merhaba herkese

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

kuzusu

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar bu siteyi dün tesadüfen gördüm ve faydalı bi site oldugunu düsünüp bu sabah üye oldum yeni seyler ögrenmeyi seviyorum bu forumla birlikte baska bi boyuta adım atıcam insallh herkese sevgiler

Aramıza Hoşgeldin kuzusu.Eminim burada öğrendiğin şeyler seni mutlu edecek.

Mutlu paylaşımlar

RenaC cok tersekkrler ilk karsılayan sen oldn beni sana da mutlu paylasımlar

Yanımıza hoşgeldiniz kuzusu.

Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile

wampirella sanada tesekkr ederm ayrıca ben wampirleri cok severim beni ısır da bende wampir olayım <rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr>

Hoşgeldiniz sitemize..
Keyifli forumlar diliyorum..

ne tür wampirsin wampir dişlerin yokmu yoksa

Sevgili kuzusu,

Bu yazdığın mesajda seni haklı görüyorum.

İnternet denilen ortamda o kadar gayri ciddi seviyesiz olmaması gereken forumlar varken.....

Ancak sen ne kadar şanslı biriymişsin ki o kadar forumun arasında böyle bir foruma üye olabilme şansını yakalıyabildin.

Güzel kardeşim, şimdi yapman gereken tek birşey var bu forumdan olabildiğince çok fayda sağlaman ve diğer forumlarla burasının farkını farkedebilmen.

Aramıza hoşgeldin.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri