Ne yapmalıyım?..

denizyıldızı

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Selam. yarın telkinlerimin 2. haftasındayım dediğiniz gibi ego ve suçlluk dinledim ama ben hala tam etiklerini göremedim 2. haftama giriyorum hala tam etkileri göremedim, ilk başlarda çok yoğun sırt ve bel ağrılarım oldu fakat şimdi geçti pek kötü bir etki yok ama iyi olumlu olarakta pek bi etki göremedim sadece biraz dha dik duruyorum biraz dha kararlıyım .... Neypamalıyım ben diğer telkinleri ekliyip devam mı ediyim yoksa bu telkilerin etkilerini iyice görünceye kadar başka bir telkin elemiyim mi?.. Lütfen cevabınızı bekilyorum...

Arkadaşlar cevap yazmayacak mısınız?..

arkadaşlar cevap yazamayacak mısınız?..

Birinci haftadan sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.Zaten etki görmeye başlamışsınız.
Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven ,koruma kalkani ekleyiniz.

peki teşekkür ederim Adminimiz... :)

Birinci haftadan sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.Zaten etki görmeye başlamışsınız.
Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven ,koruma kalkani ekleyiniz.

Ama benim sosyal fobim var atakan bey?.. Sosyal fobi eklemiyim mi?..

Sosyal fobi de ekleyebilirsiniz.

Peki teşekkürler...

Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven, koruma kalkanı, ssoyal fobi.... Bu telkinlerin sıralamasını yapabilir misiniz Atakan bey?.. Gerçekten çok iyi fayda etmesini isityorum...

Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,kendine güven, koruma kalkanı, ssoyal fobi.... Bu telkinlerin sıralamasını yapabilir misiniz Atakan bey?.. Gerçekten çok iyi fayda etmesini isityorum...
Telkinlerin sıralamasının önemi yoktu bildiğim kadarıyla, önemli olan düzenli olarak ve belirtilen süreler boyunca dinlemeniz :) Sevgiyle kalınn actionsmile

Teşekkür ederimmmm... .)

hergün 1saat dinleyebiliyorum hiç dinleme dahamı iyi dersiniz genede dinlememimi önerirsiniz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri