kilo alma telknini bulamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kbr16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kbr16

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
lütfenyardımbu telkininasıl bulucam ben

Ynt: kilo alma telknini bulamıyorum

kaç kilo istiyosak öna göre mi ayarlanıyor??

kamil5 ' Alıntı:
y789 tabii.Hatta kas istiyosan kas yağ istiyosan yağ olarakta ayasrlamıyo smiliyface keşke kamilcim ya.gerçi bilmiyorum sormadım atakan bey e bu konu hakkında birşey ama.öyle değildir sanırım.belki ideal kilo ile ilgili bir telkindir.Yani ideal kilona ulaşmanı sağlar.Tamamen şahsi fikrimdir.Atakan bey en kısa zamanda cevaplayacaktır.

peacemaker ' Alıntı:
kamil5 ' Alıntı:
y789 tabii.Hatta kas istiyosan kas yağ istiyosan yağ olarakta ayasrlamıyo smiliyface keşke kamilcim ya.gerçi bilmiyorum sormadım atakan bey e bu konu hakkında birşey ama.öyle değildir sanırım.belki ideal kilo ile ilgili bir telkindir.Yani ideal kilona ulaşmanı sağlar.Tamamen şahsi fikrimdir.Atakan bey en kısa zamanda cevaplayacaktır.

Kilo alma telkinininde amaç yediklerinizden keyif almanız ve ideal kiloya ulaşmanızdır.

sitede böyle bir telkınmı var kı ben hıc rastlamadım

kilo alma telkini kişiye özel imiş kilo vermek için kullanılan telkinli mp3 ise ücretsiz mp3 ler bölümünde mvcut.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri