matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

monange ' Alıntı:
dusun emb23 Ayyy üzüldüm simdi cok gecmis olsun Maximumfelix... Suanda nasilsin yani biraz olsun rahatladin mi yoksa halen yamuk mu öyle... Hayallahim yaaaa bazen basimiza su meraktan neler gelecek bakalim daha ... smil56
Gelismlerdeb haberdar et bizi.... kiss3

monangecim duzeldı sayılır ancak hala 1-2 cm dönüyor üst beden.. belden yukarısı yanı terli345
ayy bı daha oyle ıslere kalkısmasam ıyı olucak sanırım
tam bı ogreneyım de sonra yaparım

deneyimlerim. az evvel eve geldim (memleketteyim bu arada) annemin ayakları ve başı ağrıyormuş. iki noktaladım. geçti. çok şaşırdı smiliyface
pederinde beli ağrıyormuş. az evvel yaptım ama sonucu peder gelince öğreneceğiz. onu da yazarım...

sağlıcakla ve ışıkla...

pederinde bel ağrısı geçti smiliyface

maximumfelix ' Alıntı:
Umarim en kisa zamanda tamamiyle gecer canim... Tekrar gecmis olsun... Acaba duzelsin diye 2 nokta yapsan nasil olur dusun daha mi kotu olur yoksa iyi mi gelir bilemedim... Dusunceme gore iyi gelir diye tahmin ediyorum ama basina bundan dolayi geldigi icin de sana sunu yap diyemiyorum... Hayallahhh yaaa şaşkın

Arkadaslar Maximumfelix icin ne yapabilirzzzz 12389

Redflowers naptinnnnnn , uyuyami kaldin yoksaaaa y789

Hadiiiii nerdesin apylas bizimle aksam 2 nokta ypicam dedin yaaa sonrada anlatacaktin ondan sordum.... şaşkın

Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi. sevincli

2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir.

Monange ben yazarken sende yazmışsın.Aynı anda çarpiştı mesajlar. y789

redflowers ' Alıntı:
Arkadaşlar bende ciddi bir enerji patlaması oldu.Her şeye gülüyorum 2 nokta yaptığımdan beri.Bu gece arkadaşım için 2 nokta yaptım tekrar 2 gündür devam ediyorum.Bugün riçhırt'ın güçlerini ödünç aldım ondan sağolsun alçak gönüllüymüş itiraz etmedi verdi. sevincli

2 noktayı yaparken hiç kasılmadım bu sefer.Gayet güzel bir şekilde herşey geldi gözümün önüne ve tam istediğim gibi oldu.Ama bitirdikten sonra gülme krizi tuttu.Hala herşeye gülüyorum ilginçtir.

Allah hep böyle güldürsün güzel kardeşim. super

Bazen bana da böyle oluyor.

Çok sinirliyken bile gülmeye başlıyorum.

Bu da bir nevi deşarj sanırım. super

redflowers ' Alıntı:

ooo67 Sasirdim kaldim vallaha ... Senin icin iyi olmustur Redflowers sevindim bol bol gülmene... Yine yastik kullandin saniyorum... richard in guclerini almayi 2 noktadan once mi imgeledin.. NAsil yaptin canim benim yaaaaa olmazsa birde ben ayni sekilde deneyim... Belki kendimi daha guclu hissedirim...

NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken uy897

monange ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:

ooo67 Sasirdim kaldim vallaha ... Senin icin iyi olmustur Redflowers sevindim bol bol gülmene... Yine yastik kullandin saniyorum... richard in guclerini almayi 2 noktadan once mi imgeledin.. NAsil yaptin canim benim yaaaaa olmazsa birde ben ayni sekilde deneyim... Belki kendimi daha guclu hissedirim...

NOT : Msj lar yazarken cakisti dedin ya .. Kalp kalbe karsiymis demek ki.... Bende de dedim kesin uyuyup kaldi redflowers 2 nokta aticam derken uy897

Canımcım 2 noktaya başlamadan gözlerim kapalı önce rıçhırd la bağlantı kurdum(deliriyor muyum ne :) )Ondan güçlerini ödünç almak istediğimi söyledim ve gözüme ışık geldi,ellerim ısınmaya başladı zaten hissediyosun enerjinin arttığını.Ben yine yastık kullandım.Kitapta yazmıyor gerçi ama arkadaşlar kızmasın ben kendimce bir yöntem daha kullanıyorum 2 noktada.İşlem bittikten sonra bağ çizgisini ışıkla donatıyorum,parlıyor parıl parıl.Daha bir etkili oluyor sanki ne biliyim.Bakalım umarım yakında arkadaşımdan haberi alıcam iş konusunda.Olduğu zaman o yazar zaten foruma.

Sevgiler.

Harikasin Redflowers... Umarim beni de unutmuyorsunuz Yardim Hattina yazmistim...

Seni kocaman opuyorum bende birazdan denicem bakalim... :)

redflowers ' Alıntı:
Sağ elimi olmasını istediğim durum,sol elimi o andaki durum için belirliyorum.
Shaman'ın evinde Hayal ablayla bu konuyu konuştuk. Bize söylediği şu oldu: Herkesin bildiği gibi sağ el pozitif, sol el negatif. Ama negatif derken olumsuz durum değil, gerçekleşmesini istediğimiz durum.. Negatif diyoruz çünkü henüz istediğimiz şeye sahip değiliz.. Sağ el ise şimdiki durum..

zeitgeist ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:
Sağ elimi olmasını istediğim durum,sol elimi o andaki durum için belirliyorum.
Shaman'ın evinde Hayal ablayla bu konuyu konuştuk. Bize söylediği şu oldu: Herkesin bildiği gibi sağ el pozitif, sol el negatif. Ama negatif derken olumsuz durum değil, gerçekleşmesini istediğimiz durum.. Negatif diyoruz çünkü henüz istediğimiz şeye sahip değiliz.. Sağ el ise şimdiki durum..

Bak bu aciklama cok iyi oldu zeitgeist f678h bende dunden beri onu dusunuyordum bir ara sorayim diyordum... Hayal ablaya ve sana cok tesekkürler... 25889

Evt arkadaşlar size sıcağı sıcağına yaptığım 2 noktayı anlatım.Redflowers'cımla konuşuyorduk.Bacaklarında ağrı vardı ve 2 nokta yapim dedim.Tabii tereddüt ettim önce pek beceremediğimi düşünüyordum.Neyse yatağa uzandım gözlerimi kapadım ve spy.game nin enerji toplarını düşündüm.İki elimde enerji topu olduğunu ve birbirlerini çektiklerini düşündüm ve elimde müthiş bir sıcaklık hissettim.İlk noktayı redflowers 2.noktayı bacak ağrısı olarak seçtim sonra redflowers gözümün önüne geldi ağrısını vücudundan çektiğimi ve boşluğa bıraktığımı hissettim ve kalktım.Ama entresan olayı sağ omzuda ağrıyormuş onu hissettim ve omzunun ağrıdığından haberim yoktu ağrı önce bana geçti sonra yok oldu.Redflowers'ın dediğine göre rahatlama oldu ve tabii bende hemen havaya girdim 2 noktayı yapabiliyorum diye k8908 Tabii arladaşımın ağrısının geçmesi herşeyden daha önemli... ttli3

Canım öncelikle çok teşekkür ederim.Bu arada benden sana istemeyerek geçen sağ omuz ağrısı için üzgünüm agl34 Ama geçmiş çok şükür.Sen yapamıyorum diyordun bak oluyo işte.Ne bacak ağrısı kaldı ne birşey.

Canım aşk olsun o nasıl laf öyle ağrı saniyelik geldi geçti bana hiçbirşey olmadı merak etme.Sen iyi olda gerisi hiç önemli değil hem elimemi yapıştı tam tersine ben teşekkür ederim sayende havaya girdim kiss3
redflowers ' Alıntı:
Canım öncelikle çok teşekkür ederim.Bu arada benden sana istemeyerek geçen sağ omuz ağrısı için üzgünüm agl34 Ama geçmiş çok şükür.Sen yapamıyorum diyordun bak oluyo işte.Ne bacak ağrısı kaldı ne birşey.

Valla deneyim gene aynı ama yazim dedim kusura bakmayın utananadam

geçen gün yazmıştım 5 dakika içerisinde arkadaşın bana msj yollamasını istedim diye ve yollamıştı.Şimdi gene denedim ve ilk nokta olarak onu 2. olarak ise bana cep telefonu ile msj çekmesini belirledim (tabi imajinasyonun içinde bana msj yolladıktan sonra ben msjın geldiğini görüyodum cep telefonuma ve msjı açıyordum). Gene oldu yaw tık demiyo maşallah s456

valla zaman olarak bağı kurduktan sonra 5 dakika belirlediğim için aklımdan çıkmayacaktı gönderip yada göndermeyeceği bende durmadan şarkı söledim hep, unutmak için f678h

Arkadaşlar içinizden biri indirdiyse bana da gönderebilir mi şu '' what the bleep do we know '' filmini.Özelden ulaşırsanız gerekli bilgileri verebilirim.
Sevgiler.

Ben indirdim redflowers istersen sana msn den gonderebilirim... Özelden mesaj at bana... Yalniz göruntude ara ara bozukluk var hafiften... ama rahatlikla anlasiliyor...

Merhaba

Açıkcası tam olarak arketip mi bilmesemde ben 2 nokta yaparken bu ninjaların kullanmış olduğu bıçaklar olur ya onlarıda bağ kurarken kullanıyorum. 2 noktayı belirledikten sonra ilk ve 2. nokta üzerine bunları yerleştiriyorum ve bi çark gibi çok hızlı döndüklerini imajine ediyorum. Ne faydası olur derseniz, bana sanki bağı çok daha kuvvetlendiriyormuş hissi veriyor art56art56 belki denersiniz diye yazdım. Kalın sağlıcakla

ninja-yildizi.jpg

dün ilk defa yastık vekil tayin ettim ellerimi dokundurmadan öylece yastıgın üzerinde tuttum kendiliginden hareket etti. ellerim bedenim saga dogru döndü ve hareket etmeye basladı,belli yerlerde avuç içlerim yanmaya basladı.bu aralar sabit durmuyor parmaklarımla da yapsam hareket ediyor ya ama arkadaslar ben hala enerji hissedip sonuç alamıyom 88a

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri