matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

bu gün kitabın yarısından fazlasını okudum...
evet Serenity ...dediğin gibi bir çok şeye uyumlanabilecek ...ve teknik açısından da oldukça zengin bi kitap gibi...
bir şey daha dikkatimi çekti kitapta imgeleme ile ilgili....

''imgelemeye başladığınızda kendiniz bizzat olayın içinde olun...kendinizi bir filmde izliyormuş gibi uzaktan izlemeyin...
imgelerken bir aynaya bakmadığınız sürece yüzünüzü görmeyin...bir çok imgeleme öğretisi kendinizi bir filmde görüyormuş gibi imgelemenizi öğretir ...
bu ise ağır işe yarar ve nadiren etkili olur...tıpkı günlük yaşamın içindeymişçesine hayal etmelisiniz...sokakta kendinizi yürürken imgeliyorsanız yüzünüzü, başınızı ve sırtınızı görmezsiniz...aşağıya bakıp bacaklarınızı, kollarınızı, ve tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi göğsünüzü görebilirsiniz''

ben de imgelerken kendimi filmde izliyormuş gibi yapıyordum dusun ama bu tam bir realite etkisi yaratmıyor olabilir gerçekten dii mi...şimdi biraz bu konuda pratik yapıcam...ayrıca alfa ve teta beyin dalga formu için de senin mp3 leri kullanmayı düşünüyorum serenity ark5... çoookkkk teşekkürler...
sevgiyle t678

parmağın nesneye yapışması şartmı,her hangi bir yer olamazmı????
ve bu yapışma hissi nasıl algılanabilir....
niyet ettikten sonra (niyet konusu çok değişik şekillerde olduğu için biraz karmaşık oluyor)
noktayı belirlerken nesne veya canlı bu belirlemeyi nasıl yapmalıyız?
aralarında bağ kurma çekim hissi oluştuğundamı oluşuyor?
ve imgeleme sevgili flower in dediği gibi günlük görselliği yaşayormuş gibi olması bence mantıklı
daha sonra arketip veya zamanda yolculuk (nasıl uygulandığını hala çözemedim)
ve serbest bırakma,odağı başka işlere kaydırma gibi mi.....??

arkadaşlar arkadaşlar cilgin897

ben de şimdi iki elimin parmaklarını birbirine doğru yaklaştırmayı denedim...

birbirlerini öğle çok ittiler ki, sanki iki tane kocaman mıknatısı aynı kutuplara tutuyordum... blissy
acaba, itenler ve çekenler arasında fark var mı? dusun

maxim ' Alıntı:
matrix e hükmedin kitabını okuduktan sonra birde bu filmi izlerseniz uygulama açısından biraz daha farkındalığınızın artacağını düşünüyorum.....filmin adı: What the bleep do we know.....
web adresi:....http://www.filmindirelim.com/what-t...azi-dahil-t12125.html?t=12125&highlight=bleep
(ancak üyelik gerektiriyor ama sadece 2 dakikanızı alır)

indirip izledim.
görüntü biraz kötü gibi ama illa izlemek isterseniz siz bilirsiniz. 2. cd de ses ile görüntü senkron değil. yorumlardan da anlaşılacağı üzere... super hatta rar şifreside www.hayatimdegisti.com sevincli 44
ama iyi çalışma. emeğine sağlık...

rar şifresini görünce biraz şaşırdım zaten...evet biraz sorunlu belki divx formatından kaynaklanıyor olabilir ama yinede anlam katıyor olması güzel

Arkadaşlar kitabın yayın evinin bu konuda bizim sitemizi facebookta link verdiğini biliyor musunuz?Yakında riçhırt buraya gelirse şaşırmam hayatta.Gittikçe büyüyoruz sevincli

redflowers ' Alıntı:
Arkadaşlar kitabın yayın evinin bu konuda bizim sitemizi facebookta link verdiğini biliyor musunuz?Yakında riçhırt buraya gelirse şaşırmam hayatta.Gittikçe büyüyoruz sevincli

Evet.. Hatta Burada Paylaşmıştım Ama Kaçıncı Sayfada Şu An Bilmiyorum.. smil56 Umarım Richard GeLir.. Ben Şahsım Adına GeLmesini İsterim Çok.. smiliyface

SevgiLer.. sapkal89

SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:
matrix e hükmedin kitabını okuduktan sonra birde bu filmi izlerseniz uygulama açısından biraz daha farkındalığınızın artacağını düşünüyorum.....filmin adı: What the bleep do we know.....
web adresi:....http://www.filmindirelim.com/what-t...azi-dahil-t12125.html?t=12125&highlight=bleep

indirip izledim.
görüntü biraz kötü gibi ama illa izlemek isterseniz siz bilirsiniz. 2. cd de ses ile görüntü senkron değil. yorumlardan da anlaşılacağı üzere... super hatta rar şifreside www.hayatimdegisti.com sevincli 44

arkadaşlar türkçe alt yazısı var mı yoksa sadece orjinal dilinde mi? daha önce indirmiştim hevesle. hem de görüntü kalitesi de çok iyidi ama alt yazı ya da türkçe dublaj olmayınca bişey anlamamıştım. utananadam

mücevher ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.

arkadaşlar türkçe alt yazısı var mı yoksa sadece orjinal dilinde mi? daha önce indirmiştim hevesle. hem de görüntü kalitesi de çok iyidi ama alt yazı ya da türkçe dublaj olmayınca bişey anlamamıştım. utananadam

kendinden altyazılı sapkal89

Merhaba

Bende kitabı 2 gün önce alıp okudum. Tüm Kadıköyü dolaştım bulabilmek için malesef hiç bir yerde yokdu en sonunda bir yerde buldum ve kalan son kitaptı. Aldım tabii ki de. Müsadenizle bir kaç sorum olucaktı.

Şimdi niyeti belirledik ilk sonra 2 noktayı bulduk (illa bedenimiz üzerinde olması gerekir mi ? yoksa 2 noktayıda havadaymış gibi ellerimiz havada olabilirmi ?) ve 3. adımda aradaki bağı ne şekilde hissedicem elektirk akımı gibi birbirlerini çekmesi olabilirmi ? yada siz nasıl yapıyorsunuz ? ve bu 3 adımıda gerçekleştirdikten sonra bir şey yapmamız gerekicekmi bunlardan başka ? bağı kurulduktan sonra o sırada bir şey düşünmem gerekirmi örneğin ağrıyan yerimin geçmesini istiyorum şeklinde ? Çok sordum ama kusura bakmayın :(

Kolay gelsin

SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.
daha önce olmamıştı ama şimdi şifre sorunu veriyor neden olabilir acaba??

maxim ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.

kopyala yapıştır değilde kendiniz yazın.
çünkü kopyalarken en sonra tek boşluk karakter olarak alınabilir? dusun

SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.

rar şifresi www.hayatimdegisti.com değil
http://www.hayatimdegisti.com aa34 aa34
az önce indirdim, denedim, oldu. Zaten verilen linkte de öyle yazıyormus.

Filmin adı ne biliyoruz ki.... kuantum fiziğini anlatmakta... Farkındalığınızı arttırmak için izlemelesiniz... fakat filmi bilmeyenler için söyliyim matrix kitabıyla temelde bir bağlantısı yok filimin  super
hismiley

muratdoom ' Alıntı:
Merhaba

Bende kitabı 2 gün önce alıp okudum. Tüm Kadıköyü dolaştım bulabilmek için malesef hiç bir yerde yokdu en sonunda bir yerde buldum ve kalan son kitaptı. Aldım tabii ki de. Müsadenizle bir kaç sorum olucaktı.

Şimdi niyeti belirledik ilk sonra 2 noktayı bulduk (illa bedenimiz üzerinde olması gerekir mi ? yoksa 2 noktayıda havadaymış gibi ellerimiz havada olabilirmi ?) ve 3. adımda aradaki bağı ne şekilde hissedicem elektirk akımı gibi birbirlerini çekmesi olabilirmi ? yada siz nasıl yapıyorsunuz ? ve bu 3 adımıda gerçekleştirdikten sonra bir şey yapmamız gerekicekmi bunlardan başka ? bağı kurulduktan sonra o sırada bir şey düşünmem gerekirmi örneğin ağrıyan yerimin geçmesini istiyorum şeklinde ? Çok sordum ama kusura bakmayın :(

Kolay gelsin

kozyatağı karfor da remzi kitap evinde çok vardı. super neyse hayırlı olsun. super
iki noktanın bedeniniz üzerinde olması gerekmez tabi. kitapta okuduysanız son sayfalara doğru riçırt amcamızın kızı oyuncak bi kaplan gibi bişeyi vekil kılarak üzerinde iki nokta tutuyordu. iki noktayı isterseniz imajinize bile edebilirsiniz.
aradaki bağı pratikleriniz arttıkça daha da anlayacaksınız. mesela benim ellerim ısınıyor bağ kurulduğunda. ama bu durum kişiden kişiye değişir. bağı kurduktan sonra soru da sorabilirsiniz soru kalıbı olarak ben "şöyle olsaydı nasıl olurdu" yada "şöyle olsaydı nasıl hissederdi" şeklinde kalıpları tercih ediyorum.
sorular çok değil. önemli olan öğrenmek. sapkal89

sağlıcakla ve ışıkla kalalım. super

maxim ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.

arkadaslar 1. bolum ınıyor ancak yarım saattır anca %60 ı ındı
ınsallah adls faturam başıma gümlemez, limiti var çünkü
ama bu acılmıyor kı? 1 ı ındırdım bırlıkte ac dıyor nası olucak anlamadım?sıfre ıstemıyor kı gırelım yoksa sıfre ındırırken mı kullanılıyordu dusun

BLETERIA ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
maxim ' Alıntı:

indirip izledim.

rar şifresi www.hayatimdegisti.com değil
http://www.hayatimdegisti.com aa34 aa34
az önce indirdim, denedim, oldu. Zaten verilen linkte de öyle yazıyormus.

her ıkı sıfreyı de gırdım katı surette acılmıyor ya nası ıs bu dusun youtube dan bakıyorum napim ingilizce ama
filmin turkcesı varsa alırım amann urasamıcam

(What the Bleep Do We Know! + Türkçe Altyazı) videosu matrix uygulamasıyla ilgisi şu yönde olabilir:
kuantum bilgisini en azından idrak etmek ve bağ kurarken bu farkındalıkla daha rahat olmak aynı zamanda serbest bırakmada umursamazlığın artması açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum

Herkese Selamlar,

Size verecegim linkten, What the bleep do we know filmini indirebilirsiniz.
DVD-Rip oldugu icin Kalitesi iyi olmasi gerekiyor (ben daha tam indiremedim onun icin var sayiyorumm gulensmiley )
ve arti alt yazi yazi var. Isteyen indirsin, haaa unutmadan üye kayidi yapmak gerekyior.

http://www.hicazkar.com/forum/bleep...drip-belgesel-alt-yazi-t7174.html?amp;p=22517

Saygilarimla

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri