mücevher ' Alıntı:demek shamanic ekledi. ben de başta göremedim ya, almış kadar oldum
gibi mesajlar yazıyordum ki shamanic hızır gibi yetişmiş. Çok teşekkür ediyorum yaaa. ağlıcam bak az kaldı.
Nemesis cim birlikte şöyle gırtlaktan bağırmaya var mısın clapping
yaşasın 10 Haziran dyelim mi ne dersin doğum gündaşım??? 44
ecem18 ' Alıntı:doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bol şans,mutluluk getirsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Melodisim ya ben şimdiden kutlasam olmaz mı? Bakarsın o tarihlerde buralarda olmam. senin doğum gününü atlamış da olmak istemem. o nedenle;melodis ' Alıntı:ewt yaşasın 10 haziran k8908 bide 10 temmuz o günde ben doğmuşum çünkü f678h
mücevher ' Alıntı:Melodisim ya ben şimdiden kutlasam olmaz mı? Bakarsın o tarihlerde buralarda olmam. senin doğum gününü atlamış da olmak istemem. o nedenle;
![]()
![]()
![]()
doğum gününü şimdiden kutluyorum. nice senelere bitanem. Sana kucak dolusu sevgiler....
Not: Bu arada 10 ve 5 rakamlarını çok severim. Hayatımda ayrı bi yerleri vardır.
mücevher ' Alıntı:canııııım, hiç geç kalır mısın? partimiz gün boyu hatta akşam bile sürebilir. ben de sizlere ufak tefek ikramlar hazırlamıştım.
![]()
![]()
![]()
umarım beğenirsiniz. ayrıca mesajın beni çok mutlu etti. şunu bilmeni isterim ki hislerimiz karşılıklı..
sonsuz sevgilerimle öpüyorum bitanem...
kıyamama ben sana melodiscim. o ne güzel bakışlar öyle. mlk34
tamam cep telefonuma hatırlatıcıya kaydediyorum ttli3
10 temmuzda da görüşeceğiz inşallah halay52
tatlım benim...
bigci ' Alıntı:Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Nice yaşlara
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.