Merhabalar,

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ngokturk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir süredir kendiyle barışık olmayan ve iki küçük çocuğum olmasına rağmen kendimi hep mutsuz hisseden, kendine ve dışarı güven sorunu yaşayan bir kimlik içerisinde hayatımı sürdürmekteydim. Bir akşam bişeyler yapmalıyım artık diye düşünürken Google'dan değişmek istiyorum diye girdim ve sayfanıza ulaştım... Bu sabah kalktım ve üye olmaya karar verdim... Bilmiyorum sorunlarımın çaresine gerçekten yaklaşıyor muyum acaba??? Kişisel değişimlerimi en pozitiv şekliyle burada tanık olabilecek miyim sizce???
happy6Denemekten kimseye zarar gelmez dedim ve işte buradayım....

Merhaba arkadaşım hoşgeldin sevincli
Değişmek istiyorsan en uygun adres burası.Eğer telkinleri düzenli bir şekilde dinlersen kısa sürede etkisini görürsün neseli56

Sevgili ngokturk,

Aramıza hoş geldiniz.
Çok doğru bir adres seçip üye olmuışsunuz.
Burada size kendinizi mutlu hissedebilmeniz için her türlü yardım eli uzanacaktır.
Bizler size sadece siz düzelmeyi istediğiniz kadar yardımcı olabiliriz.Siz ne kadar çok düzelmeyi isterseniz size uzanan eller de o kadar fazla olacaktır.Bundan emin olunuz.

Sevgi ile kalınız.

Aramıza hoşgeldiniz.

Sevgiler. actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri