matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

ablam bende bu olanlarin faydasi icin dua edebiliyorum simdilik, cünkü bu konuda hic bilgim yok, ama yakinda insaallah bende matrix hakkinda bilgileri topliyacagim ve o zaman bende yaparim, simdilik benim icin en güclü olan ve herzaman güclü kalacak dualarimla yanindayim kiss3

sanemce ' Alıntı:
Hayal ablam peki ben ne yapacağım kendim için dusun

ablam sen önce allaha sonrada bizim saf niyetimize güveniceksin ...kendin bir şey yapmıyacaksın... ki..enerji serbest kalsın..biz senin için yükselttiğimiz enerjiyi serbest bırakırız çünkü senin iş bulman bizim hayatımızı ikincil üçüncül derecede ilgilendiriyor..ama seni direkt ilgilendiren konu.( bunu pek anlatamadım ama) .bu yüzden biz enerjiyi daha kolay serbest bırakırız..ama sen tutarsın..bu yüzden sen geç pc nin başına dolan sitede...allaha ve arkadaşlarının saf niyetlerine güven...emi..sende başka arkadaşımıza enerji yükseltirken elinden ne geliyorsa yaparsın..ister 2 nokta ister dua..hepsi makbul ve kabul..olurmu..

suzzy ' Alıntı:
canlarım için bütün dualarımla bende yanınızdayım...
0173ym.gif

sanemcem pamukcum...
729qz.gif
rabbim gönlünüze göre iş versin bol kazançlı bereketli ve huzurlu... 96

*zeyneb* ' Alıntı:
ablam bende bu olanlarin faydasi icin dua edebiliyorum simdilik, cünkü bu konuda hic bilgim yok, ama yakinda insaallah bende matrix hakkinda bilgileri topliyacagim ve o zaman bende yaparim, simdilik benim icin en güclü olan ve herzaman güclü kalacak dualarimla yanindayim kiss3

yapabildiğiniz herşeyle yanımızda olun, hepinize çok teşekkür..binlerce kocaman kiss3

suzzy ' Alıntı:
canlarım için bütün dualarımla bende yanınızdayım...
0173ym.gif

sanemcem pamukcum...
729qz.gif
rabbim gönlünüze göre iş versin bol kazançlı bereketli ve huzurlu... 96

suzzy 'm,hayalim ayazım,duru79 um, sanemcem hepimiz birimiz ,birimiz hepimiz için canlarım benim kiss3 bütün sevgiler hayaller bizlerin olsun kiss3 tender45

tamam ablacım anladım demek istediğini ttli3
bir süredir pc başında değildim bir dolanayım neler olmuş ben yokken girlhaha kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
ablam sen önce allaha sonrada bizim daf niyetimize güveniceksin ...kendin bir şey yapmıyacaksın... ki..enerji serbest kalsın..biz senin için yükselttiğimiz enerjiyi serbest bırakırız çünkü senin iş bulman bizim hayatımızı ikincil üçüncül derecede ilgilendiriyor..ama seni direkt ilgilendiren konu.( bunu pek anlatamadım ama) .bu yüzden biz enerjiyi daha kolay serbest bırakırız..ama sen tutarsın..bu yüzden sen geç pc nin başına dolan sitede...allaha ve arkadaşlarının saf niyetlerine güven...emi..sende başka arkadaşımıza enerji yükseltirken elinden ne geliyorsa yaparsın..ister 2 nokta ister dua..hepsi makbul ve kabul..olurmu..

durum raporu veriyorum:
23:00 - 23: 05 arası iki nokta + başka bi şiler daha yaptım ..

yalnız saat net olmadığı için ya da ben kaçırdım.. sad456 yoğunluktan tam olarak bilemedim.. doğru mu yaptım.. sevincli

hayrını uğurunu gör inşallah.. tez zamanda güzel haberlerine sevinelim.. s456

thumbsanim hayal ablam ön ayak olduğun için sağol varol fıstığım.. ark5

sevgiler.. kiss3

arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için..redflowerinde hayat yoluna...önüne çıkmasını istediği fırsatlara

bende önce yaptım demekki...olsun 23.30 da da yaparım.Diğer arkadaşlarımız için de bugün mü yapalım?yoksa hergün ayrı ayrı mı yapıcaz?
hayalayaz ' Alıntı:
arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için..

**shamanic** ' Alıntı:
durum raporu veriyorum:
23:00 - 23: 05 arası iki nokta + başka bi şiler daha yaptım ..

yalnız saat net olmadığı için ya da ben kaçırdım.. sad456 yoğunluktan tam olarak bilemedim.. doğru mu yaptım.. sevincli

hayrını uğurunu gör inşallah.. tez zamanda güzel haberlerine sevinelim.. s456

thumbsanim hayal ablam ön ayak olduğun için sağol varol fıstığım.. ark5

sevgiler.. kiss3
olsun şamanım ben senin gönderdiklerini bizim saatimize ve mekanımıza çekerim..mavi fırçanın kuzusunu bekledik..uyusun diye, kuzuya teşekkür etmeyi unutmayın emi....

Coktan uyudu, sizi beklerken ben birkac defa yaptim iki noktayi. Simdi verdiginiz saatte tekrar yapiyorum, herkese kolay gelsin art56art56

bu bence sıkıntıda olan bir çok arkadaşımıza uygulayabilceğimiz bir durum... ark5 ki uyguluyoruzda...shamanım ve hayal ablam her gün bizler için enerji kapılarını açıyorlar zaten bizlerde sevgiyle alıyoruz...ama ilk defa bu kadar birlik içinde büyük bir enerji oluşturduk... ttli3 hepiniz ve hepimiz harikayız...bununla ilgili bir şifa talebi veya şifa gönderme ile ilgili bir bölümmü oluştursak acaba...kişinin sıkıntısına şifa olması amacıyla belli günlerde toplaşıp büyük bir enerji topumu oluştursak...
ki genellikle her akşam buralardayız...bir şekilde takip edilir ve bu konuda kişiye toplu şifa yardımında bulunmuş oluruz diye düşündüm....ne dersiniz... dusun

suzzy ' Alıntı:
bu bence sıkıntıda olan bir çok arkadaşımıza uygulayabilceğimiz bir durum... ark5 ki uyguluyoruzda...shamanım ve hayal ablam her gün bizler için enerji kapılarını açıyorlar zaten bizlerde sevgiyle alıyoruz...ama ilk defa bu kadar birlik içinde büyük bir enerji oluşturduk... ttli3 hepiniz ve hepimiz harikayız...bununla ilgili bir şifa talebi veya şifa gönderme ile ilgili bir bölümmü oluştursak acaba...kişinin sıkıntısına şifa olması amacıyla belli günlerde toplaşıp büyük bir enerji topumu oluştursak...
ki genellikle her akşam buralardayız...bir şekilde takip edilir ve bu konuda kişiye toplu şifa yardımında bulunmuş oluruz diye düşündüm....ne dersiniz... dusun

suzzy ciğim aynı teklifi yaptım ama, bu işi sadece bizim siteye üye olanlara yapalım...önce kendimiz açalım bir sayfa, şifa isteyen oraya ne istediğini yazsın..bizde 2 noktalıyalım..reikiliyelim..gma lıyalım.. artık allah ne verdiyse elimizden gönlümüzden gelenle destekliyelim..arkadaşlarımızı..ben sayfayı açacaktım ama nereye açmanın uygun olacağını bilemedim..dur bakalım atakanla, şamana bi danışayım ve açayım ben konuyu..

bu günlerde araştırırken farkettim...bir çok kişisel gelişim sitesinde şifa talebi bölümleri var... dusun

eee bizlerde çok yakın dostlarız...neden böyle kalabalık ve birlik içinde değerlendirmiyoruz enerjilerimizi....çok şükür hepimizde bu konuda bilinçli kişileriz... utananadam

eee ablacım bu birde bu meret kullandıkça artıyor ya... ttli3 benim içinde düzenli enerji gönderme terapisi gibi olur....

ayy saçmalamıyayım daha fazla rt67 ...ablacım...eğer onaylıyorsanız...reiki bölümüne sadece bizim üyelerimiz için bölüm açabilirsin...seve seve katılımda bulunuruz....

bütünümüz hayrına...hayırlara vesile olsun...sevgilerle... kiss3

sanemcem, pamuğum, redflowerim hayırlı ve uğurlu olsun..arkadaşlar bu işlemi 3 gün tekrar edelşm arkadaşlarımız için..sonra başkalarına geçelim..hepinizi yüreğinizden öpüyorum..sağolun..

Hayal ablam çok teşekkür ederim.. en büyük zenginliğim sizleri tanımak oldu ttli3
ne kadar şükretsem azdır bunun için 96
hepinizi çok seviyorum kiss3
hayalayaz ' Alıntı:
sanemcem, pamuğum, redflowerim hayırlı ve uğurlu olsun..arkadaşlar bu işlemi 3 gün tekrar edelşm arkadaşlarımız için..sonra başkalarına geçelim..hepinizi yüreğinizden öpüyorum..sağolun..

arkadaşlar aslında ben müminin bir önerisinden esinlendim..elbirliği ile sanemceye iş bulmayı teklif etmişti...o gün bende hep beraber 2 nokta uygulasak diye düşündüm..ama arkadaşların çoğu neyi nasıl yapacağını bilmiyordu..önce onları bilgilendirmek lazım diye düşündüm..ve bu gün eklediğim yazıları hazırladım..sonrada teklifi yaptım.böylece bir taşla iki kuş vurulmuş oldu...fikrin babası mümindir..namı diğer yeni ismini hatırlayamadım....siz anladınız onu..hepinize saygılı sevgiler

Yaaaaaaaaaaaa bende istiyorum yine kaçırmışım 88a bu sitede olanları hep kaçırıyorum blissy
Hayal ablam bende istiyorum bu iki noktada nedir ya vallahi çok merak ediyorum bende istiyorum duyan varsa Allah razı olsunnnnnnnnnnn 96

yıldz'cığım birşeyi kaçırmış değilsin. bu konunun ilk sayfasından itibaren okursan iki nokta ile ilgili herşey yazılı canım kiss3
yıldz ' Alıntı:
Yaaaaaaaaaaaa bende istiyorum yine kaçırmışım 88a bu sitede olanları hep kaçırıyorum blissy
Hayal ablam bende istiyorum bu iki noktada nedir ya vallahi çok merak ediyorum bende istiyorum duyan varsa Allah razı olsunnnnnnnnnnn 96

mümin.okan namı diğer spy.game kardeşim sana da çok teşekkür ederim sevgilerimi gönderiyorum kiss3
BİZ KOCAMAN SEVGİ DOLU BİR AİLEYİZ ne güzel ne güzel uy897 uy897

yıldz ' Alıntı:
yıldızım istediğin 2 nokta olsun..derhal geliyor iki nokta..iyide ne için ? dusun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri