mücevher partisi .. :)

Ynt: mücevher partisi .. :)

shamanic canımm çok saol o pastayı yazıyı ekleyen ellerin dert görmesinn kiss3

demek shamanic ekledi. ben de başta göremedim ya, almış kadar oldum
gibi mesajlar yazıyordum ki shamanic hızır gibi yetişmiş. Çok teşekkür ediyorum yaaa. ağlıcam bak az kaldı.
Nemesis cim birlikte şöyle gırtlaktan bağırmaya var mısın clapping
yaşasın 10 Haziran dyelim mi ne dersin doğum gündaşım??? 44

ayşegülcüm hiç lafı mı olur mu hediyenin, hediye ne demek. en güzel hediye
bana bu site ve bu sitedeki dostlarımın varlığı. hepiniz sağolun, var olun.... kiss3

mücevher ' Alıntı:
demek shamanic ekledi. ben de başta göremedim ya, almış kadar oldum
gibi mesajlar yazıyordum ki shamanic hızır gibi yetişmiş. Çok teşekkür ediyorum yaaa. ağlıcam bak az kaldı.
Nemesis cim birlikte şöyle gırtlaktan bağırmaya var mısın clapping
yaşasın 10 Haziran dyelim mi ne dersin doğum gündaşım??? 44

diyelim canım ben burdan anırmaya başlıyım YAŞASIN 10 HAZİRANNNNNN khkh56

ewt yaşasın 10 haziran k8908 bide 10 temmuz o günde ben doğmuşum çünkü f678h

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bol şans,mutluluk getirsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ecem18 ' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bol şans,mutluluk getirsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

çok teşekkürler canım....

Aaa ben geç mi kaldım ya yoksa.Benim mücevher kalplimin doğum günü müymüş bugün.Daha dün bakıyodum ne zaman diyede bulamamıştım.Canım benim mutlu nice senelere.Sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu,uzun bir ömür diliyorum sana.Meleklerin hiç yanından ayrılmasın ve hiç ayırmasın seni yanımızdan.
İyiki doğdun canım iyiki varsın ve iyiki yanımızdasın. kiss3

melodis ' Alıntı:
ewt yaşasın 10 haziran k8908 bide 10 temmuz o günde ben doğmuşum çünkü f678h
Melodisim ya ben şimdiden kutlasam olmaz mı? Bakarsın o tarihlerde buralarda olmam. senin doğum gününü atlamış da olmak istemem. o nedenle;

goofy3.gif

21io6.gif

dogumgunu_4.gif

doğum gününü şimdiden kutluyorum. nice senelere bitanem. Sana kucak dolusu sevgiler....

Not: Bu arada 10 ve 5 rakamlarını çok severim. Hayatımda ayrı bi yerleri vardır.

canııııım, hiç geç kalır mısın? partimiz gün boyu hatta akşam bile sürebilir. ben de sizlere ufak tefek ikramlar hazırlamıştım.

sofra_1_3.jpg

sofra_2_2.jpg

sofra_3_2.jpg

umarım beğenirsiniz. ayrıca mesajın beni çok mutlu etti. şunu bilmeni isterim ki hislerimiz karşılıklı..

sonsuz sevgilerimle öpüyorum bitanem...

mücevher ' Alıntı:
Melodisim ya ben şimdiden kutlasam olmaz mı? Bakarsın o tarihlerde buralarda olmam. senin doğum gününü atlamış da olmak istemem. o nedenle;

goofy3.gif

21io6.gif

dogumgunu_4.gif

doğum gününü şimdiden kutluyorum. nice senelere bitanem. Sana kucak dolusu sevgiler....

Not: Bu arada 10 ve 5 rakamlarını çok severim. Hayatımda ayrı bi yerleri vardır.

olmaz öyle şey
200_yildizim_kustum.jpg

banane bende yanımda olmanı isterim
istockphoto_1219083_baby_cry.jpg

çok çok önemli bişey olmayınca kaybolma ortalardan n9598 hem net heryerde bi yolunu bul gir 10 temmuzda sung66

ama yinede çooooooook teşkkrler canm ablam bi tanecik mücom benm düşünmen yeter kiss3

kıyamama ben sana melodiscim. o ne güzel bakışlar öyle. mlk34
tamam cep telefonuma hatırlatıcıya kaydediyorum ttli3
10 temmuzda da görüşeceğiz inşallah wave
tatlım benim... kiss3

mücevher ' Alıntı:
canııııım, hiç geç kalır mısın? partimiz gün boyu hatta akşam bile sürebilir. ben de sizlere ufak tefek ikramlar hazırlamıştım.

sofra_1_3.jpg

sofra_2_2.jpg

sofra_3_2.jpg

umarım beğenirsiniz. ayrıca mesajın beni çok mutlu etti. şunu bilmeni isterim ki hislerimiz karşılıklı..

sonsuz sevgilerimle öpüyorum bitanem...

blook blook smil56 yu89

gerçektende ufak tefek ikramlarmış aa34

eee büyükleri nerde wave çok güzel görünüyorlar smiliyface
kıyamama ben sana melodiscim. o ne güzel bakışlar öyle. mlk34
tamam cep telefonuma hatırlatıcıya kaydediyorum ttli3
10 temmuzda da görüşeceğiz inşallah halay52
tatlım benim...

kiss3 kiss3 uy897

ehemehem.. işte büyükleri;

9E6M8S2B1H1S4P1B3K4N.jpg

108623_1_0015_070301_kadewe_torte_dpa_75x50.jpg

NoT: Galiba birazcık abarttım... Ye ye bitmez şimdi bunlar... girlhaha

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara

mücevherim benim iyiki doğmuşsun, iyiki varsın...doğum günün kutlu olsun ablam...hayattan ne istiyorsan..şimdi, burada gerçekleşmesini diliyorum kuzum..

mutlu yıllar sanaaa. super
amantanrimop5.jpg

dogumgunu10009-pasta.gif

adı gibi kendi de mücevher arkadaşım. doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın huzur, mutluluk, sağlık getirirken, hüzünlerin ve mutsuzlukların eski yaşınla birlikte anılar deryasında yerini alsın en hükümsüzünden...

gul.gif
kiss3 kiss3

kiss3 mutlu ve nice güzel yaşlar seninle olsun canımmm

bigci ' Alıntı:
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara

Canım kardeşim ne olur sen benim kusuruma bakma... utananadam
insan kendi doğum günü partisini terk edip de gider mi? 4897
ama şu gıcık teknik sebepler var ya onlar bunun suçlusu...internet bağlantım yoktu . 4897
şu doğum günümde olacak iş miydi bu ama oldu işte... 789569
neyse uzatmayayım. hani kalbi çok temiz mlk34
diye bir laf vardır ve bunu sık sık kullanırız hayatta.
bence o sözün tarif ettiği insanlardan birisin. super
seni öldürmeyen acın seni çok daha güçlü yapacak, sen şu an yanıyosun belki
ama küllerinden doğacaksın. (çok beylik laf oldu ama içimden öyle demek geldi)
ve çok şanslısın bunu bil. çünkü bu siteyi ve buradaki dostları bulmuşsun... kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri