Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.
Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum
bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler....
bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından
3 4 günde malesef ki geçmedi uzun zamandır dinliyorum ama geçmedi nedenini bilemiyorum..bunun için ne önerirsiniz arkadaşlar?
ben yaklaşık 8 gundur dinliyorum her gun agrıyo
kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum..
takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyoruyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?
kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.
Peki bunu mp3 çaların sesini dışarıya vererek orta ses ayarında dinlesek etkisi nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.