kortizonlu hayat :(

Ynt: kortizonlu hayat :(

özel kliniğe gidicem sanırım. keşke evde kendim yapabilsemm.
birden bırakmam hatırlattığın için saol. zaten plana göre son haftalarda 1 defaya düşüyo..
allaaamm. tek istediğim şu eziyetten biran önce kurtulmak.:(

araç kullanımını falan etkilermi yaa? yada çalışmamı fikrin varmı?

ayse ' Alıntı:
araç kullanımını falan etkilermi yaa? yada çalışmamı fikrin varmı?
merhaba ayşe
araç kullanımyla ilgili bilgim yok ama düşünceme göre yüksek doz aldığın dönemlerde kullanmazsan iyi olur.Çalışmaya gelince ne iş yaptığını bilmiyorum ama halsizliklerin olacağı için zorlanabilirsin.

500 mg alıpta şikayetin olmayacakmışmı sen bence peşin peşin mide ilacını al.Bu arada teşhisini öğrenebilirmiyim burdan veya özelden olabilir.tabiki söylemek zorundada değilsin
bu arada damardan yapılmasına başka bi sebep söyleyeyim 500mg tabletle almak için 1 kutu yetmiyor.tabletlerin en fazlası 16 mglık aa34

EYLEM ' Alıntı:
500 mg alıpta şikayetin olmayacakmışmı sen bence peşin peşin mide ilacını al.Bu arada teşhisini öğrenebilirmiyim burdan veya özelden olabilir.tabiki söylemek zorundada değilsin
bu arada damardan yapılmasına başka bi sebep söyleyeyim 500mg tabletle almak için 1 kutu yetmiyor.tabletlerin en fazlası 16 mglık aa34
khkh56 khkh56 khkh56

eylemcim,guatr a bağlı göz damarlarımda iltihap oluşmuş..onu çözmek için bu tedavi. verdiği programa göre 4 ay sürecekmiş. sonrasında
bakıcak iyileşme olmazsa ameliyat edicek.
mide konusunda hatırlattığın iyi oldu. yarın ilk ilacı aışımda hatırlatıcam hemşireye..

bu arada gülsün(25 emel) bu kadar komik olan ne?

işimide sormuşsun pardon.fiziksel bişi değil , finans sektöründeyim ben. borsa.:)
iki gündür 12 yıldır etmediğim kadar stres ettim bu kortizon nedeniyle..

ayşe merak etme canım geçecek bugünler unutma stres yok üzülmek yok kortizon dediğin nedirki bunca şey yenememiş seni omu yenecek.2.5 saat yatılır ben aylarca yattım hastanede.Sen güçlüsün ve bundan başarılı , sağlıklı olarak kurtulacaksın

ayse cim lütfen şu sıkıntılı moddan çıkaar mısın artık...
sorunun öyle küçümsenecek bir durum değil... ama çözüm olarak uyguladıkları tedavide o kadar zorlayıcı değil be kuzum..

tamam insan başına gelmeyince anlamaz.. bizlere buralaardan yazmak senin yaşadıklardan daha kolay ama..
şükret be bitanem çözümün var.. o çözüme ulaşabilecek maddi manevi imkanların var...

bu tedavinin tüm olumsuz yönlerini araştırıp tedbirlerimizi alalım ama tedbir için bir kenerda tuttalım bu bilgileri..
odaklandığımız durum bu şifanın bize kazandıracakları...
eylem gibi bu konularada tecrübe sahibi olan arkadaşlar da sorunların geçici olduğunda bahsetti hep..
e sende de güçlü bir yürek var... bu durumun yaşamını olumsuz etkilemesine izin verme...
bu ilaçlarda kabul ettiğin tek gerçek sana sağladığı şifa..
eminim ailen arkadaşların ve işyerinde ki dostalarında bu konuda sana gereken desteği vereceklerdir...

sen güçlü bir kadınsın...
güzel gözlerin için bu tedaviyi yaptırıp.. yoluna daha rahat devam edeceksin..

sevgilerle....

tşk.ederim. evet üstesinden gelicemi biliorum.sadece biraz zamansız oldu bana,tabi buna yapılcak bişi yok..baya bişeyler okudum nette.kilo
almakdan şişmekden çok tırsıyorum.diyet yapıcam karar verdim.
aktardığın bilgiler için saol.
sevgiler.

müzik dinle gazete oku çok çabuk geçecek 2.5 saat göreceksin serum giderkende tavana veya şişeye bakmak zorunda değilsin serum takılı kolunu çok fazla oynatmadan istediğini yapabilirsin
her zaman yanındayım unutma

shamanic, tamam beyaff...:))) ha hahahaa. silkelendim kendime geldim. vallahi:p

yaaa bi serum takmakla bitse ... iş yerinden izin almak bi sorun, ee oğlum var akşama yolumu gözlüyo işden çıkınca değil 2,5 saat saniye harcamadan koşuyodum evime..
şimdi etrafına sölesen bi dert sölemesen bi dert. insanlarda bi tuhaf ayrıcana..
ee sevgilim var ,şişmek ödem toplamak istemiyom:((
yaptım planımı ben. yarın ilki alıp şu haftayı bi atlatayım öbür zamanlar daha kolay geçicekk.
allam. tuzlu yiyeceklerin kıymetini anladım beyaa..

bence söyle hatta rapor al veya yatış yap hem okadar kortizon alıp hemde kendini zorlama.doktorun bu konuda yardımcı olur herhalde

şekerr, böle zmanlarda kimse kimseye yardımcı olmaz inan bana. doktor verse verse bir ay rapor verir ,özel sektör değil bir aya
iki güne tahammül etmez.
kimseden medet ummamayı öreneli çok oldu hem hayatta.
nelerle karşılaşcağımı bilmediğimden atıp tutmakda istemiorum ama
elimden geleni yapacağım..
iş verimliliğim düşmesin die akşam iş çıkışları alaıyım diordum ilacı ama özel klinikler erken kapatıyomuş.
sabah erken alıcam bu nedenle.dedimya şu haftayı bi göreyim bakalım neler olucak.
yarım kilo süt iç dedi doktor.. allamm oğluma süt içmesi için bi daha baskı yapmıycam ya. söz veriom:)))

bugün çok iyiyim..
dün gece ilk ilacımı aldım. serum şişesine bakıp bakıp durmadım çünki sevgilim olan komikliği ile beni güldürüodu. moral çok üstün bişey.sorunun yarısını ortadan kaldırıyor sanki.
gece yalnız kaldığımda midemin arıdığını bacaklarımın belime kadar arıdığını hiiseetim..
başkada bi şikayetim olmadı şimdilik.
acaba zaman içinde vücut alışır şikayetler azalırmı yoksa ilaç yüklenildikçe artarmı?
görcez ayşecim. ehii.hihiii..

ohhh be nihayet başladık.... başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya...
bundan sonrası kolay.. ben ilacı kullanmadığım için tam bilemiyorum ama
rahatsız olduğumda nefes alsam şifa olsun diye alırım.... girlhaha

arkadaşına sevgiler saygılar... yanında olduğu için ve güzel desteklerini sevgisiyle birlikte esirgemediği için...

şu dakikadan sonra ne kadar şanslı olduğunu.. ve ilacın sadece sana şifa vereceğini düşün..
vücudunada bu şifayı kabul etmesi gerektiğini bunun için tüm organlarının desteğine ihtiyacın olduğunu söyle..
kendini dinlediğinde şikayetçi olan oganına de ki.. ben sizler için bu iyiliği yapıyorum.. sende bana destek ol..
birlikte şifayı kazalım ...

şimdi bu sana komik gelmesin.. laftan sözden anlıyolar.. e ne de olsa bizim organımız...
hastalanarak nasıl bir şey anlatmaya çalışıyorlarsa.. şifayı kabul ederkende konuşursan dinlerler seni

sevgiler...

aa bana hiç komik gelmez çünki ben onlarla hep konuşurum :))
dermansız onca hastalık varken bu kadar hayıflandığım için kendimi kınadım zaten dün gece..

ayşe kortizonlu hayat nasıl gidiyor

selam...
valla 3. ilacımı da aldım. hiç bi şikayetim yok ya. anlamadım ben bu işi. acaba sonradanmı çıkacak ne dersin?
midem falanda ağrımıyo turp gibiyim:)))
ualnız demin elimin şiştiğini farkettim ama suçluyumm. çok iyi bulunca kendimi bugün tuzlu bişiler atıştırmıştımm arada kaçamak yapıp .
hemen de farketmiş yaff. şaştım kaldım:(
dimekki kandıramıycam ben bu kortizonu, akıllı çıktı..:p

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri