muzık

magosa_sonat

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben bu mp3 leri yukleyemdım nasıl yuklıycem muzıklerı dınleyedım nasıl dınlıycem
gulensmiley

mp3

Slm Arkadaşlar ve site yöneticiler
gerçektenfaydalı bir site olduğunu düşünüyorum. Mp3 indirme konusunda yardım istiyorum.Bilirsinizki vakit çok önelidir.Çok uzun zamandır mp3leri indirmek için uğraşmama rağmen henüz başaramadım:)
sanırım yöneticilerimiz bizi yönlerdirirlerse en kısa zamanda bunu başarmak için sabırsızlanıyorum .teşekkürlerpartysmiley

sanemce merhaba banada yardımcı olurmusun en baştan lütfen nasıl yükleyebilirim mp3leri ;)

Merhaba heaven7877.

Yanımıza hoşgeldin öncelikle.

İndirmek istediğin telkinin üzerine gelip sağ tıklayarak farklı kaydet demen yeterli.

İlk başlarda suçluluk+ego telkinleriyle başlaman tavsiyedir.

Gelişmelerinden bizleri haberdar edersen seviniriz.

Sevgiler.

Merhaba heaven7877.

Yanımıza hoşgeldin öncelikle.

İndirmek istediğin telkinin üzerine gelip sağ tıklayarak farklı kaydet demen yeterli.

İlk başlarda suçluluk+ego telkinleriyle başlaman tavsiyedir.

Gelişmelerinden bizleri haberdar edersen seviniriz.

Sevgiler.
sanemce hoşbukduuuk
hepinize merhaba
teşekkür ederim verdiğin bilgi için fakat ben likdende yükleyemedim bir örnek link göderirmisin mesela tavsiye ettiğini .tekrar teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri