- Reaksiyon puanı
- 8
- güzel bir günee uyandım bugün

- dün gerçekten çok kötüydümm..sabahhh erken kalkıp 12ye kadar ders calıştım sonra annem 50 kişiik iftar yemegı verecektıı ona yardım ettımmm ...bu cok canımı sıktı halıylee..cunku caografyaya başladım ve ben anlayamıyodumm.....
- sonraa akşamdaa gece 12 ye kadar gıtmedı akrabalarımızzz ..dogL olarak bende ders calısşamadımmm geci bir yondende ii olduu cunkuu akrabalarımlaa bir arada olmakkk gercekten cok guzzeldigirlhaha...
- sonraa bozuk olan moralim biraz daha bozuulduuuu son 1 kaldı sınava sen daha cografyaya yenımı başladım sorusu uzerıneee şaşrıdım kaldımmm

- ewet gercektenn 1 ay kaldıı ve bennn tahmınımden cok kotu ılerlıyorum hatta ılerleyemıyorummm..
- sonraa yattım sabahh kalkıp harıka 2 gunluk plan yaptımmm ....poşetımede hayrımı yazıp attımm..sonuc ne oldu dersınnn BENNN OLUMLU DUSUNMEYE BASLADIMM..VE AZ AZZ ILERLIYORUMMMMM.....
- ve suan gercektenn cok mutluyummm..inşallah bolee devamm ederr...
- EWET SINAVA 1 AY KALDII AMA BEN ZAMANI O KADAR IYI DEGERLENDIRECEGIMKII ZAMN RESMENN BANA UYACAKKK..KONULARIM BITTIGINDEE BENIM DAHA ZAMANIM BILE KALACAKK..BENN CALISIYORUMM CALISTIKLARIMI ASLA UNUTMYORUMM..DUZENLI TEKRARLARLAA DAHA DA EMIN OLARAKK ILERLIYORUMM...
- her şey artık cok guzelsevincli
- şimdi gidiyorumm.....actionsmile
hımmm 1 sey dahha ben nefes almayıı gercekten cok sevıyorumm..gulmekk ıse tamaemn benıı yansıtıyorrrO0