- Reaksiyon puanı
- 8
Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun))
teşekkür ederimm
Senin adına çok sevindim.Yolun açık olsun))
Canım tebrik ederim. Bak olmuş boşu boşuna hırpaladın kendini o kadar. Ne güzel kabul edilmişsin ama çok kızıyorum sana. Niye mutluluğunu doya doya yaşamıyorsun da hemen olumsuz düşüncelerin esiri oluyorsun. Kendini ödüllendirmen gerekirken asıl başarmam gereken şey bu değil diyorsun? Niye canım? Niye başarını kabul etmiyorsun? Olayları, kişileri, olması gerekenleri bir kenara bırak... Kendini takdir et lütfen. Buna layık değil misin? Bileğinin hakkıyla kazandın. Çalışmasam olmayacak diyip duruyorsun. Herkes nasıl çalışıyorsa sende öyle çalışacaksın. Bir sürü insan okuyor. Mezun oluyor. Senden çok mu zeki herkes? Biraz umutlu ol. Anı yaşa.
Bunu sana daha önceden de söyledim. Tekrar ediyorum. Akıl çok misafirperverdir. Hangi düşünceyi davet edersen onu ağarlarsın. Endişelenmeyi bırak artık. Önündeki tek engelin bu. Ve kendine zarar veriyorsun. Bunu mesajlarında çok net görebiliyorum. Mutlu olmayı hakediyorsun.
Tekrar tebrik ederim seni. Biliyorum ki elinden gelen her şeyi yaptın. Bundan sonra da yapacağına inanyorum. Önemli olan da bu zaten.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile
canım sevinmene çok sevindim...mutlu olmana ve hedeflerine adım adım yaklaşmana çok sevindim...
eğer fırsatların gerçekten önüne pat pat düştüğüne eminsen ;bu olumlu zamanın tadını ruhunda çıkar ve canını sıkmaya çalışacak her tür insan ve olayın seni üzmesine izin verme...
actionsmile
Tebrik ediyorum..Başarılarının devamını diliyorum))
Mutluluğun, huzurun, neşen daim olsun canım.
Güzel bir hafta geçirmeni ve enerjinin tavan yapmasını dilerim.
Sevgileeeeeeeeeer))
![]()
sevdiğime;
çok uzaklardasın aslında ..
belkide hiç yoksun..
ewet kalbimdesin ...
acını duymıyım diee ama çok derinlere saklıorum seni
..yoklugun beni bitirmesin die..
kalbimi dinlemiyorum ...
haykırışlarını duymazdan geliyorum ..
inatla küçücük gülümsüyorum bidee ..
bak ne yaptım yinee aylardır bakmadıgım fotoğraflarımız elimdee...
allahım napıorum ben? ..
neden arıyorum şimdi ikimizn şarkısını.hııh buldum iştee ...
açma sesını daha fazlaa beynıme işleyen surekli duydugum melodii işte şimdi kulaklarımdaa...
hatırlıomusun bu fotoğrafı ..
ne umutla çektirmiştik ..
ne büyük risk almıştık ...
fotoyu çektirdiğimzdee sen hala ucurumdaydın.ben korkup kaçmıştım .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.