nasıl öleceğinizi öğrenin

mücevher

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
elbet bir gün öleceğiz
blook
ben yanarak ölecekmişim

bana ilginç geldi paylaşmak istedim buyrun sizde bakın nasıl ölecekmişsiniz öğrenin.

http://www.kuizz.com/kuiz/113#view:quiz

Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin

Hayvan saldırısı
Evde kedi köpek besleme. Ormana, pikniğe, trekkinge gitme. Doğa sporlarından tamamen uzak dur. Büyük, metropolitan bir yerde yaşa ve her türlü hayvandan uzak dur. Hayvanat bahçeleri en son ziyaret edeceğin yerler arasında olmalı... dusun

canım tamam köpek korkum var...ama bu kadarda değil kii... sevincli

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. y789

Kanser

Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

İşin garibi 2 sene önce biri daha demişti bunu bana.41 yaşında kanserden öleceksin diye.Neyse ki tıp ilerliyor herşeye çare var. sevincli

yanarak ölmek, korkunç bir ölüm... blook

Uçak kazası
Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek. ooo67

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

art56art56

en korkunç ölümlerden biri

Bende yanarak ölecekmişim. Testin seçenekleri yetersizdi. Ayrıca çokta saçma. Apartmanda yangın alarmı yok diye yanarak ..mişim khkh56 Çok saçma. Zaten apartmandada oturmuyorum.

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

Ohhh,rahatladım yaniii.. terli345
smiliyface

silahlı saldırı...

bu kadarınıda beklemiyordum...

ama yaşlanarak ve yanarak olmadığını tahmin etmiştim... super

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Anneeee yanarak ölecek mişiiimm agl34. Yok daha neler ben yatağımda içimde mutluluk, teslimiyet ve huzurla öleceğim ttli3

verdiğimiz cevaplardan şu anlaşılıyor ki ; hepimiz yanarak ölücezz arkadaşlarrr sevincli neyse en azından boğulmuyorum buna da şükür y789

kanser çıktııııııııııııımmmmm

Kendin hakkında bildiklerin ölümünün nasıl olacağını öğrenmeni sağlayacak... Acaba senler sonra, yaşlanıp huzur içinde mi öleceksin yoksa bir araba kazasında mı?

teoman_ ' Alıntı:
Evet öyle ama sanıldığı kadar değil çünkü sinir hücrelerimiz yandıktan sonra bişey hissetmiyoruz smil56

ttli3 ben de yaşlanarak ölecekmişim.

CeM- ' Alıntı:
teoman_ ' Alıntı:
Evet öyle ama sanıldığı kadar değil çünkü sinir hücrelerimiz yandıktan sonra bişey hissetmiyoruz smil56

sinir hücrelerim yanana kadar epey farklı ve derin hisler yaşayabileceğime eminim

derhal astral seyahate çıkmayı öğrenmek zorundayım. böylece yanmadan az evel bedenimi terk edip acılardan kaçabilirim.
zavallı bedenime ihanet etmiş gibi olucam, bu seferde vicdan azabı hayatımı cehenneme çeviricek.
napsam bilmiyorum. 4897
bu durum içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı benim için. çok çaresizim.

khkh56 khkh56 khkh56 herhalde hiçbiriniz benim gibi " açlıktan " ölmeyecek arkadaşlar aa34 aa34

esmir ' Alıntı:
CeM- ' Alıntı:
teoman_ ' Alıntı:

derhal astral seyahate çıkmayı öğrenmek zorundayım. böylece yanmadan az evel bedenimi terk edip acılardan kaçabilirim.
Yanarken astral seyahat yapamazsınki...Yapsan bile daha sonra nereye döneceksin? smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri