matrix'e hükmedin

Bugün tam alıyodum ki kitaplar fazla gelince Kuantumla İyileşmenin Sırrı'ndan vazgeçmek zorunda kaldım :) Bi dahakine inşallah.
Yalnız bi sorum var, kitap genel anlamda bi iyileşmeden mi bahsediyor yoksa sağlıkla ilgili iyileşmeden mi? Ya da her ikisi?..

Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

Kitabın yarısından fazlasını yöntemin nasıl işlediğine ayırmış. Sonlara doğru yöntemi anlatmış. Kitap her türlü iyileşmeden bahsediyor. Sağlık sorunları , psikolojik sorunlar vs. Uzaktan uygulama yöntemini de anlatmış. Sadece insanlar üzerinde değil nesneler üzerinde de uygulandığını anlatmış. Biri bu yöntemle arabasının aküsünü doldurmuş.

Waoouuwwwgulensmiley

kuzeygüney hangi kitabı aldın?

Matrix'e hükmedin adlı kitabı aldım sweeet :)
Yanına Ho'pononopo yu anlatan Zero Limiti de
Mide bulantısını kesmesi için (full kişisel gelişim okumaktany789
Çocuklulara tavsiye edilir Okul evde başlar kitabı
Kişisel günlüğünüz kitapçığı - Başak karlıdağ
Bir de başarı günlüğü için (Başak'ın kitapçığından kopya çekerek yapılacaky789) çook kaliteli bir küçük defter boy notebook ve bir pilot kalem

Ve güçlükle çıktım kitapçıdan ıvır zıvır olmasa 2-3 kitap daha vardı alacağımdunk56

En kısa zamanda inşallah... Teşekkürler :)

bende arabamın aküsünü doldurmak istiyorum nasıl yapıcam?

arkadaslar nerde buldunuz nette ya da kıtapcılarda bulamadım matrix e hükmedin adlı kıtabı.bana bı adres verrsenız sevınırım.....

e kitabı indirdim çok ama çok teşekkürler...

ben bu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum. okuyupta satmak isteyenler varsa satın alabilirim.bana mesaj atın lütfen......

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri