merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

güldeniz1994

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iyigeceler,ben Güldeniz
Çekingenliğime çözüm ararken burayı buldum,ilk önce nereden başlamamı önerirsiniz?
kıymetli bilgilerinize ihtiyacım var,lütfen yardım edin...

galiba cevap gelmesi için biraz sabretmem gerekecek,iyigeceler...

hoşgeldin rehber bôlümünü araştır yararlı bilgiler bulacaksın.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla kulaklıkla dinlenen telkinlerden bahsediliyor,
özel durumumdan ötürü benim uygulayabileceğim bir yöntem değil,
bazı yerlerde olumsuzluğu uzaklaştırmak,istediğin şeyi hayatına çekmek gibi şeyler gördüm,belki oların bana faydası olur
aslında bu işi iyi bilip bana birebir rehb erlik edebilecek bir uzman olsaydı ne iyi olurdu...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla kulaklıkla dinlenen telkinlerden bahsediliyor,
özel durumumdan ötürü benim uygulayabileceğim bir yöntem değil,
bazı yerlerde olumsuzluğu uzaklaştırmak,istediğin şeyi hayatına çekmek gibi şeyler gördüm,belki oların bana faydası olur
aslında bu işi iyi bilip bana birebir rehb erlik edebilecek bir uzman olsaydı ne iyi olurdu...

aramiza hosgeldin, niye gizli sakli girip bakiyorsun anlamadim, ama muzik dinleyemiyorsan bile, buna olanak yok ise bile; buradaki yazilanlari okumak, yorumlari okumak, hergun soyle bir goz atmak bileee, en az muzikler kadar etkili..

ben su ana kadar hic telkinleri dinlemedim, ama yazilanlari mumkun oludgunca okumaya anlamaya calistim. bence telkin cd leri kadar etkili..
iyi paylasimlar.

merhaba aynen bende senin gibi yeni üye oldum

merhaba
bende henüz bir ilerleme yok,gelişme,düzelme yok
umarım sen benden daha hızlı ilerleyebilirsin...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri