matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

disik82 ' Alıntı:
maximumfelixcim richardın seminerleri 800 ytl falan demişti biri sanki ama hatırlayamadım...sevgiler...
disikcim kac lira olursa olsun yani gidicem kati surette blissy
ama yıne de ummadıgımız kadar ucuz olması ıcın 2 nokta yapalım hıc bellı olmaz girlhaha

dün 19.00 da doktorda olmam gerekıyordu, saat 16.45 ve ben henuz hazırlanamamıstım
her yere gec kalırım zaten, en az 3 saat once hazırlık calısmalarına baslamam gerekır
zaten 55dk ya da en kotu ıhtımalle 1 saat 15 dk yol suruyor,bır de 15 dk yurumem lazım doktorun muayenehanesıne..
kesınlıkle yetısemeyeceksın dedım kendı kendıme, banyo yapıcam saclarıma fon cekıcem makyaj yapıcam
kıyafet secıcem,bısıler yıyıcem de evde cıkıcam,ımkansız otesı bır haldı
mademkı umut yok o zaman 2 nokta yapayım dedım, sol elımı olmasını ıstedıgım durum-dr un muayenehanesıne erken ulasmak
sag elımı o ankı durum kabul ettım ve kendımı 19.dan evvel muayenehaneye gırıyor sekılde dusundum
zaten serbest bırakmaktan baska carem yoktu girlhaha
sakın hızlı hazırlandın demeyın, ozellıkle dıkkat ettım eskısı gıbı yayıla yayıla hazırlandım
bu dedıklerımın hepsını yaptım ustune bır de oje surdum ve kurumasını bekledım,yol da aynı surdu
buna ragmen ben oraya gırdıgımde saat 18.50 ydi, erken gıtmıstım fbsmile
dr da sasırdı vayyy nasıl oldu kırk telefon acmadan senı buraya getırebıldık dedı
hep gecıkırdım ya da yetısemezdım kadıncagızı canından bezdırmıstım valla neysekı 2 nokta onun da ısıne yarıycak

bi denemem daha s456

bağı kurdum ve 5 dakika içerisinde bir arkadaşın bana msj çekmesini istedim ve sanırım 4 dakika tarafıma ulaştı. Hatta imajine ederken bana gelen msjıda açmıştım ve nbr cnm yazıyodu yani nası düşündüysem bi baktım aynı msj ı yollamış smil56

ilk nokta onu ve 2. nokta olarak cep telefonu ile bana msj çektiğini belirledim.

şu an oldu valla şaşırdım biraz 44

çok teşekkürler muratdoom:)..bende yaptım birşeyler ama bakalım..denemeler gerek değil mi?:)

en önemli iki nokta bağı kurduktan sonra sanki istediğin değişiklik olmuş gibi imajine etmek ve yaptığın olayı unutmak sanırım. Sık sık dene bence ilk başlarda olmasada aklından yapamıyomuşsun gibi düşünme sakın, hep denemeye devam et hismiley

muratdoom ' Alıntı:
bi denemem daha s456

bağı kurdum ve 5 dakika içerisinde bir arkadaşın bana msj çekmesini istedim ve sanırım 4 dakika tarafıma ulaştı. Hatta imajine ederken bana gelen msjıda açmıştım ve nbr cnm yazıyodu yani nası düşündüysem bi baktım aynı msj ı yollamış smil56

ilk nokta onu ve 2. nokta olarak cep telefonu ile bana msj çektiğini belirledim.

şu an oldu valla şaşırdım biraz 44

Sevgili Muratdoom 25889
masallah nazar etmiyelim...ya senden ricada bulunsamda benim icinde bir deneme yapsan... utananadam
ben bu konuda basarili olamiyorum.....hayir yapmam dersen, bende canin sagolsun derim...amaaa evet dersen ben mutluluktan mlk34
cevabini bekliyorum...

Sevgiler

kafam karıştı... dusun

selam arkadaşar. hismiley

matrixe hükmedin kitabını aldım. okudum.
uygulama yapmak istyiroum ve 2 nokta seçiyorum şimdilik çekim hissetmesemde.
sonra kendimi serbest bırakıyorum.
o zaman ne yaptığımı unutuyor hayal alemlerine dalıyorum.
hani olur ya uyumassınız ama rüya gibi birşey görürsünüz. uykuyla uyanıklılık arasında ama kendinizden geçmişsiniz .
sonra da ne iki nokta kalıyor ne matrix yatıyorum yatağa öylecene tembel tembel şekerleme yapıyorum.
ben bunu çok öğrenmek istediğim halde uygulama kısmında neden bilinçaltım buna izin vermiyor motivemi kırıyor. beni o an rahatlığını içine çekip yaptığım işten alı koyuyor anlamadım. bilinçaltıma da soruyorum bunu neden yapıyorsun değişmemi istemiyor musun? pek oralı olmadı . benle fazla muhatap olmak istemiyor anlaşılan . :)

Medusa o şifa uykusudur.İlk zamanlar oluyor öyle.Bende de olmuştu.Ama alıştıkça uyku falan kalmıyor merak etme.Sen devam et yapmaya.

ooo67 Bende kac gundur deniyorum olmuyordu... Dün aksam bir deneme yaptim... Uzun zamandir disim cok agriyordu artik doktora gitmenin vakti gelmisti de geciyordu...Dün aksam artik iyice dayanilmaz duruma geldi... Ne denediysem bu arada ne yaptiysam olmadi olmadi olmadi.. Aslinda ben beceremedim.. terli345

Dün aksam bu 2 noktayi bir daha denicem bu sefer disime dedim.. Ve hemen ellerimi birlestirdim gözlerimi kapatip bir kac derin nefesten sonra konsantre olup ; 1 tarafta disimin agrimadigi zamana gidip nasil rahatca yemek yedigimi , nasil da kendimi iyi hissettigimi imgeledim diger tarafta da disimin agrisi gecerse ne kadar mutlu olacagimi ve rahat yemek yedigim zaman nasil da haz alacagimi imgeledim ... Ve bunlari imgeler imgelmez parmaklarimda miknatis cekimi olmaya basladi... Aralarindaki baglari kurdugumu , birbirlerini cektiklerini hissettigim anda serbest biraktim ve döndüm hayatimdegisti.com daki formlari okumaya super

tender45 Dalip gitmisim formda ne zaman disimin agrisi gecti nasil oldu hatirlamiyorum bile... Rahat bir uyku cektim...
Bu deneyimi bende sizinle paylasmak istedim... Bu saat oldu halen agri magri yok agzimin icindeee... Bu sayfada yazdiginiz hersey icin herkese tesekkürler bana yol gösterdi , sayenizde yaptim.... kiss3 kiss3 kiss3

Sevgiyle Kalin...

arkadaslar dun belımdekı agrı ıcın richy nın vıdeosundakı gıbı sırtımda ıkı nokta belırledım
agrının gecmesını nıyet ettım ve 2 elımın 2 parmagıyla rıchardın yaptıgı gıbı azcık bastırdım
bedenım once sola dondu dusun
dokunmayla vucudu hareket ettırebıldıgımı gorunce noktaları degıstırdım
tekrar uyguladım aynen vıdeodakı kız gıbı saga sola donmeye basladım
agrı da gecmedı... dlckrn
sonra ne oldu? oyle kaldım vucudumu duz tutamıyordum allahım hep boyle mı kalıcam dıye dusundum
duz durmaya calısıyorum,ust beden sag tarafa dogru dönüyor
acaba rıchard bu yontemde bır hıle mı yapıyor ? omurga kemıklerının yer degıstırmesını deneyımleyen arkadaslar vardı
ancak bana sankı soyle gıbı geldı; sırtta herhangı ıkı noktaya hafıf bır basınc uygulayınca
gecıcı bır sınır blokajı oluyor ve beden saga sola yalpalıyor gıbıme geldı
yanı ust bedenın oyle kıvrılması sankı kas veya sınırlerdekı bır blokaj nedenıyle oluyor
bu ısın show kısmı mıydı .. dusun
bılmıyorum bu bıraz ılgınc...katıyen o vıdeoyu kendı ustunuzde ya da bırının ustunde 2 noktayı belırleyıp yapmayın
vekıl tayın edın bır oyuncak ya da yastıgı ve oyle uygulayın
ne olacagı hıc bellı olmaz benım gıbı kıvrılıp kalabılırsınız
ödüm koptu hih33

arkadaslar bu kitabi ve 5 farkli kitabi ideefixde yaklasik 3 hafta once siparis verdim....ve halaaaaaaaaa elime ulasmadi 88a
gelde aglama simdiii

dusun emb23 Ayyy üzüldüm simdi cok gecmis olsun Maximumfelix... Suanda nasilsin yani biraz olsun rahatladin mi yoksa halen yamuk mu öyle... Hayallahim yaaaa bazen basimiza su meraktan neler gelecek bakalim daha ... smil56
Gelismlerdeb haberdar et bizi.... kiss3

maximumfelix ' Alıntı:
arkadaslar dun belımdekı agrı ıcın richy nın vıdeosundakı gıbı sırtımda ıkı nokta belırledım
agrının gecmesını nıyet ettım ve 2 elımın 2 parmagıyla rıchardın yaptıgı gıbı azcık bastırdım
bedenım once sola dondu dusun
dokunmayla vucudu hareket ettırebıldıgımı gorunce noktaları degıstırdım
tekrar uyguladım aynen vıdeodakı kız gıbı saga sola donmeye basladım
agrı da gecmedı... dlckrn
sonra ne oldu? oyle kaldım vucudumu duz tutamıyordum allahım hep boyle mı kalıcam dıye dusundum
duz durmaya calısıyorum,ust beden sag tarafa dogru dönüyor
acaba rıchard bu yontemde bır hıle mı yapıyor ? omurga kemıklerının yer degıstırmesını deneyımleyen arkadaslar vardı
ancak bana sankı soyle gıbı geldı; sırtta herhangı ıkı noktaya hafıf bır basınc uygulayınca
gecıcı bır sınır blokajı oluyor ve beden saga sola yalpalıyor gıbıme geldı
yanı ust bedenın oyle kıvrılması sankı kas veya sınırlerdekı bır blokaj nedenıyle oluyor
bu ısın show kısmı mıydı .. dusun
bılmıyorum bu bıraz ılgınc...katıyen o vıdeoyu kendı ustunuzde ya da bırının ustunde 2 noktayı belırleyıp yapmayın
vekıl tayın edın bır oyuncak ya da yastıgı ve oyle uygulayın
ne olacagı hıc bellı olmaz benım gıbı kıvrılıp kalabılırsınız
ödüm koptu hih33

pc05..Su duru ben geçen cumartesi idefix ten 5 kitap sipariş verdim ve dün kitaplarım geldi..mail ile dönüş yap dilersen veya mail ile sor anında dönüş yapıyorlar muhtemelen sipariş vermiş olduğun Matrix kitabı zor bulunduğundan siparişin de kaynadı..üzülme geç olsun güç olmasın değil mi smiliyface
bu arada ben kitabı okumadığım halde dün 2 nokta yapmayı denedim ve oluyor...işteydim telefonların susması için yaptım ve inanamadım smil56...daha sonra servisi kaçırdım gitmişti ve ben çaresizce geri dönecek olan aracı beklemeye koyuldum fakat bu arada öğrendim ki toplam 7 kişiyiz ve araç normal Doblo marka ..zar zor sığışırız dedik ama eve gidene kadar sinirler bir haylı bozulacaktı..bekleme esnasında yine 2 nokta yaptım..eve rahat ve mutlu araçta sıkışmadan huzurlu ve mutlu gittiğimi imgeledim diğer nokta ise eve ulaşmış ve gayet rahat ve sinirlerim bozulmadan eve gelmişim.....araç geldi önce sıkış tıkış bindik sonra da şirket patronlarının şöför ü ortada yokken birden şirket kapısında görünüp ben de aynı semte gidiyorum uyan varsa ben bırakırım dedi..ve biz 2 kişi o semtte oturduğumuz için aracın arkasına kurulduk..Mercedes 500 sl arabalardan hiç anlamam hiç de ilgim yoktur ama bu araç resmen uçak gibiydi cilgin897..hayatımda ilk kez böyle lüks ötesi bir araca binmiş oldum..içinde yok yok..,inanamadım..eve rahat ve mutlu biraz da şaşkın bir şekilde ulaştım.. smil56...başka bir olayda denemdim ama olmuyor dusun...özgür irade olsa gerek ona müdahale edmiyoruz...
unutmadan akşamda müthiş bir baş ağırısı ile yattım fakat uyuyamadım hemen gene 2 noktayı uyguladım başımın ağırısı hemen geçti ve güzel bir uyku çektim 956k

Arkadaslar dogru yapip yapmadigimdan emin olmadigim icin bir soru sorucam size.. Buradaki sayfalarinda hepsini okudum.. bir iki denemede yaptim... yukarida anlattim... Ancak bazi durumlar icin ellerimi nasil tutmam gerektigini anlayamiyorum...

Mesela diyelim ki esimin is durumu icin yapicam düzelsin diye... Siz buna nasil 2 nokta yapardiniz ? Detay verirseniz memnun olurum... Mesela ben bu konuda ellerimi nereye koyacagimi sasiriyorum sadanim

Birde isaret parmaklarimi birlestirdigim zaman zonk zonk atiyor sizde de oluyor mu ? sevincli

Monange'cim ben şu anda bir arkadaşımın iş konusu için ona 2 nokta yapıyorum.Aslında ellerini nereye koyduğunun pek önemi yok bana göre.Elçi tayin edebilirsin ama bunun için.Mesela bir kitabın kapağı yada bir yastık.Ben yastık üzerinde yapıyorum.2 elimi de yastığın herhangi bir yerine koyuyorum (ama nedendir bilinmez 2 nokta bittiğinde ellerim hep koyduğum noktadan kaymış oluyor.)Sağ elimi olmasını istediğim durum,sol elimi o andaki durum için belirliyorum.
Benim ellerim zonklamıyor ama ellerimde aşırı deri döküntüleri vardı bu aralar onlar geçti.Bundan herhalde.Bir de ellerim yanıyor yaptığım zaman.
Kitapta riçhırt aa34 istediğiniz zaman benim güçlerimi alabilirsiniz diyordu ya ben bu akşam arkadaşıma yine iş için 2 nokta yaptığımda onun yeteneklerini ödünç alıcam bakalım neler hissedicem bugün.

Su_Duru

kusura bakma biraz geç oldu ama giremedim bi türlü, bende yeniyim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım art56art56

t678

art56art56 Herzamanki gibi yardimin icin saol Redflowers... Evet yastik fikri güzel daha onceki sayfalarda da okumustum.. Birde oyle deniyim bakalim 4897

Bu arada da ellerinin gecmesine sevindim.... Ama bu aksamki deneyimi detayli yaz ok mi ? Cidden merak ediyorum nasil yapicaksin , neler hissedeceksin...

Sevgiyle ve icten seni öpüyorum... tender45

muratdoom ' Alıntı:
Su_Duru

kusura bakma biraz geç oldu ama giremedim bi türlü, bende yeniyim ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım art56art56

t678

Sevgili murat cevabin icin cok tesekkur ederim..ya ben bu kitabi 3 hafta once ismarladim..bi turlu gelmedi.. bende burdaki bilgilerle denedim fakat basarili olamadim...
kitaplar icin bana 2 nokta yaparmisin? i
nan cekinerek yazdim...ben kolay kolay yardim istiyemiyorum boyle bir karaktere sahibim..cok zor durumlarda istiyorum
senin cevap yazman bile yeter cok sagol...

Rica ederim, her ne kadar simaen görmediysemde denemeye çalışacağım super

Kal sağlıcakla

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri