nurhanza devam ediyor

Ynt: nurhanza devam ediyor

out.php

allah nazarlardan saklasın kuzucukları, evlatlarının varlığına ne kadar sevinsen az, iyiki varlar, iyiki doğmuşlar, kızın bir afeti devran olma yolunda, oğlunda tam anlattığın gibi hary poter, kıyamam ben ona..allah yüzlerini güldürsün.

out.php

ne tempolu gündü gene, bir gün şöle sakince geçse şaşarım, kendimin 40 a merdiven dayadığına bile inanmıyorum, pes kendime,
bugün kızcağızım epeyce bir aradan sonra benden maddi destek beklemeye başladı, ona para yatırmak için bankaya koşarak gidişimi görmek lazımdı, telefonda konuştuk ve ben jet hızıyla resmen bankaya ışınlandım sanki,
aslında gittiklerinden beri elimden geldiğince her imkanımı koydum
ama o benden hep bilgisayarı istedi,
bende pc yi verirsem dersleri asar diye düşündüm, önceki deneyimlerimizle,
malum babam yandığında, hastanede yatarken, tam 4.5 ay yattık ,refakatçi kaldım başında,
evdede çocuklarımı digitürk ve internete teslim etmek zorunda kaldım,
en çok ilgiye muhtaç oldukları sırada, ben başlarında olamadım,
tam 4.5 ay telefonla annelik yapmaya çalıştım,
ve erginim gerginim kızım sabahlara kadar nette kalarak okulun dibinde oturmamıza karşın okula gitmemiş,
17 gün devamsızlık çıktı, çıldıracaktım,
monitörü kırdım bir kapandı içine, aynı evde mesajla iletişim kurmaya bile çalıştık,
huyu, şekli herşeyi bir anda değişime girdi, ergin annesi olmak kadar zor bir şey yok diyebilirim artık, babamı kurtaracağım diye evlatlarımı feda ettim nerdeyse, canım oğlum kendi anahtarıyla evi açıp okula gidip geliyordu,
önlüğünü yarım yamalak giyermiş,
öğretmeni onu doyurup üstünü düzeltirmiş,
sınıf birincisi oldu hep kurban olurum ben onlara,
ben hastanede belinden aşağısı yanmış bir alkoliği babamı yaşatmak için, onca çırpınırken, hep dua ettim,
hatta bursa memleketimde ulucamide vav harfleri vardır, bir anne çocukları için o vav harflerinin altında dua ederse kabul olurmuş, bende yavrularım için hep iyi bir aile ortamında, disiplinli büyüsünler okullarında başarılı olsunlar diye dua etmiştim, şükürler olsun bu kandil gecesinde rabbime, onlar için ettiğim tüm dualarım gerçek oldu,
harika bir aile ortamında süper başarılı öğrenciler,
ben yanlarında olamadım son bir yıl içinde ne zor bir yıl oldu anlatamam, piştim piştim yandım kavruldum, bir insandan bukadar göz yaşı çıkabileceğine inanmazdım.
gidişlerine değil kızımın çektiği zorluğa küslüğe ağladım daha çok, arkadaşlarını, okulunu, evini bırakıp gitti, beni bırakıp gitti, ne gurur duyulacak bir davranış ve büyüklük yaptığını bir yıl bitince anlayabildim ve onu daha çok takdir ediyorum şimdi,
17 gün devamsızlık, ve zayıf bir karneyle gitti, bir dönemde kendini topladı, takdir getirdi, onlar iyi ve mutlu olsun başka hiç bir şeyde gözüm yok,

alk78 sana ve yetiştirdiğin çocuklara gelsin bu alkış nurhanza.Hayatından verdiğin kesitte dokunaklıydı agl34

images

canı gönülden maşallah meleklerine nurhanzacım.. ne kadar gurur duysan ne kadar güzel söz söylesen az onlar için..
ve elbete onlarında sarf ettiği sevgi dolu cümleler de az.. anasına bak çocuklarını tanı demişler.. ttli3
sen çok değerli ve güzel bir annesinki evlatlarında sana aynı ilgi ve şefkatle yaklaşıyorlar..

bende ailem yanımda olmadan büyüdüm.. illa yanı başlarında olunca yapılmıyor annelik..
uzaktada olsan ektiysen yüreklerine vermek istediğin tohumları ve suluyorsan sevginle her temasında
yada dualarınla enerjinle fark etmezki çok yakınlarında olman tatlım..

daima iyi mutlu ve huzrlu günlerini göresin inşallah ki
sen her şeye rağmen çok iyi bir evlat olmak için çabaladın..
mutlaka bu ektiklerinin meyvalarını meleklerinden kızının sergilediği
ufak yaşındaki büyük olgunluklar gibi toplayacaksın..

onların hep güzel haberlerini duyabilmek dileğiyle ..
gifler19.gif

sevgiler...

alk78 dünyalardaki engüzele en iyiye dair ne varsa hakeden ablacığım ben gökhan(peterpan) yazılarını okuyorum gerçektende saygıdeğer ve kocaman değerli birisin bildiğim bişey var mlk34 melekler söyledi ben onların yalancısyım galiba sendeki kalbin temizliğini meleklerin hepsi kıskanmaya başlamış haberin olsun umarım umut dolu günler kocaman mavilikler ve dünyanın bütün çiçekleri açar bahçende gönül bahçende en iyiye en güzele dair ne varsa hakediyosun çünkü smiliyface

yoğun bakım,hasret, mangal gibi yanan anne yüreği, köpüş, morgül,siyah kelebek, umut, sevgi, yardımlaşma,
kızımla sık sık konuşuyoruz telefonda, eski siyasi hükümlü hayli yaşıda olan bir dostumuzun ilginç hikayesi için taa oralardan yardımcı olmaya çalışacak, ne adaletsiz bir dünya diyesi geliyor insanın bazen, daha gencecikken sevdiği kızla birlikte düşünceleri yüzünden yıllarca mahpus yatmışlar, ne hayatlar gitti, ne bilinçli akıllı insanlar, inandıkları dava uğruna sönüp gitti, aşkları hiç bitmedi ama, 40 yaşından sonra en büyük muratlarına kavuştular, evlenip bir bebek sahibi oldular, prematüre doğdu, onlara hayat ve güzellik oldu, mücadeleleri hiç bitmedi, şimdi işsizliğin pençesindeler, kızım babasına rica edecekmiş işkur eski hükümlü kadrosunda iş bulsun diye, işlemeyen kurumlarda sadece torpillilere olanak sağlanan bir ülkede hakedenin hakettiğini alamaması nekadar iç acıtıyor,

bense herzamanki gibi bir hayaller projeler kurdum ki, bu güzel ve harika çift için yapabileceği en güzel iş imkanı ile ilgili, karı koca yıllarını düşünceleri uğruna hapiste her türlü işkenceyeye dayanarak geçirmişler, benim tuluyhan uğurlu dinlerken beynim muhteşem hayaller projeler kurar, en güzelleride çocuklar ve kadınlara dair olur hep, günümüzde suni ortamda çocuk büyütülüyor, masallar çizgi filmler,kreşler, televizyon, televizyon, yorgun bitkin anneler babalar, iletişimsizlik, işte günümüz çocukları için bir oyun evi kuralım dedim, kreş değil ama, çiftlik gibi bir yer, ağaçlar hayvanlar, çocuklar diledikleri gibi oyunlar oynayabilsin diye, vurdulu kırdılı oyuncaklardan filmlerden uzak, düşe kalka oynayabilecekleri tüm enerjilerini toprakla boğuşarak dengeleyecekleri eşsiz bir ortam,
düngece öyle bir uyku uyudum ki, annemin yatağında yatmışım, yastığımın altına ekmek koymuşum, elektrikler kesildi, soğuk öyle soğuktu, katalitiğin fişi çekilmiş, buz tutmuş her yer, nasıl üşümek ama, yastığa yorgana öyle sarılmışım ki ter içinde uyandım, ve yoğun bir şekilde tempoyla koşturmaca gene devam etti, işyerine tse vizemizi yeniletmek için revizyon yapılacak diye, baya hazırlıklarla uğraştık,
yine yorgun vaziyette radyoyu açtım günlüğümü karalıyayım dedim, ama tam olarak yaşadıklarımı hissettiklerimi sanki tastamam yazamıyorum hissi var nedense, yada kelimeler hislerime yeterince tercuman olamıyor,

ve grip başladı hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ice1

dilek10008.jpg

go2.gif

Şifa kaynağı Üzüm'ün faydaları

Selçuk Üniveversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kara, ''Bir kilogram üzüm, içerdiği besin değerleri açısından, 1.150 litre süt, 390 gram et ya da 1.2 kilogram patatese eşdeğerdir. Kanser oluşumunu önleyen, kalp krizi riskini azaltan üzüm, cildin güçlenmesini sağlıyor'' dedi.

Kara, kalori değeri yüksek olan üzümün, kalsiyum, potasyum, sodyum ve demir yönünden zengin olduğu gibi, A, B1, B2, ve C vitaminleri açısından da önemli bir besin kaynağı olduğunu belirtti.

Bazı karaciğer hastalıkları ile kansızlığın tedavisinde etkili olan üzümün, yüksek tansiyonu kontrol altında tuttuğunu ifade eden Kara, ''İçerdiği meyve asitleri ve lifli yapısı ile mideye zarar vermeden, böbrek ve barsak sisteminin çalışmasını düzenler. Kanın temizlenmesine yardımcı olan bu şifa kaynığı meyve, doğum kontrol hapının yan etkilerini azaltır'' dedi. ttli3
hastalık deyince aklıma geldi..ekleyim dedim..acil şifalar diliyorum.. smiliyface

nurhanza nasıl oldun ablam inşallah iyisindir..

ay inqna3

ay inanmıyorum bu 3"." 1111111111111kez """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""a

canım hayırdır... ben anlayamadım.. yahu... dusun

ay inanmıyorum, tam bir saattir yazdım yazdım, sen benim bebiş kedi gel, klavyede yürü yazdıklarımı sil, yukardakileri yaz, bu bebiş kedi etti beni deli, odadan dışarı çıkarttım, cidden beni annesi sanıyor eve geldiğim andan itibaren tepemden inmiyor,
yani şimdi demin yazdıklarımı tekrar mı yazıcam
en iyisi kısa bir özet yapayım
tüm hastalıklarım gibi gripte ayakta full tempo çalışarak geçiyor, kendi kendime baya terapi yapıyorum,

kedişimin yazdıklarına bir alkışşşş 25889 adı bebiş onun yüzünden kuşum şanslıyı çok tatlı bir kız çocuğuna hediye etmek zorunda kaldım

y789 25889 cat22 cat3500

eee, yanımıza her gelene kendimiz gibi, davranırsak..olacağı bu, bebiş, kedi olduğunu unutmuş, e, tabi yazı yazmaya alfabe öğrenerek başlanacağını bilmediği için..direkt pc kullanarak başlamak istemiş..aferin ona..yakında siteye üye olup aramıza katılırsa hiç şaşırma. cat56 pisi çok sevinecek bu işe....ben bekliyorum o , günleri..sanada geçmiş olsun balım kendine iyi bak..

25889 25889

veee babam döndü
kendiliğinden çıkıp geldi, işyerime geldi gerçi huy ve karekterde en ufak değişiklik yok, onu öylece kabullendim, onu değil kendimi değiştirip geliştirmeye başladım, mesela süper şeyler yapıyorum kendimce,
iş arkadaşlarımla problemlerimi olumlu hale çevirmeye başladım işimi hep ciddiye almışımdır, emir vermeyi pek beceremediğim için çok sorunlar yaşadığım doğru, ama bu yeni halimle emir vermedende insanlara iş yaptırabileceğimi fark ettim, kibarca zorlamadan, kendi yaratıcılıklarını ortaya koymalarını sağlamak hoşuma gidiyor,
taaa 1998 yılında aydın sökede öğretmenevinde çalışırken ehliyet almıştım, ve araba sürmeye cesaretim yoktu, bir kaç gündür mesai arkadaşlarımla araba sürmeyi öğreniyorum, harika bir duyguymuş, kendime güvenim arttı, ehliyet sınavlarımı gayet yüksek puan geçmeme rağmen tek seferde süper bir başarıydı ama araba sürme konusunda kendimi geliştirme fırsatım hiç olmad, eee arabam yoktu ki dusun
şimdi iyi bir sürücü olabileceğimi net bir şekilde görüyorum,
epeydir hızlı okuma tekniklerine çalışıyordum bugün kendi rekorumu bile ekarte ettim
13 saniyede 790 kelime vay canına bravo bana
kefirimle çeşitli tarifler uyguluyorum, hatta cilt bakımı yapmaya başladım kefirimle, hem içiyorum hemde yüzüme sürüyorum, kefirim taaa bursadan memleketimden geldi, çoğalıyorlar ve ben onları paylaşmaya bile başladım, çok sağlıklı olan kefirimi tanıtmak ve sağlıklı olmak isteyen insanlara sunmak beni çok mutlu ediyor, kefirimle konuşuyorum yaaaa,, oda çok mutlu sanırım hergeçen gün daha lezzetli gelmeye başladı bana, dernekteki çiçeklerimlede konuşuyorum, nasıl eşsiz bir sevgiyle karşılık görüyorum inanılır gibi değil ama öyle nefis çiçekler açıyorlar,
vee kilo vermeyede başladım, 2.5 kilo gitmiş bile dikkat ediyorum iyice yediklerime ekmeği kestim mesela, bisiklet gogogo
veee dans ediyorum her fırsatta, daha kaliteli bir uykum var artık kabus görmüyorum, kızımla sık sık görüşüyoruz telefonda, ama beni rahatsız eden bir durumda var tabi, kızımı kırmak istemem canım feda ona, ama ergenlik dönemini zaten zor atlattı, şimdi bende ona harçlık gönderiyorum, keşke imkanım daha fazla olsa daha çok göndersem, ama bunu babamlar duymasın diyince o içimde çaktırmadan bekleyen sinsi fikirler hemen alarma geçti, kızımla ciddi sorunlar yaşamamızada bu sinsi fikirlerim sebep oldu amaaaaa, ben bir anneyim dimiiiii, öleeeee işgillenmem lazım sanki halbuki artık ona güvenmem konusunu çoktan hallettiğimi sanıyordum daaaa üffff yaaaa kes nurhan şunu genç o, harika bir okulda okuyor, süper bir yaratık, herkes kız senin bu güzelliğin nerden geliyor bakıyım diyinceeee oda tabiki annemden diyormuş, tender45, yalakalık mı yapıyor acaba, sung66
şimdi istemedende olsa kafama takılıyor, ona sık sık para göndermem yanlış mı acaba diye, zor bir konu aslında, hele birde bunu bizimkiler sakın duymasın diyince kafam karıştı biraz, oradaki herkesle barışık olmak harika bir duygu, bu barışıklığın ebediyen devam etmesi için devam edeceğim, nurhanza devam ediyor, çok çalışmaya, pozitif olmaya, barış için yürümeye hpm2

25889 25889 25889 kiss3

babalarımız, dün akşam benimki bana taaaa öte alemden yetişti..hani diyorlar ya gölgesi bile yeter diye, benim babacığım bana hakka yürüdükten sonra bile yetişti..onları yaşarken oldukları gibi kabullenmek, onları oldukları gibi sevmek böyle harikalar yaratıyormuş demek..en doğrusunu yapıyorsun..değişimi istiyorsak, başakalrını değiştirmek yerine, önce kendi değişimimiz için çalışmak lazım..
canım arkadaşım benim evlatlara canımız feda..öl desinler ölelim..ama para konusunu bir sisteme oturt istersen..ve babasından gizli bir şey yapma..ben seni anlıyorum..annelerinden ayrı olan çocuklarının, bu sıkıntı üzerine, birde para konusunda özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemiyorsun..ama anlattığın baba onları sıkıntı içinde yaşatacak bir baba değil..sende babaya lisanı usuluyle anlat, çocuğuna parayı yine gönder,, ama zor bir gençlik evresinde olan çocukla işbirliği yapacağına babasıyla işbirliği yap..babası, bildiğini söylemesin, ama çocuğun ne yaptığını takip etsin..annelerin içgüdüleri muazzam bir uyarandır..şimdi sen onları babalarına gönderdiğin için kalplerini kırmak istemiyorsun ama, allah korusun keşke kalbi kırılsaydı diyebilirsin..okul önlerinde, olmadık insanlar önce, özgürce para harcayabilen çocukları seçiyorlar..yaaa ben şeytanın resmini duvara çizdim ama, bu konularda bende pimpirikliyim..ben hayatım boyunca oğlumla işbirliği yaparken..onun arkasındanda babasıyla işbirliği yaptım..benim yetemediğim yerde onun desteğini böyle aldım..sen bir babayla konuş istersen.. senin evlat için titreyen yüregine saygılı sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri