Mart 1 Ankara Semineri

Bugünü saymazsak dusun2 pazarı da saymamıza gerek yok. rt67. Gece uykuda geçen vakitten 3 gün toplamında 24 saat çıktığına göre dusun2dusun2
Seminere 2 gün kaldıs456
smil56

rezervasyon

Merhaba... 1Mart Ankara seminerine dört arkadaşımla birlikte katılmak istiyorum. İl dışından katılacağımız için 25.02.2009 mesai bitimine telefona yada mail adresine rezervasyon koşulları ve ödemeyi nasıl yapacağımla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

keşke param olsa bende gelebilsem siizinle muhabbet edebilsem arkadaşlarım ama malesef fakirim üzgünüm..

Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum..

merhaba,

Forumda çok aktif olmasam da uzun süreden beri üyeyim ve forumu sürekli takip ediyorum.
Forumu takip etme amaçlarımdan birisi KİŞİSEL GELİŞİMDİR. Evet, bu tarz eğitimleri kaçırmamamız gerektiğini yazmışsınız, doğru, ama imkanlarınız el verdiği sürece katılabilirsiniz.
Ben katılamayacağımı, ve sebebimi belirtip, güzel bir uslüpla yöneticilere teşekkür edip, katılan arkadaşlarıma güzel vakitler diledim.
Buna karşılık vermenizi gerektiricek hiç bir soru sormadım, hiç bir öneride bulunmadım.
Bakın sizden sonra yazan arkadaşlar da fikirlerini bu konuda beyan etmeye başlamışlar. Buluşma başlığı değil, resmen muhalefete dönüşen bir başlığa dönüşmesine yol açan ise SİZSİNİZ!
Yöneticilerimin de izniyle, sizi biraz daha dikkatli olmaya ve,foruma hiçbir zararı dokunmayan ve kişisel gelişim amacından başka hiçbir amacı olmayan kendi halinde insanlarla muhalefete geçmemeye davet etmek istiyorum.

Teşekkürler.

sevgili ebruuu bende fikir beyan ettigim için cevaplama geregi duydum ama ben tamamen genele yani acaba bu paraya deger mi diye düsünebileceklere ithafen söyledim.sanırım sinan arkadasımızda bu düsünceyle söyledi,tabi bu kendı düsüncem o sahsı adına cevap verir ya da vermez bilmiyorum.ama ben kendi adıma hiç kimseyi hedef almadım.böyle birşey söz konusu bile olamaz,tabi ki gücümüz ölcüsünde katılabilir bu semınerlere.

Arkadaşlarım,
burası yazınsal bir alan olduğu için, bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor. kaldı ki bende üye olduğum ilk günlerde bazı mesajları yanlış anladım. normal. çünkü mimiklerimizi görmüyoruz.

ebruuu arkadaşım; uslubunuzdan ötürü size çok teşekkür ederim,
kaldı ki sinan arkadaşımızda bu kelimeleri sarfederken herhangi bir artniyet yada tartışmaya yönelik yazmadığına inanıyorum.

kişisel bir saldırı olmadığı kanaatinideyim.
zaten sizde dediğiniz gibi açıkça katılamayacağınızı yazmış, ve teşekkür etmişsiniz.
sinan arkadaşımız kuantum dokunuş eğitimine gitmişti, oradan bir örnek vermiş.

burada zaten hepimizin amacı kişisel gelişim ve bilgilerimizi paylaştığımız çok güzel bir platform.

sağlıcakla ve ışıkla...

arkadaşlar burda ne ebrunun ilk mesajnda ne de sinanın ona cevabnda herhangi bi ters tepki yok bence..ortam gerilmesin...ama şöyle bişey var ki bu seminere bende çok katlmak istiyorum ve fiyatı gerçekten biraz fazla pahalı...nolurdu şöyle en azında 50tl falan olsaydı..buna katıldığmda faydasını tabikide çok fzl göreceğimi biliyorum ve bence zaten bu kadr faydalı bi seminer olduğu için olabildiğince ucuz olmalıydı ki daha fazla kişi katılabilsin...yine de emeklerinz için çok sağolun..katılmak için secret yapıcam:)bakalım neler olack...

Ben derim ki ;

Bugün günlerden cumadır 956k
Seminer günü pazardır f678h
Kuvarsımı aldım nazardır smileydance
Değmeyin keyfime bir gün kalmışdır sevincli

Eee sonunun uyması için biraz zorladım ama olsun.

bende gitti gidyrdan aldım pazar gununu sabırsızlıkla bekliyorum

telefon irtibatı için numara yazarmısınız

1 marttaki seminer için irtibata geçmek istiyorum

ya ben internet uzerinden aldım gitti gidyrdan ama nasıl olcak yani adım nasıl orda olcak adımı admine sjla atttım pazar direk geliyimmi yıoksa ordan bi davetiye tarzı bişyemi gelcek

ya ben internet uzerinden aldım gitti gidyrdan ama nasıl olcak yani adım nasıl orda olcak adımı admine sjla atttım pazar direk geliyimmi yıoksa ordan bi davetiye tarzı bişyemi gelcek

davetiyeye gerek yok. direk gelebilirsiniz.

çok az bir zaman kaldı, çok heyecanlıyım..şu 1 mart gelse de rahatlasak artık:D

Benim yöntemimi kullanın arkadaşlar. 12389
Bu geceyi saymayın, yatcaz kalkcaz ordayız. smileydance

Evet ne diyelim artık saatler kaldı 956k

Yarın görüşürüz arkadaşlar. sevincli

Sevgiler.

Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum..

Keyifli, verimli,dolu dolu bir eğitim olmasını diliyorum..actionsmile

teşekkürler güzel dilekleriniz için.
yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
bende birazdan yola çıkacağım.

heyecan doruktaaaaaaaa.....

Tahmin ediyorum şi an ankarada herkes seminerde.. ankara'da olsaydım keşke çok merak ediyorum!Şansıma ankaradan istanbula taşınalı 2 ay olmak üzere ve tekrar istanbulda yapılmasını bekliyorum.. seminer sonrası yorumlarınızı ve düşüncelerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.. herkese sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri