mutlu yıllar size

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
mutlu yıllar
yeni yılınız kutlu olsun.
yeni yıl sağlık mutluluk ve bolluk getirsin.
yeni yılda gönlünüzden geçen bütün dilekleriniz adrese teslim gelsin.
iyi ki varsınız...
ve sevgiyle mutlu kalasınızy789

Cevap: mutlu yıllar

Sağlıklı,huzurlu bol kazançlı nice mutlu yıllar hepimize gelsin.Farkındlıklarımızın arttığı daha çok anda kalmayı başardığımız mutlu günler bizimle olsun.Herkese mutlu yıllar.

2011

HERKESİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM. UMARIM 2011 HEPİMİZ İÇİN HAYALLERİN GERÇEĞE DÖNÜŞTÜĞÜ HUZURLU , SAĞLIKLI VE BOL KAHKAHALI BİR YIL OLUR....

Mert ÖLÇER

mutlu yıllar arkadaşlar...
yeni yılda her şey gönlünüzce güzel olsun....O0

Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle neşesiyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Koca bir yıl... Verimli, bilinçli, huzurlu, iyilik ve güzellik dolu bir 2011 diliyorum.

Gönlünüzce olsun her şey.

Sevgiler.
kiss3

Cevap: 2011

956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k

Yeni yıl hepimize kutlu olsun. Yeni yıl herşeyden önce sağlık getirsin, sevgisi,barışı huzuru ve mutluluğu olan nice yıllar bizlere armağan olsun.

956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k

teşekkür ediyorum girlhaha

bu yıl herşeyin daha güzel olacağını biliyorum... blissyblissyblissyblissyblissy

Yeni yılınızın adı gidi yepyeni,pırıl prırıl olmasını diliyorum:))

hareketli-yilbasi-agaci.gif

Merhaba arkadaşlar, ttli3

Ayy bizim forumun plastik çam ağacı eksikmiş hemencecik getirdim Noel babişkoyla birlikte. Herkes dileklerini alsın bakalım. :)

2011'in herkes için en hayırlı olmasını, bolluk ve bereket, sağlık, huzur, mutluluk dolu, keyifli deneyimlerle geçmesini dilerim.

Sevgiler... :zpzp:

YouTube - Indian Jingle Bells

images

2011 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınız güzellikler yaşatsın,sağlık,mutluluk,başarı,bol kazanç,huzur bizlerle olsun.2011 yılında tüm hedeflerimizin en iyi şekilde gerçekleşmesi dileğiyle...MUTLU YILLAR....

images

Yeni yılın varlığımızı zenginleştirecek adımlarımızla dolu olması dileğiyle.. İnancınız bol olsun................

herkesin tazelenip yenilenmeye arınmaya hazır olduğu bu günde:
hepimiz ii varızz..
yeni yılı umutl abekleyen yüreğimizin karşılıgını alacağıı şahane bitr yıl geçirmemiz dileğiyieesevincli

yeni yıl herkese şans ,başarı,kariyer.olumlu ve dürüst kişiler,saglık ,beklentilerin karşılancagı bir yıl olsun.

evrene sonsuzz şükürlerrr

hoş geldin 2011.

images
afiyet olsunn :zpzp:

2011 yılının : hepimizin gönlümüzdeki, aklımızdaki tüm güzellikleri hayata geçireciğimiz,hayatımızda dönüm noktası olacak "o özel yıl " olması dileğiylee.. :)

Arkadaşlarım,sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı,negatif düşüncesiz,iyi insanlarla karşılaşacağımız,bol bol güleceğimiz,hedeflerimize ulaşacağımız mutlu bir yıl olmasını diliyorum.Hayatınızdan ve yüreğinizden sevgi eksik olmasın.smil56

Tüm Dostların Yeni Yılını Kutluyor ve Yeni Yılda, Yine Yeni Gelişmeler Diliyorum..superxy

hop11pz3.jpg

2011 tüm güzellikleriyle hepimizle olsun arkadaşlar cat56niz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri