NLP EĞİTİM CD LERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
merhaba nick1

ger cd iki parttan oluşuyor.. açılabilmesi için iki partı da indirmek gerekiyor.

açılmayışı o yüzden olabilir..

rica etsem bende şifre alabilir miyim yeni indirmeye başladım...emeğiniz için çok teşekkur ederim

çok teşekkür ederik öyle paylaşım için...

şifreleri gönderebilirmisiniz lütfen?

bana da şifreleri gönderebilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler...

merhaba nick1

ger cd iki parttan oluşuyor.. açılabilmesi için iki partı da indirmek gerekiyor.

açılmayışı o yüzden olabilir..
Sanemcim her ikisini de indirdim,eksik yok partlarda
hata verince sildim tekrar indirdim yine olmuyor,galiba bana kısmet değil
bu cdleri izlemekağla2

cd leriindirmeye basladım tesekkürler ediyorum ve faydalı olacagına inanıyorum şifreler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

merhaba

bende rica edebilirmiyim şifreleri lütfen..tşk ederimm....

Merhaba hocaam indirdim dersleri ancak şifreyi söylermisiniz

teşekurler paylaşım için şifreyi gönderebilirmisniz

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri