mutlu olmak isteyen baksın ... :P

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az...
bunlari gören insan aklini basina toplayacakmi? yoksa bir süre sonra unutup sikayet etmeye devam edecekmi?

Süpermiş music45kiss3kiss3kiss3

sevincliHergün aç yada tok fark etmez; günde 3 defa öneriyorumalk78

harika birşey kendimi çok iyi hissettim ah ego sen nelere kadirsinnnn......sevgiyle

Cevap: Ynt: mutlu olmak isteyen baksın ... :P

happy6teşekkür ederim bigci. Ben de uyku öncesi iyi gaza geldim. Bana aynı anda bu kadar çok iltifat eden olmamıştı.

gunaydın bu sabah bir başkaydı hayat gerçekten çok beyendim her yazıda gülümsemeler çoğalıyor.iyiki varsınız tşk

HA HA:d SÜPERMİŞ! REKLAM DA DAHA ŞAHANE CNM
OTOMATİK YAĞLAMA YIKAMA SERVİSİ

bigci teşekkür ederim güzel paylaşımın için
daha önce bir arkadaşım e-mail atmıştı onda birde nulll yerine kendi ismini yazıp öyle başlıyordun
daha da etkili oluyor ozaman....

puahha süpermiş yha hiç böyle bişi tahmin etmemiştim :D

süper ya gülmekten bayıldım(:emeğine sağlık

ayyh cok iidi yaa saol girlhaha

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaaaa bayıldımmmmm...:))))))))))

sevindirik oldum....girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri