Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
günaydın güneşcim ttli3
günün tüm sevgi ışıltısı ve isteklerimizin gerçekleşeceği tüm pozitif enerjiler bizim ve tüm insanlığın üzerine olsun.. kiss3
inşllah başarırsın..senin adına çok sevindm..sevgiylerimle ttli3
arkadaşlar günaydın. dün size yazmıştım. bugün hiç bişey canım istemiyor halsizim diye. sanırım içime doğmuş bazı şeyler. dün akşam işyerinde arkamdan kuyu kazacaklarını öğrendim. işin daha kötü yanı bunların arasında benim çok sevdiğim iş arkadaşımdan da öte dostumun olduğunu öğrendim. çok üzgünüm.... 88a
arkadaşlar günaydın. dün size yazmıştım. bugün hiç bişey canım istemiyor halsizim diye. sanırım içime doğmuş bazı şeyler. dün akşam işyerinde arkamdan kuyu kazacaklarını öğrendim. işin daha kötü yanı bunların arasında benim çok sevdiğim iş arkadaşımdan da öte dostumun olduğunu öğrendim. çok üzgünüm.... 88a
sevgili güneşim senin kimseye ihtiyacın yok kuyu kazan kazdıgı kuyuya ergeç kendi düşer.!!! hepimiz insanız hepimizin iyi ve kötü yönleri varçok iyi olsaydık bu dünyada ki rolümüz melek olurdu kanatlarımızla dolaşırdık,çok kötü olsaydık rolümüz şeytan gibi bişiy...ama biz insanız hem melek hem şeytanımsı...hiç bir şey imkansız deil yada hiç bir şey beklenmedik...hayat süprizlerle dolu iyi/kötü...bizler yüreğimizden gelen güç ile herşeyin üstesinden gelebilecek kudrete sahibiz güneşim!!! koyver gitsin yaşamaya bak keyifle hatasını anlayıp gelecek kapına nede olsa...dünyanın kanunu bu 44
emelcim çok teşekkür ederim. yaptıkları kötülüklerin kendilerine döneceğine inanıyorum ben. benim vicdanım rahat. yaptıklarından korkmuyorum. beni en çok üzen içinde değer verdiğim arkadaşımında olması.
şu ellerin taşı bana hiç degmez
illede dostun bir tek gülü yaralar beni beni
emelcim çok teşekkür ederim. yaptıkları kötülüklerin kendilerine döneceğine inanıyorum ben. benim vicdanım rahat. yaptıklarından korkmuyorum. beni en çok üzen içinde değer verdiğim arkadaşımında olması.
bugün sabahtan beri içimde o kadar büyük bir mutluluk varki. bu siteyi bulduğumdan beri böyle duyguları çok sık yaşıyorum. kendimi bi boşlukta hissediyorum. böyle zamanlarda zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. bi anda bir çok şey yapmak istiyorum hangisinden başlıycağımı bilemiyorum. dusun 44 hepside kalıyor. çok değişik bir duygu.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.