Melodi Diyarı....

Ynt: Melodi Diyarı....

önemli bi gün.... çok önemli!! cilgin897

dayanışma hattına yazdım ordan oku!.. n9598 aa34 aa34

şaka tabi kiiii ... aa34 biliyorum güzel olduğum kadar manyağımda... 44 uçtum bugün yine gördüğün gibi...bugün uyku yok bana anlaşıldı...kalbime kuş mu kaçtı ne pır pır...bugün sonuçlar açıklanıyor... blissy

karışık duygular içindeyim... rt67

ama iyi olucak biliyorum...hmm olumlamalarım geldi aklıma dur bi kaç tane yapim hemen bu güne özel... 44 super

320.bmp

blook Güzel Oldu.... ttli3

neyse en iyisi uyumaya çalışim hadi gelişmeleri yazarım ben sana....
322.gif

hismiley

terli345

blook

rt67

sosyoloji...fatih...İSTANBUL....

HADİ HAYIRLISI....

hayırlısı olur inşallah bitanem.. kiss3

inş. ablam... kiss3 kiss3

Hayırlı olsun melodis.Söylediğin gibi herşeyin hayırlısı

çok tşkkrler cedrus48... sapkal89

Tebrikler... alk78

Başarılar... super

melodis kardeşim hayırlı olsun... fbsmile

teşkkrler bymehmet.. sapkal89

teşkkrler abim... bjksmile sapkal89

Canım tebrikler. Hayırlı olsun kiss3

tşkkrler bitanem... kiss3

canım melodisim.... blissy blissy

hayırlı uğurlu olsun...tebrik ederim... tender45 başarılar.... hismiley

ya eve dönerken sonuçların açıklandığını duydum sen aklıma geldin ne yaptı acaba melodis dedim?eve girdim bilgisayar başında güzel haberini aldım ne mutlu 956k.ay ablasının gülü sosyolog mu olucakmış cilgin897 süper süper . idealin için en büyük adımı attın alk78.çok sevindim kuzum ,çok güzel olucak herşey .ver elini istanbul ver elini üniversite hpm2
iyi iyi güzel oldu güzel seni de buraya transfer ediyoruz demek ki ttli3.koccaaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 seni kiss3 tekrar tebrikler alk78 alk78 alk78

melodis tebrikler, hayırlı olsun okulun 25889

Melodisim canım hayırlı olsun umarım herşey güzel olur.Yolun açık ve aydınlık olsun. alk78

canlarım benim çok teşkkrler hapinize... kiss3

suzzy ablam tender45, hayal ablam tender45,Mustang ablam tender45,Sycorox tender45, kısmenim tender45,novosibir tender45 hepiniz benim için özelsiniz...

kiss3 kiss3 kiss3

ayyyy tebrik ederim güzelim seni.... şimdi yeni bir başlangıç yapacaksın hayata yeni bir pencereden.
çektiğin onca sıkıntı, üzüntü vs... hepsi silinip gidecek belki bu yolda.
hayat şimdi sana yep yeni şeyler sunacak. üniversite hayatının tadını çıkar olabildiğince....
çok çabuk geçip gidecek belki ama hep tatlı anılar biriktirmen dileğiyle çıktığın bu yolda sağlık, başarı ve huzur en baş yardımcıların olsun.
onlar seni hiç bırakmasın diyorum. sapkal89

çok tşkkrler mücevherim... bitanesin.... tender45 herşey yoluna gircek dimi? rt67

benim içim hala rahat değil bazı sorunlar var ..... terli345

herşey yolunda giderse kutlamayı 20 gün sonraya erteliyorum.... super o zamn kimse tutmasın beni... wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri