mutlu yıllar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
yeni yılınız kutlu olsun.sevincli
yeni yıl sağlık mutluluk ve bolluk getirsin.sevincli
yeni yılda gönlünüzden geçen bütün dilekleriniz kabul olsun.sevincli
iyi ki varsınızO0
ve sevgiyle mutlu kalasınızy789

Çoooook teşekkür ederiz ablacımmm. Senin de yeni yılın kutlu olsun....

Yeni Yılın Size ve Tüm Sevdiklerinize Sağlık,Mutluluk,Huzur,Başarı ve Bolca Para Getirmesi Dileğiyle

MUTLU YILLARRRRRRRRRRR

2010 yılı ve yaşayacağınız yeni yıllarda ruh ve beden sağlığı ve maddi manevi doyum hissedeceğiniz güzel günler diliyorum.

geçen yıl her ne yaptıysan bitti gitti.bu yıl çok güzel bir yıl olsun tamammı,gülmekten yanakların çatlasın,paranız öyle çok olsunki cüzdandan taşsın,sağlık bedeninizden aksın,aşk kalbinizde coşsun,başarılarınız dillerde dolaşsın,kafanızı yastıga koydugunuzda huzur daha fazla yer alsın,yeni yılınız mutlu kutlu olsun mutlu yıllarrrr.....

yeni yılda dileklerinizi kabul edecek yeni yıl cini dileklerinizi bekliyor dilek sayısı sınırsız e ee hadi
mutlu yıllary789

cilgin897ben baya bir şiir yazdım cine eminim torpil yapar bana .sevgiyle mutlu yıllar...

yeni yılda tüm güzellikler,şans,sağlık,mutluluk,sevgi peşinizi bırakmasın...hep sizinle olsun...tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileklerimle...MUTLU YILLAR....smil56

Amin yeni yıl hepimize şans ve mutluluk getiriyor inşallah...

herkese mutlu yıllarblissyblissyblissyblissy

hepimizin yenı yılı kutlu olsun ,bütün dileklerimiz tezahür etsin , teşekkür ederim

happy6

uy897

yeniyıl dileklerin için teşekkürler bengusu gelen gün günden daha güzel güzeller getirsin iyiki varsın

yeni yıldan güzel bi şey diledim. düşündüm. imgeledim. ve bıraktım. umarım gerçekleşir...

Herkese sağlıklı,başarılı,huzurlu,dileklerimizin tezahür ettiği,barış içinde iyi bir yıl diliyorum.MUTLU YILLAR... k8908 O0

b-321473-YEN%C4%B0_YIL_MESAJI.jpg

48f4556d5c1b.gif

Yeni yılda istediğiniz tüm güzelliklerin sizin olmasını temenni ediyorum ve sizleri seviyorum. MUTLU YILLAR....956k♥♥♥♥♥
www_harikasozler_ner_-_Hareketli__Noel_Baba.gif

koknar_agacindan_yilbasi_agaci.jpg

yenilikleri gülüçükle kucaklıyorumneseli56

Bu
Yılbaşı
Ağacımı
Hediyelerle
donatmak yerine,
her dalını bir dostumun
adı ile süslemek istedim.Yakın
dostlar, uzakta olan arkadaşlar. Eski
arkadaşlar, yeni dostlar. Her gün gördüklerim
ve ara sıra görüşebildiklerim. Hep aklımda olanlar
ve sıkca unuttuklarım… Her zaman yanımda olanlar ile
olamayanlar Kötü gün dostlarım, hep destek olanlar...Istemeden
üzdüğüm dostlar ve istemeden beni üzenler.... Cok yakınımda olanlar,
ulasamadiklarim, yıllardır görmediklerim, özlediklerim.... Vefa borcu olduklarım.
Bir telefon uzaklığında olanlar. Alçak gönüllüler, gönülden sevenler... Az ya da cok
hayatıma girmiş tüm isimler…. Bu agaçta hepsinin kökleri sağlam, dalları uzun ve güçlü
olacak. isimleri daima asılı kalacak… Her yeni yıl, eskilerin yanına yenileri eklenecek. Zor anlarda
ağacımın gölgesi dostları,
ve dostlukları bir nefes
serinletecek. Yeni yılla gelen
tum umutların, yeni başlangıçlarn,
dostların, bütün yeni günlerinizi
aydınlatması ve sizlerle
daha güzel an' lar
paylaşmak dileğimle.....
İYİ Kİ VARSINIZ ...

ne güzel anlatmış kalemine sağlık.

bizler kocaman bir aileyiz ailemin yeni yılını kutlarım .iyiki varsınız sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmm

Sitenin güzel insanları ,hepinize mutlu ve sağlıkla nice yıllara diyorum...mutlu yıllaarr...smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri