Mart 1 Ankara Semineri

bende cok imreniyorum ihtiyacımda var ama katılamam 80 ytl vericek gücüm yok

bende geliyorum, beni de yazın listeye...

Ankara seminerine katılmayı çok istiyorum bakalım bi mani çıkmazsa:)

Ben sana demiştim dememi ister misin? y789

bu siteye yeni yeni giriyorum. ne tesadüf ki bu hafta ankara'da seminer var. yazılanları okuyunca heyacanlanmamak mümkün değil.
evet sitenin adı hayatım değişti ve bir çok insanın hayatını değiştirmiş ama nedense bana böyle şeyler pek inandırıcı gelmiyor.

acaba bana bir kaç tane ikna edici veri sunsanız da bu seminere katılsam olmaz mı? :)

bu aralar cidden hayatımı değiştirmeye ihtiyacım var.

selamlar...

sevgili spary cim yanımıza hoşgeldin.. actionsmile

sen istemedikten sonra hiç kimse senin için bir şey yapamaz.. ark5

yaşamının sorumluğunu almak için cesaret ettiğinde biz olmasakta mutlaka yoluna ışık olacak bilgileri sana aktaracak kişilerle yolun kesişecektir..

yaşamımızda ki olumsuzluklarımızı sevgiyle kucaklamalıyız.. çünkü onlar sayesinde bu günkü bilinç seviyemize ulaştık..

örnek istemişsin ancak bizim örneklerimiz seni tatmin etmeyecektir tatlım..

minik bir açıklama ile burada pek çok bilginin tekniğin yanı sıra ücretsiz olarak telkinleride sunuyoruz..

aynı telkinleri dinleyenler arasında bazıları çok önemli hayatlarını değiştirecek olumlu değişimler yaşarken bazıları istediğim verimi alamadım diyor..

seminer yaşamını değiştirmeyecek seminerde öğrendiklerini yaşamına aktarman yaşamını değiştirecek..

kendini başarılı adleden ile başarısız adleden arasındaki tek fark uygulamalardır..

yaşamını güzelleşitrmek senin elinde.. içinde kullanılmayı bekleyen sınırsız gücün var.. kullanmak ya da her şeyi zamana bırakmak sadece senin vereceğin bir karar..

vermiş olduğun her kararın sana kolaylıklarla sevgiyle güzellikleri başarıları huzuru getirmesi dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

tekrar merhaba arkdaşlar,
evet bende katılıyorum ankara seminerine. vee büyük bir heyecanla bekliyorum.
gerçekten öğrenmek değişmek istiyorum.
Sevgilerle,

Yola çıkmadan emin olup geleceğim diyemiyorum ancak %99 orada olacağım..956k

Katılmayı çok isterdim, fakat ücret çok fazla geldiğinden dolayı katılamıyacağım.

Emekleri için arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler.

Ve herkese şimdiden güzel vakitler.

Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Misal Kuantum dokunuş eğitimi aldım. 250 liraydı fiyatı.. Yazılana kadar kendi içimde bin tane muhakeme kurdum.. Çok pahalı niye böyle falan gibi.. Kursun ilk saatlerinde de bu düşünce hakimdi.. SOnra düşünce geçti.. ikinci günün sonunda 250 değil 2.500 lira olsa değermiş diye düşünüyordum.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum..

sinan gelmene cok sevindim sigara konusunda beni rahatça fırçalayabilirsiny789

ayrıca ücret konusunda da sana katılıyorum,bende uzaktan geliyorum ve bu ödeyecegim paranın cok üstünde seyler kazanacagımı biliyorum o yüzden içim cok rahat.

ist.semineri bilgi

İstanbul seminerlerinini tarihlerini öğrenmek isterdim.
sevgiler.
yasim

sinan gelmene cok sevindim sigara konusunda beni rahatça fırçalayabilirsiny789

ayrıca ücret konusunda da sana katılıyorum,bende uzaktan geliyorum ve bu ödeyecegim paranın cok üstünde seyler kazanacagımı biliyorum o yüzden içim cok rahat.

Kızılcık sopası olacak yanımda fırça da ne ola ki 2600

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri