kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

Ynt: kıskandım sizi..bende yazcam bananeee

Nilgün nasılsın oldun arkadaşım bende biraz kendimi dinlemek için girmedim nete

biraz daha iyiyim burcucum.hayal in tavsiyelerine uymaya ve sakin olmaya çalışıyorum.bugün başka şeylerle oyalanmak istedim.senin ayağın nasıl oldu?soramadım kusura bakma...

bir iyi bir kötü halledecez ama dert etmiyorum 44

mrb arkadaşlar.uzun zaman canım yazmak istemedi.sizin yazdıklarınızı okumak bile bana kuvvet veriyor.kendime güvendiğimi birilerinin beni üzmeye hakkı olmadığını keşfettim.ve karşımdaki insanada bunları anlatmaya çalışıyorum.bekliyorum sadece tepkilerim sonuç verecekmi?

yaa nedir bu netten uzak durma konusu,
biraz evel angelin günlüğündeydim. o da aynı şeyi yazmış. burcu da nilgün ablam da aynı şeyi yazıyor. arkadaşlar burası bizim hep destek gördüğümüz yer değil mi? öyleyse sıkıntılı zamanda niye buradan ayrı kalıyoruz ki. asıl ayrı kalınması gereken yer mümkünse sııntıyı yaşadığımız yerler olmalı diye düşünüyorum. fiziksel olarak o ortamdan ayrılmak mümkün değil ise en azından kendimizi sitede online tutarak bari ruhumuzu iyi hissettiğimizi bir yerde tutmalıyız.

çoşkuncum hayatım boyunca kimseye dert yanmadım ,anlattıysamda karşımda beni anlayan kimseyi bulamadım.bu site sayesinde değişim yaşıyorum.sürekli gelgitler düşüncelerim ayaklandı sanki.ama kafamda yavaş yavaş yerine oturtmaya çalışıyorum.bazı düşüncelerimi içimde sığdıramıyorum,yatıştırdığım halde tekrar ayaklanıveriyor.karmakarışık oluyorum ne yazacağımı düşüneceği şaşırıyorum.sadece yazdıklarınızı okumak istiyorum sizlerden ayrı kalmıyorum.sizleri özlüyorum merak ediyorum...SİZLERİ SEVİYORUM

sizleri anlıyorum nilgün ablam, sizler için iyi olanı yine sizler bilirsiniz.

Nilguncum yasadigin olumsuzluklar dan oturu inan cok uzuluyorum ve senin icin dua ediyorum, yapabilecegim keske daha baska seyler olsaydi diyorum mesela bir sihirli deynek falan ama yok iste 4897 ama deyisim yasadigini yazmissin bu beni cok sevindirdi deyisim her zaman umut demektir Nilguncum, heleki telkinlerini hergun dinleyebilirsen bu deyisimin daha saglikli devam edecegine inaniyorum. Birde nacizane tavsiyem yine kendi uygulamalarimdan biri herzaman hergun mutluyum, huzurluyum kendimi seviyorum gibi olumlamalari hic birakma, yalan gibi gelseler bile birseyler deyismeye basliyor inan. Seni seviyorum kendini hep iyiye deyistirebilmen umudu ve dilegilye hoscakal hismiley
Sevgi ve Isikla kal

Ben de bazen gelgitler yaşıyorum ,üzgünlük, moral bozukluğu ,neşe bazı duygular işte , bazen aklım duruyor sanki, diyorum siteye hiç girmeyeyim,olmuyor girsem de yazmayayım en azından olumsuz duyguları bir de burda dile getirmek istemiyorum aslında , fakat burası öyle bir yer ki insan ne girmeden, ne yazmadan durabiliyor ve paylaşım bana gerçekten çok iyi geliyor, biraz olsun o ortamdan uzaklaşıp sevgi ve paylaşım ortamında hissediyorum kendimi ve arkadaşlar yine de benim fikrim paylaşmaya, yazmaya devam edelim bence siirokul
Hepinize sevgiler actionsmile

İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,

Sevgili Asisler in bilinçaltı ile ilgili yazılarından bir alıntıdır bu yazı, ben 2-3 gün önceye kadar hergün tekrarlıyordum yine devam etmeliyim ve lütfen sizler de arkadaşlar siirokul 956k

Coşkun arkadaşım haklısın ama bu uzaklaşma isteğini sana şöyle anlatayım ben uzaklaşıyorum ya uyuyorum ya sürekli defterime yazıyorum reiki yapıyorum meditasyonu deniyorum yada ki pek başarılı değilim bu aralar kitap okumak daha iyi geliyor bana. Şu aralar uykuyu seçmiş durumdayım bu bir kaçışta olabilir dinlenmem gerekiyorda bilemem ama şimdi bende iyiyim.
Arkadaşlar bence bu dalgalanmaları abartmayalım bu bizim için değişimimizde olan bir dengelenme hep iyi olacak değiliz tabi ki Elif ve Nilgün inan sizleri çok iyi anlıyorum. Burada değildim evet ama hep sizler aklımdaydınız hepinizi çok seviyorum.

arkadaşlar bir haftalık aradan sonra hepinize merhaba......gerçekten özgürüm bu site burdaki arkadaşların cesaretlendirmeleri sayesinde HAYATIM DEĞİŞTİ verdiğim değeri haketmeyen bir insanı boşuna çekmişim.inanınki siz herşeyden daha değerlisiniz..ve hayat güzelmiş.bir cesaretle evden ayrıldım.uzun zamandır görüştürmediği arkadaşlarımını aradım çok yardımcı oldular.bii gün içinde denk geldi ev bulduk hem de çok güzel bir semtten.aralarında para topladılar kirayı depozitoyu denkleştirdik.eşyaları alel acele taşıdık.kızı da komşuya bıraktım.hepsi sizlerin motivasyonu sayesinde kendime güvenim geldi.HEPİNİZE BANA DESTEK OLAN ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE BENİ YALNIZ BIRAKMAYAN ARAYIP SORAN BURCUCUĞUMA ÇOK TŞK EDİYORUM....SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

Sevgili Nilgun,

Umarim hersey gonlunce olsun
Hayat da ilk sirada tabiii ki sen varsin
Senin adina cok sevindim
Hayat simdi cok daha guzel olacak hismiley

tşkler dennise...2 yıla yakındır karanlıklar içinde yaşadım inanki...hergün biraz daha düzelir umuduyla.bir düzen kurdum yıkmayayım dedim.çocuğu aldık hadi onun sayesinde biraz yola girer dedim ama evden ayrılmadan iki gün öncesinde içip bıçakla kovaladı beni evden.sabah da hiç birşey olmamış gibi gidecek bir yerim yok ya mecburmuşum gibi davranıyordu bana...yaşamak güzelmiş çok şükür...ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN.hepiniz mutlu olun inş...

Canim benim yaaaa
Tam olarak olaylari bilmiyordum
cok sevindim senin ve bizim adimiza cok guzel bir basari
Selamlar

Nilgün canım hoşgeldin arada yaz ben senin yazmanı istediğim için bekledim ama dün radyo yayınında seni anlattım kısa da olsa.Sen çokkkkkkkkkkk güçlü bir kadınsın gerçekten başardın adım attın ve mutlu olacaksın inşallah senin yanına geleceğim asla görüşemesekde sen bizimlesin bağı koparmayacağız. Geride bıraktıklarını artık düşünme önüne bak oğlun geldi mi bilmiyorum ama o sana büyük moral olacaktır. Çok öpüyorum

Sevgili Nilgün,
başından geçenleri okudum takib ettim ve inan ki çok üzülüyor ve çabana da hayran kalıyordum sen çok mücadele ettin fazlasıyla bundan sonra mutlu olmak senin hakkın ve özgürlük herşey gönlünce olsun.Yeni hayatında mutluluk seninle olsun. smiliyface

ben sendeki gücün farkındaydım...şimdi hayat sana tatlısıyla acısıyla kendi özgür seçimlerinle deneyimlemek istediğin her şeyi sunacak..yalnızlık..dedikleri..insanın kendisiyle dostluk kurması için firsatlar yaratır...şimdi kendini sevmenin ve takdir etmenin zamanı...sen bu siteye hiç bir zaman yazmasan bile,ben bu günlüğe girip daima mesaj bırakıcam, dualarımızla daima yanında olucaz..ve ben biliyorum demek..hoş olmasa bile...ben biliyorum ki sen BAŞARACAKSIN...DAHA İYİSİNİ..DAHA GÜZELİNİ KURMAYI BA..ŞA...RA...CAK...SIN...bundan adım gibi eminim...sen bir sorumluluk üstlendin..bunu seninle birlikte taşımak zorunda olan esas sahipleri kaçmaya çalıştılar, bırak şimdi onlar kendilerine düşeni senin desteğin olmadan yapsınlar...ama sakın geri dönme..senin esas sorumluluğun önce kendini suyun üzerinde tutmaktır..eminim bunu yaparken hiç zorlanmayacaksın...seni seviyoruz..ve çok takdir ediyoruz.. saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Geride bıraktıklarını artık düşünme önüne bak oğlun geldi mi bilmiyorum ama o sana büyük moral olacaktır. Çok öpüyorum

Nilgün ablanın hayatını yoluna koymasına çok sevindim. bana oğlunun yanında olduğunu yazmıştı, bilginiz olsun.

Nilgüncüğüüüm...hoşgeldin tekrar...Yeni hayatına hoşgeldin..Herşey geride kaldı artık,güzel günler tam da önünde ayaklarının dibinde...Karalılığın ve harekete geçme kabiliyetinden dolayı seni çok çok kutluyorum..en güzel haberlerini belkiyorum..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri