Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Tesadüf değil bu, bundan emin ol. Aramıza hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim...actionsmilebaşka bir konuyu araştırırken tesadüfen uğradığım bir site oldu. merakla siteyi ve konuları inceliyorum.
hoşbulduk..sapkal89 20 dk dır müzik dinliyorum. daha önce bu konuyla ilgili hiçbir şey duymamıştım çok ilginç geldi. umarım disiplinli bir şekilde takip etmeyi başarır fayda görürüm.
diyosunuz valla bana da öyle gelmeye başladı galiba tesadüf değil bu siteye uğramam...bu arada çok hoş bi enerji var bu site de ayrıca sakinleri pek bi misafirperver. sevdim sizlerikiss3tesadüf değildir ohoşgeldinn sevincli
hoşbuldumsapkal89[FONT="]Tesadüf sandığımız olaylar, kaderimizin çizdiği haritadaki bir çok yaşayacağımız iyi yada kötü olaylardır.[/FONT]![]()
[FONT="]Hoş geldin benimle de arkadaş olmak ister misin?[/FONT]
galiba bağımlısı oldum bile.. aslında bu çok istediğim birşey değil yani saatlerimi pc başında geçirip günü kaçırmak istemiyorum. yine de bu siteden çok şey öğreneceğim kesin. tek korkum siteye çok yoğunlaşıp sıkılmak ve hepten bırakıp faydalanamamak.HOŞ GELDİN SİTENİN BAĞIMLISI OLACAKSIN VE BİR ÇOK ŞEY ÖĞRENECEKSİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
[FONT="]Tesadüf sandığımız olaylar, kaderimizin çizdiği haritadaki bir çok yaşayacağımız iyi yada kötü olaylardır.![]()
[/FONT]
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.