Kilo Verme Güven New Age

Ynt: Kilo Verme Güven New Age

gulenyuzum ' Alıntı:
meraba acaba kilo verme guven telkiniyle kilo verme ada ayri ayrimi?

Kilo verme güven ve kilo verme ada içerik olarak farkli..Ben daha çok kilo verme güveni tercih etmenizi öneririm..
Kilo verme ada çok verimli değil...

sagolun yardimci oldunuz cok iyisinizjavascript:void(0);
9078

kilo verme new age muzigi bi harika muzigi ilk duydugumda muzik konusuyor gibiydi sanki telkinleri anlatiyo gibiydi cok etkileyici atan beyin ellerine saglik 25889

atakan beyin ismini yanlis yazmisim farketmedim y789 ozur dilerim

Merhabalar blissy

öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun

Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba

Şimdiden teşekkürler clapping

tresome ' Alıntı:
Merhabalar blissy

öncelikli hedefimiz kilolarımızı vermekse acaba sadece kilo verme güveni dinlesek sürekli nasıl olur atakan bey dusun

Bu arada ben zaten diyetteyim, ve şimdide baya bi kilo verdim ama insan hep daha fazlasını istiyor:) ancak bugün dinlemeye başlamış olmama rağmen sanki iştahım açılır gibi oldu... yanılıyor olabilirmiyim acaba

Şimdiden teşekkürler clapping

Kilo verme güveni sadece dinleyerekde kilo vermeyi tercih edebilirsiniz.Suçluluk telkini metabolizmayi hizlandirmaktadir.Ancak anti depresan etkisi neden, ile bazi kisilerde ilk aşamada iştah açabilir.

merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder

Ama ben suçluluk duygusunu daha indirmedim(biraz korkuyorum onu dinlemeye, yani zaten çok sakin bir insan değilim ve dahada agresif olmaktan korkuyorum) sadece kilo verme güveni dinliyorum ama sanki iştahım açıldı, acaba bu normalmidir? ne kadar zamanda ilk etkilerini hissetmeye başlarım?

Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim blissy

gulenyuzum ' Alıntı:
merabalar ben ilk basta bir hafta ego ve sucluluk dinledim daha sonra kilo verme guven de icinde olmak uzere bes alti telkin birden ekledim kilo verme telkinine sira gelmiyor diye hepsini cikarttim sadece kiloverme guveni dinlemeye basladim uc gun kafam agridi egoyla suclulukta hic olmamisti daha sonra hafif istahim kesilir gibi oldu ama gecti bende icine ego guveni ekledim iki uc gunde oyle dinledim bi degisiklik olmadi gibi sonra sucluluguda ekledim simdi dordunu birden dinliyorum geceli gunduzlu dokuz gunden beri dinliyorum bi degisme hissetmiyorum sanki istahim cok acikti iyice acildi kilo vermek icin rejim yapmak istiyorum icimden gelip bi turlu baslayamiyorum onceden olsa su gun rejime baslayacagim derdim ve baslardim uff bi yerde yanlislikmi yapiyorum acaba kilo verme telkini etki etmeyecekmi bana ağla ben yinede biraz daha dinlemiye devam ediyim ne olur ne olmaz belki etki eder
Merhabalar;
Öncelikle oluşan negatif etkilerin geçici olduğuna inanın. Bu bir nevi bilinaltının verdiği direnç yada tepki olarak algılayın . Aceleci olmayın sebatla size önerilen telkinleri dinleyin. İlk olarak Suçluluk ve Ego(Güven) önemlidir. Kişiden kişiye değişmek üzere 70-80 saat lik dinlemeden sonra etkileri görmeye başlarsınız. Bundan sonra özellikle kendine güven telkini listenizde olsun.
Ayrıca Atakan Bey'in imzasındaki açıklamaları okumanızı tavsiye ederim...

Sevgi ve Saygı ile...

Sanırım iştahım azalıyor blissy

music45 ben mistik olan her şeyi çok severim müziklerin new age olanı gerçekten harika ama klasik müzikleri de yabana atmamak gerek çünkü çok rahatlatıcı günde en az 8-10 saat dinlenmesi gerektiği ni söylemiştiniz ben okadar saat dinley emiyorum en fazla 4-5 saat dinleyebiliyorum sanırım buda yeterli olmuyor bende ara ara dinlemeye devam ediyorum en azından müzik amaçlı dinlemiş oluyorum derty

bende bu telkını çok begendım muzıyın akısına bırakıyorum kendımııı daha ilk gunum bakalım sonuç ne olacak 98569

bu telkinleri düzenli dinleyip kilo veren varmı arkadaşlar suçluluk ve egodan sonra kilo vermeyi dinlemeye başlayacam boş yere umut bağlamak istemiyorum dusun

duru79 ' Alıntı:
Herkese merhaba bende yeni üye oldum ve hemen kilo verme (güven)klasik müzik versiyonunu indirdim çok güzelmiş.Acaba bu telkinleri dinleyip kilo veren varmı?
**shamanic** ' Alıntı:
merhaba duru79 actionsmile hoşgeldin...

elbette var... öncelikle lütfen rehber bölümümüzü inceleyerek başlayın...
telkinleri nasıl ve nekadar dinleyeceğiniz konusunda bol bilgi için...

sonra rahat rahat forum sayfalarımızı dolaşın... pc05
üyelerimizin kendi yazdığı satırlardan olumlu gelişmeleri takip etmiş olursunuz...
sizdende en kısa zamanda gelişmelerinizle ilgili bilgilerinizi bekliyoruz...

sevgiler.. hismiley

merhabalar zehirli yosuncum... hismiley
forum sayfalarımızda bu konularla ilgili üyelerimizin kendi yazdıkları olumlu sonuçları içeren mesajlar
ve benzer şekilde sorulan sorula verilen cevaplarımız var canım...

sevgiler.. actionsmile

Ben ilk önce kilo verme telkinin indirdim ama daha sonra suçluluk-ego kendine güven telkinlerini indirdim.şu anda sadece suçluluk telkinin dinliyorum kilo telkinie sonra devam edicem.Ayrıca Atakan Bey in emeğine ve yüreğine sağlık.Hem okadar uğraşmış hemde ücretsiz olarak yayınlıyor.Teşekkürler

bu müzik sadece 13 saniye mi? nasıl oluyor anlamadım. o kadar söz 13 saniyede söylenmiyor sanırım. bende mi bi tuhaflık var acaba?

zıkkımın kökü ' Alıntı:
bu müzik sadece 13 saniye mi? nasıl oluyor anlamadım. o kadar söz 13 saniyede söylenmiyor sanırım. bende mi bi tuhaflık var acaba?

Server'a cok fazla yuklenilince otomatik olarak kesinti oluyor.Bu nedenle linkleri yeniliyorum.Tabii ki mp3 13 saniye değil.Link yenilenince tekrar yukleyiniz.

yükleyemiyorum bi türlü :S

Ben linki indirdiğimde html olarak kaydediyor ve bir internet sayfası açıyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri