merhabalar ben geldim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ethos

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba kişisel gelişim konusuna çok ilgim vardır ve dün araba korkum sebebiyle araştırma yaparken ''TESADÜFEN'' bu siteyi buldum.ve o an anladım bu sitenin ve sizlerin hayatımı değiştireceğini.hatta dün sadece bir iki bölümü okudum ve direk kendime güven geldi aldım arabayı kullandım.bu duruma bende şaşırdım.düşünsenize telkinleri dinlemeye başlasam neler olacak kim bilir.ama bildiğim tek şey burası olmam gereken yer ve ben doğru adresteyim sizlerle.s456

Hoş geldiniz gelişiminiz sevindirici, ve çok hızlı başlamışsınız . Bravo size....

Hoşgeldin Aramıza Arkadaşım Mutlu ve huzur dolu günler

Yanımıza hoşgeldiniz.

Tesadüf diye bir şey yoktur. Demek ki tam da istediğiniz yerdesiniz. Telkinlerden ve forumdaki diğer kategorilerden bolca faydalanıp hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Değişim ve gelişimleriniz daim olsun.

Sevgiyle kalın.

Yanımıza hoşgeldiniz.

Tesadüf diye bir şey yoktur. Demek ki tam da istediğiniz yerdesiniz. Telkinlerden ve forumdaki diğer kategorilerden bolca faydalanıp hoşça vakit geçirmenizi dilerim. Değişim ve gelişimleriniz daim olsun.

Sevgiyle kalın.
teşekkürler evet kesinlikle tesadüf diye bir şey yok eminim

Merhaba Ethos,
Hoşgeldin aramıza, aradıklarını bulmanı ve her daim sağlıklı ve mutlu olmanı dilerim.

Hoşgeldin.
Bence de çok doğru yerdesin.

hosgeldn etos bende dün katıldım bende yararlı bi forum oldgna inanıyorm ii forumlar

tebrikler hosgeldin aramiza.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri