merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!!

conikanka

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben sigarayı bırakmak istiyorum forumu iyicene inceledim fakat nerden başlıyacağım konusunda aklım karıstı eğer nerden başlamam konusunda yarımcı olursanız cok sevinirim. sigarayı bırakmak istiyorum ve sadece sigarayı bırakma telkininimi dinlemem gerek veya onunla birlikte baska telkinleridemi dinlemeliyim?????? şimdiden teşekkür ederim......

Ynt: merhaba arkadaşlar yardım lütfen!!!!

merhabalar conikanka hoşgeldin yanımıza..

sağlıklı yaşam konusunda almış olduğun bu güzel karar için öncelikle seni tebrik ederim..

aslında önerdiğimiz gibi başlasan iyi olur..

yani öncelikle suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başla..
ertelemeyi bırak telkini kısa bir telkin olduğu için hemen listende yer almasında bir sakınca yok..

en azından bunları 3-4 gün dnleyerek bilinçaltında gerekli sağlam zeminin oluşması için temeller atmış ol..
arkasından sigarayı bırak telkinini ekle ve 15 gün sonrda kendine güven telkinini..

suçluluk ego ve kendine güven telkinleri konusunda ısrarcı olmamızın sebebi
bu telkinler hem diğer telkinlerin etki etmesi için uygun koşulların oluşmasında
gerekli zemini hazırlar hemde bağımlılıklarımız ve ertelediğimiz işleri gerçekleştirmek için gerekli
içsel güvenimizin artmasını sağlayarak eyleme geçmemizi sağlar..

sevgiler.. hismiley

cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şimdi daha iyi düşünebiliyorum ve bu kadar cabuk cvp verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.verdiğiniz bilgiler doğrultusunda şuandan itibaren uygulamaya başlıyorum umarım iyi şeyler olur cünkü böyle düşünüyorum.değişikleri sizinle paylaşıcam.herkeze mutlu günler dilerim.

merhaba yine ben! söyle bir çalışma planı hazırladım bakıp beni bililendirirseniz sevinirim...

dinlemem gerekenler.

01.05 - 04.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney")

05.05 - 20.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney")

21.05 - ........2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney" , "kendine guven 2007 ney")

bu şekilde bir uygulama hazırladım sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda. Eğer bir yanlışım veya eklemem gereken veya cıkarmam gereken birşeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden cok teşekkür ederim....

Çok soru soruyorum fakat Önemli......

merhaba yine ben! söyle bir çalışma planı hazırladım bakıp beni bililendirirseniz sevinirim...

dinlemem gerekenler.

01.05 - 04.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney")

05.05 - 20.05.2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney")

21.05 - ........2008 => ("ego guven guclendirici ney 2007" , "sucluluk 2007 ney" , "ertelemeyi_birak_2006_ney" , "sigara-kurtul-ney" , "kendine guven 2007 ney")

bu şekilde bir uygulama hazırladım sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda. Eğer bir yanlışım veya eklemem gereken veya cıkarmam gereken birşeyler varsa bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden cok teşekkür ederim....

Ynt: Çok soru soruyorum fakat Önemli......

gayet güzel bir liste olmuş.. super

iyi dinlemeler dilerim.. music45

kısa sürede sigaradan kurtulma partinizi yaparız inşallah.. s456

bu arada konunuzu diğer sorularım bölümüne taşıyorum bilginize..

sevgiler.. hismiley

cooook tşk ederim gercekten cok yardımcı oldunuz.umarım bir an önce sigarayı bıraktığımda parti yaparız.herkeze mutlu günler dilerim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri