Kilo Verme Ada Su Versiyonu

Sitenizi yeni buldum. İlgi alanıma göre bir site bulmak mutlu edici. Emeğinize teşekkür ederim.

ben indiremiyorum:(,link hatalı mı?

Bu kılo verme vücuda kilo verme anlamındamı yoksadunk56 korktum heee.

bu üyenin akıbetini merak ediyorum..

aslında kendi akıbetimi de merak ediyorum! (lütfen kilo almayayımm lütfeeennn!!!)

benim sorunum bilnçaltında değilmiş yaf..kemiklerim kalınmış :))) ona çözüm warmı peki :))))))))))

teşekkür ederim

ben kilo verme ile ilgili hiçbir şey indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirm. son iki haftadır tekrardan güven ve suçluluk dinlemeye başladım. şimdi kiloyu eklemek istiyorum ama yapamadım neden acaba??

iki haftayı geçti ve ben hala kilo ile ilgili linklerden yardım alamıyorum.. acaba ne zaman düzelir bilgi verirseniz sevinirim..

kilo ver adanın su versiyonuna ulaşamıyorum. linkini bilen var mı

teşekkür ederim cilgin897
aslında rüzgara karşı duramadıkları için uçuyor olabilirler mi? Karşı durabildiğinde rüzgar onu uçuramaz,ama amaç uçmaksa, rüzgara karşı durmamak, onunla uyumlu olmak gerekebilir...

Kilo Verme Ada Su Versiyonu'na aylardır erişemiyorum. Sürekli linkin güncellendiği söyleniyor. Su dışındaki versiyonları dinleyemediğim için, bekleyip duruyorum ben de.
Artık bir el atsanız şuna?

krz67 KİLO VERME ADA TELKİNİ KALDIRILMIŞ BENCE ARTIK YAYILANMAYACAKTIR KONUYADA CEVAP YAZILMIYOR BU YÜZDEN BELKİDE ARKADAŞLAR HİDDETLENMEYE GEREK YOK

krz67 KİLO VERME ADA TELKİNİ KALDIRILMIŞ BENCE ARTIK YAYILANMAYACAKTIR KONUYADA CEVAP YAZILMIYOR BU YÜZDEN BELKİDE ARKADAŞLAR HİDDETLENMEYE GEREK YOK

Kaldırılsaydı bilgilendirilmemiz gerekirdi ya da başlık kaldırılırdı diye düşünüyorum. Bir "yok size ada mada" yazmak çok zor olmasa gerek. Ha bu link güncellenene kadar ben vereceğim kiloyu verdim, artık ihtiyacım kalmadı o ayrı.

Kaldırılsaydı bilgilendirilmemiz gerekirdi ya da başlık kaldırılırdı diye düşünüyorum. Bir "yok size ada mada" yazmak çok zor olmasa gerek. Ha bu link güncellenene kadar ben vereceğim kiloyu verdim, artık ihtiyacım kalmadı o ayrı.

258892588925889 ooo kendim veridim diyorsun hehe oda güzel y789

sapkal89

arkadaşlar bu linkler neden açılmıyor...yeniden eklencek mi?
yardımcı olursanız sevinirim...

Kilo verme ada ne zaman tamamlanır acaba? 7 kilo fazlam var da söylemesi ayıp

Bende merak ettim doğrusu kg verende olmamış ama belki bizim işimize yarardı ;)

merhaba sanırım kendimi tanıtmadan hiçbişey indiremeyeceğim:)belgin ben, hayatımla ilgili yapmak istediğim pek çok şey var ...motiveye ihtiyacım var...ve arkadaş tavsiyesi üzerine burdayım ...umutluyum:)

doğru yerdesin gerçekten :)

merhaba tüm çalışmalarınız için teşekkür ediyorum fakat bu yeni kilo verme telkini için uzunca bir süredir link güncellenecektir diyor, hergün bakıyorum unutulmuş olabilirmi veya konulmayacaksa eğer konuyu kapatsak daha iyi olur düşüncesindeyim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri