NLP EĞİTİM CD LERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ

88a nlp leri indiremedim tıklıyorum ama free olayı yazmıyor üzerine reklam mı almışlar ne.. bir de hayal abla hangisini indirdiysek onun şifresini mi vericeksin tabiiiii daha indiremedim ama bu konuda da yardım edermisiniz hismiley

2 sayfayı inceleyebilirmisin?
serkan ' Alıntı:
88a nlp leri indiremedim tıklıyorum ama free olayı yazmıyor üzerine reklam mı almışlar ne.. bir de hayal abla hangisini indirdiysek onun şifresini mi vericeksin tabiiiii daha indiremedim ama bu konuda da yardım edermisiniz hismiley

Evet münin arkadaşım sormadan önce inceledim görüntülü çok güzel anlatmışsın tamamı çıkıyor 1 şey dışında ona free indir yazan yerde kocaaaaamaaan bir reklam gibi bir şey çıkıyor malesef bir tek o yeşil free indir yeri çıkmıyor yoksa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim hismiley

sanırım işini görecek super

adszoa8.jpg

serkan ' Alıntı:
Evet münin arkadaşım sormadan önce inceledim görüntülü çok güzel anlatmışsın tamamı çıkıyor 1 şey dışında ona free indir yazan yerde kocaaaaamaaan bir reklam gibi bir şey çıkıyor malesef bir tek o yeşil free indir yeri çıkmıyor yoksa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim hismiley

Eyvallah arkadaşım ark5 gece saat 12 den sonra iyi bir sevaba girdin hismiley wave iyi geceler

hayalaz ablacığım...gene bombayı patlatmışsın,ellerinden öpüyorum,emeğine ruhuna sağlık.....
sevgiyle kalasın..... hismiley

hayal abla bana da şifre yollar mısın lütfen....

banada sifreyi gonderebilirmisiniz ?

ÇaLışma İçin Çok Teşekkür Ederim.. Gerçekten KaLiteLi.. Yalnız Rar Şifresi Varmış Sanırsam Onuda Gönderirseniz Gerçekten Tadından Yenmeyecek Bi ÇaLışma.. smiliyface

SevgiLer..

Pm aracılığı ile bende rar şifrelerini öğrenebilirmiyim

Teşekkürler

tesekurler bende şifre isteyebilirmiyim zahmet olmassa

yukselertekin ' Alıntı:
tesekurler bende şifre isteyebilirmiyim zahmet olmassa

muratdoom ' Alıntı:
Pm aracılığı ile bende rar şifrelerini öğrenebilirmiyim

Teşekkürler

gönderildi super

hani bana hani bana actionsmile smil56
şifre alabilir miyim utananadam

yüzümde gördüğün ışık senin ışığın ablacım, ben aynayım karşında kiss3

teşeekkür ederim şifre için ttli3 cat3500

merhabalar, ben de cdyi indirdim...şifre rica edebilirmyim ....şimdiden teşekkürler

teşekkür bizden super bjksmile

shefa ' Alıntı:
merhabalar, ben de cdyi indirdim...şifre rica edebilirmyim ....şimdiden teşekkürler

şifreyi aldım çok teşekkür ederim

merhabalar bende cd yi indirdim sifreleri alabilirmiyim simdiden tesekkürler

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri