Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

sdd

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba.1-2 haftadır siteyi takip ediyorum ve şu an üye oldum.Benim sorunum iş ile sorunlar.Uzun süredir 3-4 yıldır mücadele ediyorum.Bir bakıma pes etmedim ama mutluluğu,kendime olan güveni neredeyse kaybettim.Hem de bu genç yaşımda.Şimdi tekrar mücadeleye başlıyorum ve olumlu düşünce yapısı için sizlerin ve bu sitenin desteğine çok ihtiyacım olacak.Bu arada 37 yaşındayım.

Merhaba hoşgeldiniz. Iyi forumlar.
Sevmediğiniz bir işi mi yapıyorsunuz?

Merhaba,teşekkür ederim.Yok benim piyasaya borcum var,bitiremiyorum malesef.

O zaman para ile ilişkili olan inançlarınızi kontrol edin.
para denilince ilk aklınıza ne geliyor?

Babanız ile aranız nasıl?

Para denince ilk aklıma özgürlük geliyor.Bu arada ben kendi işimi yapmaya çalışıyorum.

Babamla aram ne çok iyi ne de çok kötü

biraz daha iyi olursa sanırım daha iyi olacak.
baba eril güçtür ve çok öncelerden, ortak bilinçten bize bu şekilde aktarılmıştır. baba eve parayı getirir. yani para kaynağı babadır.

İş olarak babamla bir bağım yok.

İş olarak babamla bir bağım yok.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri