NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bugün kahvaltıdan sonra hemen evi toparlayıp kendimi dışarı attım.benden ev hanımı olmaz.bir gün bile evde durmak beni boğuyo.arkadaşla gezdik,dolaştık,yedik içtik...hem de ne yemişiz hala midem dolu.girlhaha
bu sabah 7-11 nefes tekniğimi yaptım 11 kere.dr.ofelyanın dediği gibi yapıyorum.yatarken de 11 kere yapçam inş.10 dk eft çalışmamı da yaptım.bakıyorum da toplum içinde sanki daha bi rahat hareket etmeye başladım.partysmiley
bugün telkinlerin 3 günlük tatili başladı.3. bölüm bitti.pazar günü 4. bölüme başlıcam hayırlısıyla...

masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)

masallah diyor basarilarinin devamini diliyorum sevgili nurbanu::)
.Her sey gonlunce olsun yolunda sapasaglam adimlarla yuruyesin insallah! =)
sevgili zahirigüzel düşünce ve dileklerin için çok teşekkür ederim.bilmukabil...sevgiler...t678

Süpersin Nurbanu! :))
3. bölüm derken 3*10 gün değil mi senin ki de..

dünden beri nete giremiyorum.yeğenlerimin hatim cemiyeti vardı.bugün bitti.yorgunum ama yine de nete girdim.y789foruma girmeden yapamıyorum.bugün 2,5 saat kadar kamera çekimi yaptım.yüzlerce kişinin önünde.hem de çok rahat.f678hdemek ki sosyal fobim gittikçe azalıyo.bunu bi toplumda test etmem lazımdı oldu.partysmileybu çok güzel bi gelişme benim için...
dünden beri eft, nefes egzersizlerim aksadı.fazla çalışamadım.yarından itibaren tekrar olumlamalarıma da başlıyorum inş.ve gece yürüyüşüne...........

gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!

gece yürüyüşümüüüü oooo nasılda tadını çıkarıyosun gecenin nurbanucum :)

tebrikler aştığın her şey adına!
çok teşekkür ediyorum sevgili zahiricim.yoluma sözlerinle ışık tutuyosun..........25889

selamlaaaaaaaaaar
bugün pazar,evdeyim.bir tek pazarları evde olmayı seviyorum.tembellik yapmak çok hoşuma gidiyogirlhaha
sabah 7-11 nefes egzersizimi yaptım.15 dklık eft mi çalıştım,15 dk daha çalışçam inşallah.çekirdek telkinlerimin 4. bölümüne başladım bugün.hayırlısı olsun inşallah.......

dün ilk defa 30 dk. eft çalıştım....
dün çok sevindirici bir durum oldu. dünyaca ünlü beck depresyon ölçeğini elime aldım.daha doğrudu iyi hissetmek kitabını.şubat ayında ölçtüğümde ağır depresyon,mayıs ayında ölçtüğümde orta depresyon ve dün ölçtüğümde hafif depresyonum çıktı sevinclidemek gittikçe kurtuluyorum du illetten.ama yaşamımda da hissetmeye başladım.o aşırı mutsuz,asık suratlı,alıngan,hiçbir şeyden memnun olmayan hallerim gitmeye başladı....çok seviniyorum...partysmileyguitarkrzm67956ku859smileydancemusic458977gulensmiley:zpzp:happy6yrl78smil56blissyart56art56k8908alk78O0Allah daim etsin inşallah...bugün eft yapamadım.nefes egzersizlerimi ve telkinlerimi dinledim.ama birkaç dakka da olsa yapıcam inş.........

smileylerin konuşuyor :) biri diyor çalışıyorum, biri mutluyum diyor,biri gülüyor .......

bugün her zamanki gibi bir gündü.önemli bir gelişme olmadı.ama ben şu bilinçaltı ve subliminal konulara çok merak sardım.12389 nette hep onlarla ilgili kitap,video,yazı araştırıyorum."Yıka Beynini" diye bi kitap buldum,daha doğrusu arkadaş önerdi.neuro formattan bahsediyo.en kısa zamanda alcam inş.......

sabah uyandığım gibi ilk yaptığım şey 7-11 nefes egzersizi oldu.son zamanlarda eft yi aksatıyorum.nefesle telkine aksatmadan devam.4. bölümün 4. günüydü bugün...
bugün arkadaşla dükkanı kapadık,mahalledeki esnaf ablaların yanına muhabbete gittik.babam duymasın.y789saatlerce muhabbet ettik,dertleştik,gülüştük...ihtiyacı var insanın bazen böyle şeylere.sonra arkadaşlarla takıldık.....
gün geçtikçe kendime daha çok yaklaşıyorum inşallah.BİR GÜNEŞ DOĞUYOR..........

evet güzel bir gündü teşekkür ederim...partysmiley

nurbanuuu yoksa kustun mu bana :(:)

ay seni seviyorum::)

7-11 nefes,mağaza,bol muhabbet,kahkaha...sanırım gittikçe daha sosyalleşiyorum.sabah kalktığımda o zihnimde hiç susmayan konuşmalar,karmaşalar artık daha az rahatsız ediyolar.:zpzp:biliyo musunuz.bu karmaşa hareketlerimi bile yavaşlatıyordu.tıpkı virüslü p.c gibi...
vücudumda bir kaç gündür nedenini bilmediğim kabarcık ve kaşıntılar var.4897yakında atamam açıklanack ya ondan sanırım stres yaptım...
az önce MATRİXE HÜKMEDİN adlı kitabı e-kitap olarak okumaya başladım...okuncak çok kitap var çooook...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri