, kendimi takdir ediyorum.

Bugun aldigim olumsuz bir haberden dolayi, fazla umursamayip kafama takmadigim icin kendimi takdir ediyorum gercekten...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri