NLP EĞİTİM CD LERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ

Arkadaşlar,ben sadece bir tane indirebildim diğerlerinde sorunmu var acaba dusun

Hımmm şimdi anladım canım sağol ya 956k

Günaydın canım şifreyi tekrar gönderirmisin kiss3

kiss3 kiss3 kiss3 sağol tatlım

ttli3 merhaba 7. cd nin part 2 nin indirilmesinde bir problem var ilgilenirseniz memnun olurum

Ynt: NLP CD LERİ

hocam bu linkler kırık sanırım indiremiyorum

ablam cd leri arka arkaya indirmeye çalıştığınız zaman olmuyor, biraz bekledikten sonra indirmeye çalışın ben kontrol ettim linklerde birşey yok...saygılı sevgiler

kiss3 teşekkürederim

Merhaba herkese,
bana da şifre yollayabilir misiniz? smiliyface

Teşekkür ederim ttli3

Peki NLP Eğitim Cd'lerini izlerken sıra önemli mi?
ben mesela 3. Cd'den başlamak istiyorum sonrada diğer bana uyan cd leri takip etmeyi dünüşüyorum.

Yani baştan sona tüm Cd'leri izlemeli miyim sizce?

canım benim hangi sırada izlediğin önemli değil. ama ben baştan itibaren seyredilip ondan sonra uygulamaya geçilmesini tavsiye ediyorum..faydalı olmasını dilerim.

Anladım, ben biraz sabırsız biriyim utananadam
konu başlıklarına baktım ve bana uyan cd leri indirdim. İzlemeye onlardan başlıyacağım.

İngilizce öğrenmede NLP tekniğinin kullanıldığını duymuştum daha önceden,
burada da eğitim cd'lerini görünce çok mutlu oldum blissy
faydalı olacağını umuyorum

Ben indiriyorum rar dosyalarını acip sifreyi giriyorum klasör olusturuyor ama ici bos bu neden kaynaklanıyor olabilir yardım lütfen

asya26 ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
Ben indiriyorum rar dosyalarını acip sifreyi giriyorum klasör olusturuyor ama ici bos bu neden kaynaklanıyor olabilir yardım lütfen

öncelikle her iki parçayıda indirmelisiniz. indirdikten sonra şifreyi kopyala/yapıştır değilse klavyeden yazarak giriş yapın. sapkal89

Mümkünse bende şifre alabilirmiyim hepsi için şimdiden teşekkürler

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri