Mutluluk Sizce Nedir?

Ynt: Mutluluk Sizce Nedir?

dl78 sen bilirsin... mutlu olacaksan sorun yok thumbsanim

Mutluluk içten gelen bir gülümsemedir. super

Sevgili lerzan, parmaklarından satırlara dökülüp tamda karşımızda beliren yazındaki esrik mutluluğu hissederek seninle paylaşıyorum...
Bir bilen şöyle demişti bana: mutluluk dışarıdan gelebilecek birşey değildir, o hep bizimledir aslında. Zaman zaman dışarıdan bazı etkilerle - yeni birşey almak,sevdiğimiz birini uzun bir aradan sonra görmek,sayısaldan para kazanmak v.b.- içimizde hep varolan mutluluk barajının kapakları biraz aralanır...
Ve biz bunu dışardan biliriz...
Ama sende mutluluk baraj kapakları sürekli olarak aralanmış....
Daim olsun.....

En basit tanımı bulunduğun halden memnun olmaktır hep mutluluğa kavuşmayı hedefleyerek yaşarsak çok yaşadığımızı sanırız ama hiç yaşamamış gibi ölürüz mutluluğu yaşamamız temennisiyle

devleti aliyenin içinde kurdugun zümrete köşkünde minik bir konakcık da ,müştemilat da kabulum ,bize ayır ne oluurrrr...dogru mu anladım senin bugün dogumgünün se eger aynı burçtanız galiba...yarım asırı mı devirdin süpersin...bence sen o yarım asıra binlerce milenyum sıgdırdın hatta...iyki dogdun lerzanım...iyki de burdasın ve ordayken bizimlesin...
mutlu yıllar bitanem..nerde bende o yürek yardan cayacaaakkkk...yarim keskin bıçak..[youtube=425,350]V6LCYYe33QE[/youtube]

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Lerzan abla en güzel selamlarla...

Lerzan'in gerçekten bugun mü doğumgünü 25889
Eğer öyle ise ayri bir bölüm açıp kutlama yapalım... 12389

Merto ' Alıntı:
Mutluluk kimi zaman bir kutsamadır ama çoğu zaman bir fetihtir.

En azından bugün bende böyle düşünüyor ve hissediyorum.
..fetih için fatih olmak gerek..sen hangi o şey.'in fatihisin sevgili mert??(gıcıklık parayla degil ya..)

Kendi hayatımın fatihiyim sevgili lalezar.
smil56
İnsan kendi hayatını fethetmeden nasıl yollara düşsün fetihler için...
derty
Hiç gıcık olmadım işte oh canıma değsin...

MUTLULUK İNSAN OĞLUNA VERİLMİŞ EN DEĞERLİ HAZİNEDİR............

Mutluluk kendini koşulsuz sevdiğin andır...

Mutluluk affetmektir,
kendini affetmektir ve en önemlisi geçmişi affetmek...
Yaşamın kıyısında olduğun anları hatırlayıp ,vay be neler olup bitmiş demektir.
"Affettim" sözcüğünün yüreğinin dolusunca içten içe haykırmaktır...
Geçmişteki herşeye ,tüm olumsuzluklara, beni ben yaptığı için teşekkür ediyorum.

Evet katılıyorum mutluluk içten gelen huzurlu bir gülümsemedir .

Bence mutluluk sadece içimizde değil maalesef,ya da içimizde ama dışarı çıkması kolay değil.. Her şey kötü gidiyorken insan nasıl olurda mutlu olabilir, nasıl içindeki mutluluğu dışarı çıkarıp,etrafa yayabilir? Bence mutluluk çok özel birşey rt67

Gerçek mutluluk ego giderken,hissettiğin gelen şeydir.Geçici değil,aslında hep de ordadır.

matematiksel olarak mutluluk insanın yaşadığı gerçekliğin hayal ettiklerine oranıdır.

gerçekler ( yan isahip oldukları ) / hayaller ya da hedefleri ya da sahip olmak istedikleri )

bu oran 1 den küçük is mutsuzdur. bu oran bire yaklaştıkça mutlu olur, bir ve birden büyük ise çok mutlu olur.

Mutluluk en büyük mutluluk mutlak aşkı bulmaktır..Diğer mutluluklar geçicidir.

Mutlu olmak zor mu ?

Nefes almak bir mutluluk değil mi?

Hemen bence gerekli mutluluk şartlarını verelim;

1- Asla demeyiniz [ asla asla demeyiniz ::))] !

2- ''ama'' ve ''fakat'' demeyiniz!

3- ''farketmez'' derseniz yalan söylemiş olursunuz,her şey fark eder.

4- Hiç bir cümlenizin fiili '' mış,miş ''veya ''lar,ler ''veya ''mişler,mışlar''veya ''larmış,lermiş'' le bitmesin,
bunlar sizin bilmediğiniz ve görmediğiniz ,başkasının anlattığı eylemledir ve bunlara göre hareket hem size hem karşınızdakine zarar verir.

5- Başkasının yerine düşünmeyin !!

6- Başkasının yerine karar vermeyin !!

7- Bencilce yaşayın,zaten insan bencildir ve kendisi için yaşar,aksini söyleyip veya düşünüp kendinizi kandırmayın,böylece kim olduğunuzu ve nerede olduğunuzu bilirsiniz. Başkalarına daha az zarar vermiş olursunuz.

8- Pozitif düşünce ile yaklaşın konulara (yapacağım,başaracağım gibi), ama bu Pollyanna'cılık olmasın

9- Asla vazgeçmeyin

10- Geçmişi yargılamayın, bir şey kazanamazsınız sadece tecrübe olarak faydalanın ve mutsuzsanız tekrar etmeyin !

11- Mutlu olmak ve ilerlemek için yaşanan şeyleri tekrar yaşamayın,yaşanmışlardan faydalanın (ateşin el yaktığını öğrenmek için elinizi ateşe sokmaya gerek yok,etrafınıza bakmak ve okumak yeterlidir)

12- Kendinize ve etrafınızdakilere - insanlara güvenin onları sevin!

13- Genelleme yapmayınız! (bütün erkeler veya kadınlar gibi)

14- Siz hissetiğinizi yaşayın ,varsın dünya beğenmesin siz beğeniyorsanız yeterlidir.

15- Bir anı yaşamak için yıllar harcamak başarısızlıktır, başarı bir anda yılları yaşayabilmektir.

16- Ben hep veriyorum, almıyorum demeyin,sadece verirseniz,vermeyi bilmediğinizden o hiç bir yere gitmez.
Almasını bilmeyen veremez, vermesini bilmeyen alamaz, ağlamasını bilmeyen gerçekten gülemez, üzülmesini bilmeyen sevinemez.Her şeyin dengesi vardır.

17- Ve karar verin,şu an sizinde yeni bir hayata başlama anınız olsun !!

Çok mu zor bunları uygulamak,bakın bunları yazın ve uygulayın hayatınızın hemen değiştiğini göreceksiniz.

Hayat çok güzel,yaşamasını biliniz...

ALINTIDIR

dooost! kesinlikle katılıyorum. o şartları hepsini uygulayabilsek herşey daha kolaylaşacak bence. 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri