kilo verme scripti ile kilo verenler

ipekibrisim

New member
1
HD RANK
Katılım
11 Şubat 2011
Mesajlar
156
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Konum
arz...
956k

kilo verme scriptini dinleyerek kilo veren arkadaşlar, hikayenizi dinlemek, ve deneyimlerinizden güç almak için sizi dinliyoruz. lütfen paylaşır mısınız?
hy789
 
Evet arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirin lütfen :) Normal ya da özel telkinleri dinleyerek nasıl sonuçlar elde ettiniz bizde bilmek istiyoruz :) Özel kilo telkinini almayı düşünüyorum ama kararsızım ben.
 
kilo verme güveni dinliyorum şuan , dinlemeden önce çok fazla yiyordum pskolojik, moralimin bozukluğunu yemeklerden çıkarmaya başlamıştım , telkinleri dinledikten sonra yemekle bi alıp veremediğim kalmadı desem yeridir, yine tatlı ya da hamur işi yiyorum arada, canım çektiği zaman sakınmıyorum, rejim düşünceside gitti aklımdan engel koyup yemekleri daha değerli hale getirmiyorum ,sadece iştah gitti bazen unutuyorum yemek yemeyi bu benim için ilginç bişey:) kilo verdimmi diye sorarsanız 1 kilo falan belki vermişimdir ama çok hareketsiz olduğum için anca kilomu koruyabildim , eski yemek yeme alışkanlığımla devam etseydim 2 güne 1 kilo alırdım heralde.
 
abcçdefgh :D aynen sana katlyrm bende sürekli kilo alıyordum bütün sinirimi hırsımı yemeklerdn çıkarıyordum ama dediğin gibi düşnyrm bazen bunu yesem mi die cnmın istemediğini farkettm ve ben de 1 kilo fln verdm sanrm 1 haftada:) dediğin gibi kasmyrm ben de diyet diye hareket fln da yapmyrm. en azndn kilo almam durdu:)
 
1 kilodan fazla veren yok mu yaw?
 
daha 1 hftdır dinlyrm ilerleyen zmnda bilgilendirirm ama işe yarıyor;)
 
abcçdefgh :D aynen sana katlyrm bende sürekli kilo alıyordum bütün sinirimi hırsımı yemeklerdn çıkarıyordum ama dediğin gibi düşnyrm bazen bunu yesem mi die cnmın istemediğini farkettm ve ben de 1 kilo fln verdm sanrm 1 haftada:) dediğin gibi kasmyrm ben de diyet diye hareket fln da yapmyrm. en azndn kilo almam durdu:)

değiştiricem yahu şu nicki :) arkadaşlar diyet psikolojisi çok kötü bence, ne zamandır diyette değildim ve zaten aşırı yememde kesilmişti ve bu akşam bi karar aldım yarın yürüyüşe başlayıp diyete giricem diye , yemeklere veda edicem korkusundan olsa gerek , bu akşam normalde yemediğim kadar yedim bi oburluk geldi:) şu diyete nasıl kendimi baskı altına almadan giricem bilmiyorum , böyle kısıtlanmış hissedince normalde istemediğim şeyleri canım çekiyo ki büyük ihtimalle nasıl olsa diyete giricem diye yarında oburluk yapabilirim , bunun korkusu geldi bu seferde .. en iyisi yediklerimizi kısmadan yani diyet psikolojisine girmeden spor yapmak , sonrasında o kadar harekete emek boşa gitmesin diye yediklerimizde azalır diye düşünüyorum :)
 
ben de diyetsyene gittiğimde cnm çikolata istiyo dediğimde tmm küçüklernden ye ama aldığın kalori kdr egzersz yapmak zorundasn demşti. egzersz yapmaktansa çikolata yemiyodum. tabi eskidendi bunlar şmd çabalamıyorum bile :D
 
Arkadaşlar ben de listeme kilo verme ada telkinini ekledim,yaklaşık 20 gündür dinliyorum.Abur cubur yemem azaldı ve metabolizmam hızlandı.En son diyete başladım ve 6 gün fln devam ettirebildimgirlhahaYok bana göre değil normalde zaten 2 öğün yiyorum,benim diyet 6 öğünlüktü 2 saatte bir ha bire bişeyler yemeyi takip edemiyorum.Bir de artık kiloya diyete takılmamayı öğrendim.The Secret kitabını okuyanlar hatırlar orada da vardı,Çekim yasası:;hani neye odaklanırsak onu çekiyoruz ya,ee farkettim ki ben aldığım kiloları,gerçekten kilo aldım,kilo aldım diye diye çekmişim.Bi gün bi baktım hakkaten almışım.Şimdi kilo aldım demek yerine sürekli tam da istediğim ideal kilomdayım diyorum.smileydance
 
harikasınız arkadaşlar, bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler...
 
ben yine de bekliyorum kilo vermek scriptini dinlyereke şöyle 10 ya da 20 kilo felan verdim diyecek biri çıkacaktır. lütfen çıksın. 956kçıksın ve bize cesaret versin.
herkese sevgilerimi fışkırtırım. zira sevgi saçtıkça çoğalı-çoğalıveriyo. neseli56k8908
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst